Tempex dozen Kopen

Haren Tempex dozen Aanschaffen

Tempex dozen Kopen in Haren

Wij zijn een NL producent van koeldozen en tempex koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Haren, maar ook in Paterswolde, Groningen, De Punt, Halfweg, Hoogezand, Zuidlaren, Ten Boer, Sappemeer, Bedum, Roden.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Tempex dozen

Onze koeldozen bestaan uit meerdere lagen

Onze koeldozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De koeldozen zijn waterbestendig 

De koeldozen hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring

98% leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen zijn wij succesvol

EPS doos bestellen met 15% korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw piepschuim doos bestellen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te maken. Polystyreen wordt al heel lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmateriaal wegens haar thermische isolatie-eigenschappen en het hele lage gewicht. Net als de mogelijkheid om de vorm op maat te creëren.

EPS doos is een uitstekend prijs-bewuste, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat veelal wordt toegepast voor het verpakken en versturen van bederfelijke producten.

Het gebruiken van Tempex dozen voor het verpakken van voedingswaren heeft de kosten van verzending en verpakking behoorlijk doen dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS een stuk lager is dan die welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een EPS doos 

is kunststof dat bestaat uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verpakkings- en verzendcontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Dankzij het productieproces krijgt dit schuim een uniforme, consistente structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

Tempex dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in een temperatuurgevoelige omgeving is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten zich houden aan de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel waren die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Rederijen en expediteurs moeten bij het vervoer van deze waren de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of tempex koeldozen) voor gekoeld vervoer

Wat betekent geconditioneerd transport?

Het versturen van goederen die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om waren van de ene plek naar de andere plek te vervoeren, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om waren van de ene plek naar de andere plek te vervoeren.

De enorm hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van dit materiaal is één van zijn meest belangrijke pluspunten. Dit materiaal is heel duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een zeer licht gewicht. Dankzij deze luchtige en lichte consistentie kan dit materiaal eenvoudig in verscheidene producten worden gevormd en/of gegoten. Het materiaal kan worden gesneden om te passen in de holtes van een wand of gevormd in aangepaste verzend- en verpakkingscontainers zoals geïsoleerde verpakkingen. Je kunt zelfs gemakkelijk vellen piepschuim snijden met een keukenmesje in plaats van met professioneel stuk gereedschap.

Dankzij de talrijke luchtholtes van piepschuim heeft dit materiaal een van nature schokabsorberend vermogen. Dankzij dit schokabsorberend vermogen is dit materiaal een geweldige keuze voor het beschemen van onder andere breekbare en bederfelijke producten tijdens de verzending.

Veel producenten bedenken aangepaste verpakkingscontainers die risico op schade op apparaten tot het minimale beperken. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens het verzenden valt. Dankzij het sterke punt om de producten tegen beschadiging te beschermen, wordt dit materiaal tevens ook wel gebruikt om verpakkingskarren en eierkratten te maken. Dit is een veel beter alternatief dan de normale kartonnen doos.

{ zijn ook zeer goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het betreffende product tegen aanraking met regen, maar ook andere vormen vocht. Als deze dozen van piepschuim worden ingezet voor het verpakken en verzenden van producten, zorgt dit voor een voordeel in vergelijking met de typische kartonnen doos. Het kan etenswaren of drankjes vasthouden en zal zeker niet lekken of door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Tempex dozen mega populair.

De vochtbestendigheid van dit schuim brengt dit materiaal enorm veel voordelen in vergelijking met glasvezelisolatie als dit toegepast zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het polystyreenschuim niet rotten, schimmelen of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander onmisbaar voordeel van de Piepschuim doos is dat het als effectieve isolator kan dienen. Als dit polystyreenschuim zal worden gebruikt voor de opslag van voedingsmiddelen, houdt dit materiaal warme etenswaren warm en koude etenswaren koud tijdens de levering van een restaurant aan de eindbestemming van de besteller. Het piepschuim kan ook worden ingezet om een vriezer of koelbox van isolatie te voorzien, waardoor het een perfect materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan balletjes of dekens van glasvezel kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenen de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex bakken wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vaak toegepast wegens de karakteristieke isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel ingezet om drinken en etenswaren gedurende het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte behoorlijk zal worden beperkt. Deze karakteristieke eigenschap zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

EPS doos Kopen in Haren

Beschermt de betreffende producten
Dankzij het geweldige schokabsorberende vermogen is Piepschuim het materiaal bestand tegen druk.

Piepschuim is duurzaam
Tempex dozen zijn sterk en duurzaam, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse etenswaren en andere artikelen. Styrofoam kan tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Het materiaal bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het onwijs licht van gewicht is en het geen gewicht toevoegt aan het totale product zorgt dit voor een enorm voordeel.

Het isoleert de bestelling
In tegenstelling tot de normale kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot aan de conservering van voedingsmiddelen in de hele distributieketen.

Piepschuim dozen worden in grote hoeveelheden in een verscheidenheid van industrieën, doordat dit materiaal een uitstekende isolator is. Hieronder beschrijven we hoe ze in divevrse branches worden toegepast.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft uitstekende isolerende eigenschappen in de levensmiddelenindustrie. Om deze reden worden deze dozen veel ingezet bij de opslag van producten en het versturen van verse groenten en gevogelte. Het isoleert voedsel urenlang tegen de hitte dat van buiten komt. Hierdoor voorkomt het materiaal dat voedsel gaat rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die ingezet worden zijn bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van voedsel. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Industrie voor verpakken
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een ruim scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de dozen

Vervoer Dranken met koeldozen

Ook diverse dranken zullen gekoeld moeten worden getransporteerd, zeker wanneer zeiets bevatten dat kan verzuren of bederven. Zuivel, bier, wijn en andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een koelvrachtwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met tempex koeldozen getransporteerd worden

Mocht u het kunnen waarderen dat uw bloemen in prachtige conditie aankomen op hun bestemming, dan is het van cruciaal belang dat deze verstuurd worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen vergaan in de verkeerde omstandigheden, dus zodra deze geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het versturen te behouden om de houdbaarheid te verlengen.

Tempex dozen, perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische producten, in koelcontainers worden vervoerd om de kwaliteit en structuur te behouden. Deze kaarsen zijn namelijk ontworpen om te kunnen smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare middelen

Er is absoluut geen ruimte voor fouten bij vervoer van grote hoeveelheden vloeibare middelen. Bij het vervoeren van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Al deze grote hoeveelheden vloeibare middelen moeten gekoeld worden verstuurd.

Vervoer Verf met koeldozen

Om haar integriteit te waarborgen, moet dus ook verf in gekoelde vrachtwagens worden getransporteerd.

Vervoer gevaarlijke grondstoffen met koeldozen

Zodra u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle aanwezige voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en ontvlambare grondstoffen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of de hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten bederfelijke producten zoals tabaksproducten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring

98% leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen zijn wij succesvol

EPS doos Prijsopgave Aanvragen

Uw piepschuim doos prijsopgave in 1 dag in uw email . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat betekent gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige waren is een speciale logistiek vereist om er zeker van te zijn dat de waren de eindconsument in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit mogelijk te maken.

Bij vervoer van diepvriesproducten, zoals etenswaren, kan het voedsel ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het vervoer verscheidene malen zal ontdooien en opnieuw bevriest. Als het vervolgens de eindconsument bereikt, dan zou dat een behoorlijk negatief effect hebben op de eindconsument zijn of haar gezondheid.