Koeldozen Kopen

Koeldozen - In Nederland Geproduceerde Koeldozen Offertes voor Groningen Groningen

Koeldozen Bestellen voor Groningen (Groningen)

Wij zijn een NL producent van tempex koelboxen en eps tempex dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Groningen, maar ook in Paterswolde, Haren, Bedum, Zuidhorn, Ten Boer, Noordhorn, De Punt, Roden, Winsum, Leek.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Koeldozen

De tempex koelboxen zijn gemaakt uit

De tempex koelboxen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De tempex koelboxen zijn waterbestendig 

De tempex koelboxen hebben een goede temperatuurbeveiling

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

EPS doos met deksel bestellen met 15% extra korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw tempex doos bestellen kan alleen deze week met 15% extra korting. Bestel dus snel. 

Koeldozen Voor Transport

Koeldozen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te maken. Dit thermoplastische polymeer wordt best lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmiddel vanwege de thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lichte gewicht. Net als de optie om het op maat te maken.

EPS doos met deksel is een uitstekend prijs-bewuste, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en versturen van bederfelijke producten.

Het gebruik van Koeldozen voor het inpakken van goederen zorgt er voor dat de kosten van transport en verpakking fors doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS veel lager is dan die welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een EPS doos met deksel 

Tempex is een soort kunststof dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis doordrenkt zijn door lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot containers voor verpakking en verzending, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Door het productieproces krijgt het schuim een gelijke, consistente celstructuur, waardoor het sterk en robuust is.

Koeldozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Koeldozen Voor Transport

Koeldozen (ook wel eps tempex dozen) voor gekoeld vervoer

De betekenis van gekoeld vervoer

Het versturen van waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemen wij gekoeld vervoer.

Om producten van de ene plek naar de andere plek te transporteren, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om producten van de ene plek naar de andere plek te transporteren.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van dit materiaal is een van zijn belangrijkste pluspunten. Piepschuim is zeer duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Dankzij deze luchtige en lichte consistentie kan dit materiaal gemakkelijk in verscheidene producten worden gegoten of gevormd. Dit kan ook gesneden worden om dit te passen in de open ruimten van een wand of in geperste vorm in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde verpakkingen. Je kunt zelfs eenvoudig vellen piepschuim snijden met een hobbymesje in plaats van met ingewikkelder gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de grote hoeveelheid luchtholtes van piepschuim heeft dit materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Dankzij dit schokabsorberend vermogen is polystyreenschuim een geweldige keuze voor vooral het beschemen van producten die kunnen breken of bederven tijdens het vervoer.

Verscheidene fabrikanten ontwikkelen aangepaste verpakkingscontainers die het risico op schade op apparatuur tot het minimale doen verlagen. Daarbij hebben deze verpakkingscontainers het vermogen om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens het verzenden valt. Wegens het sterke punt om de producten tegen defecten te beschermen, wordt dit materiaal tevens ook wel toegepast voor vleesverpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dat is een veel beter alternatief dan de normale doos van karton.

{ kunnen uitstekend tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen contact met regen, maar ook verschillende vormen vocht. Wanneer deze piepschuim dozen worden gebruikt voor het verzenden en verpakken van producten, resulteert dit in diverse voordelen ten opzichte van de normale doos van karton. Deze piepschuim doosjes kunnen voedingsmiddelen of drankjes vasthouden en zal niet gaan lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Tempex bakken mega gewild.

De bestendigheid tegen vocht van polystyreenschuim brengt het materiaal veel voordelen ten opzichte van glasvezelisolatie wanneer dit toegepast zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het niet gaan rotten, schimmelen of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander onmisbaar voordeel van de EPS piepschuim doos is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Wanneer dit piepschuim zal worden ingezet als de opslag van levensmiddelen, houdt dit materiaal warme voedingsmiddelen warm en natuurlijk koude voedingsmiddelen koud tijdens de levering van een eettent aan de bestemming van de consument. Het piepschuim kan ook worden toegepast om een koelbox of vriezer van isolatie te voorzien, daarom is het een geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Polystyreenschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan glasvezelbatjes of dekens wanneer het als bouwisolatie wordt toegepast. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenen dus de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of EPS piepschuim dozen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie meestal toegepast vanwege zijn karakteristieke isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook vaak toegepast om dranken en voedingsmiddelen gedurende het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte behoorlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt ervoor dat de temperatuur in de doos constant blijft.

EPS doos met deksel Kopen in Groningen

Beschermt de producten
Dankzij het geweldige schokabsorberende vermogen is Piepschuim het bestand tegen druk.

Het is duurzaam
Koeldozen zijn sterk en duurzaam, waardoor deze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse voedingsmiddelen en andere producten. Het materiaal is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne gewaarborgd zal worden.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Styrofoam bestaat voor 98% uit luchten is om deze reden geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het ongelooflijk licht is en het ook geen gewicht toevoegt aan het eindproduct zorgt dit voor een enorm voordeel.

Isoleert de bestelling
In tegenstelling tot de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot aan de conservering van levensmiddelen in de gehele distributieketen.

Piepschuimdozen worden op enorme schaal in verschillende industrieën, omdat dit materiaal een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze in divevrse branches worden toegepast.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft uitstekende isolerende eigenschappen in de voedingsmiddelenindustrie. Om deze reden worden deze dozen vaak toegepast bij de opslag van producten en het versturen van verse groenten en gevogelte. Het isoleert het voedsel voor meerdere uren tegen de hitte dat van buiten komt. Hierdoor wordt voorkomen dat voedsel zal gaan rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn de styrofoam dozen ideaal voor het verzenden van voedingsmiddelen. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Verpakkingsindustrie
Naast de voedingsmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een ruim scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat deze dozen

Vervoer Dranken met tempex koelboxen

Ook verschillende dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral indien deze dranken een inhouden hebben dat kan verzuren of bederven. Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten absoluut in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps tempex dozen vervoerd worden

Mocht u willen dat bloemen in perfecte conditie arriveren op hun bestemming, dan is het enorm belangrijk dat ze worden verzonden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen verwelken in de ongewenste omstandigheden, dus eens ze geplukt en verscheept zijn, is het van belang dat de temperatuur tijdens het versturen te behouden om de levensduur te verlengen.

Koeldozenzijn ook perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelcontainers worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur niet te verliezen. Deze producten kunnen namelijk ook smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare stoffen

voor fouten is  zeker geen ruimte voor het vervoer van bulk vloeibare stoffen. En vooral niet bij het vervoer van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onoverkomelijk dat deze bulk vloeibare stoffen gekoeld verzonden dienen te worden.

Vervoer Verf met tempex koelboxen

Voor het waarborgen van zijn integriteit, moet dus ook verf in koelvrachtwagens vervoerd worden.

Vervoer gevaarlijke grondstoffen met tempex koelboxen

Zodra u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle aanwezige voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare grondstoffen moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen hoge vochtigheid of hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat bederfelijke goederen zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

EPS doos met deksel Prijsopgave Ontvangen

Uw tempex doos prijsopgave binnen 1 werkdag in uw mailbox . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Koeldozen Voor Transport

Wat betekent gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal gekentmerkt als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige producten is een bijzondere logistiek benodigd om te garanderen dat de producten de consument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit mogelijk te maken.

Bij het vervoer van diepvriesgoederen, zoals voedingsmiddelen, kan het voedsel ontdooien wanneer de temperatuur te hoog oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het transport verscheidene malen zal ontdooien en opnieuw bevriest. Wanneer het daarna de eindconsument bereikt, kan dat een behoorlijk negatieve impact hebben op diens gezondheid.