Tempex dozen Bestellen

Tempex dozen - Kwalitatieve Tempex dozen Bestellen Bergschenhoek Zuid-Holland

Tempex dozen Bestellen voor Bergschenhoek provincie Zuid-Holland

Wij zijn een Nederlandse producent van eps dozen met deksel en eps koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Bergschenhoek, maar ook in Bleiswijk, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Pijnacker, Capelle aan den IJssel, Delfgauw, Zoetermeer, Rotterdam, Nootdorp, Krimpen aan den IJssel.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Tempex dozen

Onze eps dozen met deksel bestaan uit meerdere lagen

Onze eps dozen met deksel beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze eps dozen met deksel zijn waterbestendig 

Onze eps dozen met deksel hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring

98% van de leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92% van de Piepschuim doos offertes zijn wij succesvol gebleken

EPS doos met deksel bestellen met 15% extra korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw tempex doos kopen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Dit thermoplastische polymeer wordt al heel lang bestempeld als het ideale verpakkingsmateriaal vanwege haar thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lage gewicht. Alsmede de mogelijkheid om het op maat te maken.

EPS doos met deksel is een uitstekend prijs-bewuste, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en verzenden van producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van Tempex dozen voor het verpakken van producten zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking fors doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS behoorlijk lager is dan die welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een EPS doos met deksel 

Piepschuim is een soort kunststof dat bestaat uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis dat voor 98% bestaat uit lucht. Deze substantie kan samengeperst of gevormd worden tot verpakkings- en verzendcontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dankzij het productieproces krijgt dit schuim een gelijke, consistente structuur cellen, waardoor het stevig en robuust is.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of eps koeldozen) voor geconditioneerd vervoer

Wat is gekoeld vervoer?

Het verzenden van bederfelijke producten die zouden in een gekoelde omgeving wordt gekoeld vervoer genoemd.

Om producten van de ene plaats naar de andere plaats te brengen, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om producten van de ene plaats naar de andere plaats te brengen.

De enorm hoge sterkte-gewichtsverhouding van dit materiaal is een van zijn belangrijkste pluspunten. Piepschuim is erg duurzaam en stevig, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Door zijn luchtige en lichte consistentie kan dit materiaal gemakkelijk in verschillende goederen worden gegoten of gevormd. Het materiaal kan ook gesneden worden om te passen in de holtes van een wand of gevormd in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde verpakkingen. Stukjes piepschuim kunnen gesneden worden met een simpel keukenmesje in plaats van een complexer gereedschap.

Door de grote hoeveelheid luchtholtes van piepschuim heeft het materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is piepschuim de beste keuze voor de bescherming van onder andere producten die kunnen breken of bederven tijdens de verscheping.

Een heleboel fabrikanten ontwikkelen aangepaste containers voor verpakken die risico op schade op apparatuur tot een minimum beperken. Daarbij zijn deze verpakkingscontainers in staat om schokken en stoten te absorberen als de doos tijdens het verzenden valt. Dankzij het sterke punt om deze goederen tegen defecten te beschermen, wordt dit materiaal ook ingezet voor verpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dat is een beter alternatief dan de veel gebruikte kartonnen doos.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Dit schuim beschermt het product tegen contact met regen en verschillende vormen vocht. Wanneer deze piepschuim dozen worden gebruikt voor het verzenden en verpakken van goederen, zorgt dit voor diverse voordelen ten opzichte van de typische kartonnen doos. Het kan namelijk voedingsmiddelen of dranken vasthouden en zal niet lekken of door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn EPS piepschuim dozen onwijs gewild.

De bestendigheid tegen vocht van piepschuim brengt dit materiaal vele voordelen ten opzichte van standaard glasvezelisolatie wanneer het materiaal gebruikt wordt als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het niet rotten, schimmelen of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander niet te missen voordeel van de Piepschuim box is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Wanneer dit schuim wordt gebruikt voor de opslag van levensmiddelen, houdt dit materiaal warme levensmiddelen warm en natuurlijk koude levensmiddelen koud gedurende de levering van een eettent aan de bestemming van de consument. Het piepschuim kan ook worden toegepast om een koelbox of vriezer te isoleren, daarom is het een uitermate geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard balletjes of dekens van glasvezel kan dit materiaal goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie te maximaliserenom zo de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Thermoboxen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt vaak gebruikt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vanwege de karakteristieke isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook veel toegepast om dranken en voedsel tijdens het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte aanzienlijk wordt beperkt. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de temperatuur in de doos constant blijft.

EPS doos met deksel Kopen in Bergschenhoek

Bescherming van de goederen
Styrofoam heeft een uitstekend schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Duurzaamheid
Tempex dozen zijn stevig, maar ook duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse levensmiddelen en andere diverse artikelen. Piepschuim is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Het materiaal bestaat grotendeels uit luchten is daarom uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het onwijs licht en voegt het ook geen gewicht toe aan het eindproduct.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot de conservering van levensmiddelen in de gehele distributieketen.

Piepschuim dozen worden op enorme schaal in verschillende industrieën, omdat piepschuim een uitstekende isolator is. Hieronder beschrijven wij hoe ze in verschillende industrieën worden gebruikt.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft de nodige isolerende eigenschappen in de industrie voor levensmiddelen. Om deze reden worden piepschuim dozen veel toegepast bij de opslag van goederen en het verzenden van koelverse groenten, maar ook gevogelte. Het isoleert eten urenlang tegen de warmte van buitenaf. Hierdoor wordt voorkomen dat eten zal gaan rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de piepschuim dozen ideaal voor het verzenden van voedsel. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Verpakkingsindustrie
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuimdozen een ruim scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de dozen

Transporteer Dranken met eps dozen met deksel

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, vooral wanneer zeeen inhouden hebben dat kan verzuren of bederven. Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een koelwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met eps koeldozen vervoerd worden

Indien u wilt dat bloemen in perfecte conditie arriveren op de plek van bestemming, dan is het enorm belangrijk dat de bloemen worden verstuurd in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen verwelken namelijk bij verkeerde omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en op transport zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het versturen te behouden om de houdbaarheid te verlengen.

Tempex dozenzijn ook perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in gekoelde wagens worden vervoerd om de kwaliteit en structuur niet te verliezen. Ze zijn immers gemaakt om te kunnen smelten.

Bulk vloeibare stoffen

Er is absoluut geen ruimte voor fouten bij vervoer van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. zeker niet bij het vervoer van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onoverkomelijk dat deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen gekoeld verscheept moeten worden.

Transporteer Verf met eps dozen met deksel

Om haar integriteit te waarborgen, moet dus ook verf in koelvrachtwagens worden getransporteerd.

Transporteer gevaarlijke grondstoffen met eps dozen met deksel

De voorschriften moeten 100% gevolgd worden, als u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare grondstoffen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten goederen die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Het kan zijn dat u het laatste product op de lijst bijzonder vindt, echter kan dit product een nachtmerrie worden als het niet temperatuur-gecontroleerd wordt getransporteerd.

Hoewel een koelwagen meestal wordt gebruikt om goederen gekoeld te houden, kan hij ook worden gebruikt om lucht te verwarmen. Reefers kunnen worden gebruikt om bederfelijke goederen niet te laten bevriezen in de winter en om deze producten koel of op gewenste temperatuur te behouden.

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring

98% van de leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92% van de Piepschuim doos offertes zijn wij succesvol gebleken

EPS doos met deksel Prijsopgave Ontvangen

Uw tempex doos offerte binnen maximaal 24 uur in de email . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt veelal aangeduid als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige producten is een bijzondere logistiek nodig om er zeker van te zijn dat de producten de consument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te garanderen.

Bij vervoer van diepvriesgoederen, zoals voedsel, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport verschillende malen ontdooit en opnieuw bevriest. Wanneer het vervolgens de eindgebruiker bereikt, zou dat een negatief effect hebben op de eindgebruiker zijn gezondheid.