Thermoboxen Kopen

Thermoboxen - Kwalitatieve Thermoboxen Offertes voor Nootdorp provincie Zuid-Holland

Thermoboxen Bestellen in Nootdorp provincie Zuid-Holland

Wij zijn een lokale producent van tempex dozen en eps tempex dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Nootdorp, maar ook in Pijnacker, Delft, Delfgauw, Rijswijk, Zoetermeer, Wassenaar, The Hague, Bleiswijk, Bergschenhoek, Voorschoten.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Thermoboxen

Onze tempex dozen zijn gemaakt van

Onze tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De tempex dozen zijn waterbestendig 

De tempex dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Koeldoos bestellen met 15% extra korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw tempex box bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Polystyreen wordt al heel lang bestempeld als het meest gunstige verpakkingsmateriaal wegens de thermische isolatie-eigenschappen en zijn hele lage gewicht. Net als de mogelijkheid om het op maat te maken.

Koeldoos is een geweldig prijs-bewuste, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en verzenden van producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van Thermoboxen voor het inpakken van levensmiddelen heeft de kosten van transport en verpakking fors laten dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS behoorlijk lager uitvalt dan de energie welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Koeldoos 

Tempex is een soort plastic dat bestaat uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis doordrenkt zijn met lucht. Deze substantie kan samengeperst of gevormd worden tot containers voor verpakking en verzending, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Door het productieproces krijgt het schuim een uniforme, consistente structuur cellen, waardoor het stevig en robuust is.

Thermoboxen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten voldoen aan de verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Rederijen en expediteurs moeten niet alleen voldoen aan het op een vereiste temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel waren die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs moeten bij het transport van deze waren de procedurele voorschriften en benodigde documentatie in acht nemen.

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen (ook wel eps tempex dozen) voor geconditioneerd vervoer

De betekenis van gekoeld vervoer

Het verzenden van goederen die in een gekoelde omgeving noemt men gekoeld vervoer.

Om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van piepschuim is een van zijn belangrijkste voordelen. Dit materiaal is enorm duurzaam en stevig, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Dankzij deze luchtige en lichte consistentie kan piepschuim eenvoudig in verschillende goederen worden gegoten of gevormd. Het materiaal kan ook gesneden worden om dit te laten passen in de holtes van een wand of in geperste vorm in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals geïsoleerde boxen. Je kan zelfs makkelijk vellen piepschuim snijden met een keukenmesje in plaats van een complexer gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de talrijke luchtholtes van piepschuim krijgt  het een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is piepschuim een uitstekende keuze voor vooral de bescherming van onder andere breekbare en bederfelijke producten tijdens de verscheping.

Veel fabrikanten ontwikkelen aangepaste containers voor verpakken die risico op beschadiging van apparaten tot een minimum doen verlagen. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens het verzenden valt. Gezien het sterke punt om de goederen tegen defecten te beschermen, wordt piepschuim ook gebruikt om vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dat is een veel beter alternatief voor de normale kartonnen doos.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim dozen het betreffende product tegen contact met regen, maar ook andere vormen vocht. Zodra deze dozen van piepschuim worden gebruikt voor verpakking en verzending, resulteert dit in verscheidene voordelen in vergelijking met de normale kartonnen doos. Deze piepschuim dozen kunnen etenswaren of drankjes vasthouden en zal zeker niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn EPS piepschuim dozen enorm populair.

De vochtbestendigheid van piepschuim geeft het een heleboel voordelen in vergelijking met glasvezelisolatie wanneer het gebruikt zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het niet gaan rotten, schimmelen of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander niet te vergeten voordeel van de EPS piepschuim doos is dat het kan functioneren als een effectieve isolator. Zodra dit schuim zal worden ingezet als de opslag van voedsel, houdt het warme levensmiddelen warm en koude levensmiddelen koud tijdens de levering van een restaurant naar de bestemming van de besteller. Het piepschuim kan ook worden gebruikt om een vrieskist of koelkast van isolatiemateriaal te voorzien, waardoor het een geschikt materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dit materiaal heeft een veel grotere thermische weerstand dan balletjes of dekens van glasvezel wanneer het als bouwisolatie wordt gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenen de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex bakken wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt meestal gebruikt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie wegens de karakteristieke isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook vaak gebruikt om drinken en voedingsmiddelen tijdens het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte aanzienlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Koeldoos Kopen in Nootdorp

Beschermt de betreffende goederen
Polystyreenschuim heeft een geweldig schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Het is duurzaam
Thermoboxen zijn stevig en duurzaam, waardoor deze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse levensmiddelen en andere diverse producten. Polystyreenschuim kan tegen vocht, waardoor de goede hygiëne gewaarborgd zal worden.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Het materiaal bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht en voegt het ook geen gewicht toe aan het totale product.

Isoleert de bestelling
In vergelijking met de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot het conserveren van voedsel in de hele distributieketen.

Omdat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze op grote schaal gebruikt in een verschillende industrieën. We bekijken nu hoe ze in divevrse industrieën worden gebruikt.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft de gewenste isolerende eigenschappen in de levensmiddelenindustrie. Om deze reden worden deze dozen vaak gebruikt bij de opslag van goederen en verzending van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert voedsel voor meerdere uren tegen de warmte van buitenaf. Daardoor voorkomt het materiaal dat voedsel gaat rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de polystyreenschuim dozen perfect voor het verzenden van levensmiddelen. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Industrie voor verpakken
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een ruim scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat deze piepschuimdozen

Vervoer Dranken met tempex dozen

Ook diverse dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, vooral alseen inhouden hebben dat zou kunnen bederven of verzuren. Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten allemaal in een gekoelde wagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met eps tempex dozen vervoerd worden

Mocht u het op prijs kunnen stellen dat bloemen in de gewenste conditie aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat deze verstuurd worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken bij onjuiste omstandigheden, dus eens deze geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het verschepen te handhaven om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Thermoboxenzijn ook ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische goederen, in koelwagens worden vervoerd om de gewenste kwaliteit en structuur te behouden. Ze zijn namelijk gemaakt om te smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

voor fouten is  geen enkele ruimte bij vervoer van bulk vloeistoffen. zeker niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onoverkomelijk dat deze bulk vloeistoffen gekoeld verscheept moeten worden.

Transporteer Verf met tempex dozen

Voor het waarborgen van zijn integriteit, moet verf in gekoelde vrachtwagens worden getransporteerd.

Transporteer gevaarlijke grondstoffen met tempex dozen

De voorschriften moeten echt tot op de letter gevolgd worden, zodra u iets wilt te verzuren dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en ontvlambare grondstoffen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ernstige incidenten te voorkomen.

Sigaren

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat goederen die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Koeldoos Prijsopgave Aanvragen

Uw tempex box offerte binnen 1 werkdag in uw email-box . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Thermoboxen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige waren is een speciale logistiek vereist om te verzekeren dat de waren de consument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit mogelijk te maken.

Bij vervoer van diepvriesgoederen, zoals voedingsmiddelen, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur oploopt.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het vervoer verschillende malen ontdooit en opnieuw bevriest. Als het daarna de eindconsument zou bereiken, zou dat een behoorlijk negatieve impact hebben op diens gezondheid.