Tempex dozen Kopen

Tempex dozen Kopen Zoetermeer (Zuid-Holland) - In 1 dag prijsopgave ontvangen per email

Tempex dozen Bestellen in Zoetermeer provincie Zuid-Holland

Wij zijn een lokale producent van tempex dozen en duurzame tempex dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Zoetermeer, maar ook in Bleiswijk, Nootdorp, Pijnacker, Zoeterwoude, Zevenhuizen, Delfgauw, Bergschenhoek, Voorschoten, Delft, Waddinxveen.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Tempex dozen

De tempex dozen zijn gemaakt van

De tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze tempex dozen zijn waterbestendig 

Onze tempex dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Tempex box kopen met 15% extra korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw eps doos met deksel bestellen kan alleen deze week met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te maken. Het kunststof Polystyreen wordt best lang beschouwd als het het beste verpakkingsmiddel vanwege zijn thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lage gewicht. Alsmede de mogelijkheid om de vorm op maat te creëren.

Tempex box is een geweldig prijs-bewuste, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat veelal wordt toegepast voor het verpakken en verzenden van producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van Tempex dozen voor het inpakken van producten zorgt er voor dat de kosten van transport en verpakking fors laten dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en de verzending van EPS veel lager is dan die welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een Tempex box 

is een soort kunststof dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis die zijn doordrenkt door lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot verzend- en verpakkingscontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Het schuim krijgt mede dankzij het productieproces een uniforme en consistente structuur cellen, waardoor het stevig en robuust is.

Tempex dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of duurzame tempex dozen) voor gekoeld transport

De betekenis van koeltransport

Het versturen van producten die zouden in een gekoelde omgeving noemt men koeltransport.

Om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te brengen.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van piepschuim is een van de meest belangrijke voordelen. Dit materiaal is erg duurzaam en stevig, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een zeer licht gewicht. Door deze luchtige en lichte consistentie kan piepschuim makkelijk in verscheidene producten worden gevormd en/of gegoten. Het materiaal kan ook gesneden worden om te laten passen in de open ruimtes van een wand of gevormd in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals bijvoorbeeld geïsoleerde dozen. Je kan zelfs gemakkelijk stukjes piepschuim snijden met een keukenmesje in plaats van een professioneel stuk gereedschap of in plaats van zagen.

Door de vele luchtholtes van piepschuim heeft het materiaal een van nature schokabsorberend vermogen. Dankzij het schokabsorberend vermogen is het materiaal de beste keuze voor de bescherming van onder andere breekbare en bederfelijke producten tijdens het transport.

Een heleboel producenten bedenken aangepaste verpakkingscontainers die het risico op schade op apparatuur tot een minimum beperken. Daarbij hebben deze verpakkingscontainers het vermogen om schokken en stoten te absorberen als de doos tijdens bijvoorbeeld de verzending valt. Dankzij het vermogen om deze producten tegen schade te beschermen, wordt piepschuim ook gebruikt om vleesverpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dit is een veel geschikter alternatief dan de veel gebruikte kartonnen doos.

{ kunnen goed tegen vocht. Dit schuim beschermt het product tegen aanraking met regen, maar ook andere bronnen vocht. Zodra deze piepschuim dozen worden ingezet voor het verzenden en verpakken van producten, resulteert dit in een voordeel in vergelijking met de normale kartonnen doos. Het kan namelijk voedsel of dranken vasthouden en zal zeker niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Piepschuim dozen mega populair.

De bestendigheid tegen vocht van polystyreenschuim geeft het enorm veel voordelen in vergelijking met glasvezelisolatie als dit toegepast zal worden als bouwisolatie.

Het polystyreenschuim gaat in tegenstelling tot glasvezel niet gaan rotten, schimmelen of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander belangrijk voordeel van de Piepschuim box is dat het als effectieve isolator kan dienen. Zodra dit polystyreenschuim zal worden ingezet als de opslag van etenswaren, houdt dit materiaal warme levensmiddelen warm en koude levensmiddelen koud tijdens de levering van een eettent naar de eindbestemming van de bestelling. Dit schuim kan ook worden toegepast om bijvoorbeeld een koelkast of vriezer van isolatie te voorzien, waardoor het een uitermate geschikt materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan balletjes of dekens van glasvezel kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie te maximaliserenom zo de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Thermoboxen worden meestal gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vaak toegepast vanwege zijn uitstekende isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook veel toegepast om dranken en voedsel tijdens het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, behoorlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

Tempex box Kopen in Zoetermeer

Bescherming van de producten
Door het uitstekende schokabsorberende vermogen is Polystyreenschuim het materiaal bestand tegen druk.

Het is duurzaam
Tempex dozen zijn stevig en duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse levensmiddelen en andere artikelen. Polystyreenschuim is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Polystyreenschuim bestaat voor 98% uit lucht, waardoor het uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht en voegt het ook geen gewicht toe aan het eindproduct.

Isoleert de bestelling
In tegenstelling tot de normale kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot aan de conservering van etenswaren in de gehele distributieketen.

Piepschuim dozen worden op grote schaal in een verscheidenheid van industrieën, omdat piepschuim een uitstekende isolator is. We bekijken nu hoe ze toegepast worden in verscheidene branches.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Om deze reden worden piepschuim dozen veel toegepast bij de opslag van producten en de verzending van koelverse groenten, maar ookbijvoorbeeld gevogelte. Het isoleert het voedsel voor lange tijd tegen de warmte dat van buiten komt. Hierdoor voorkomt het materiaal dat voedsel gaat bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die toegepast worden zijn bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn de styrofoam dozen perfect voor het verzenden van etenswaren. Tevens zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de voedingsmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een ruim scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de dozen

Transporteer Dranken met tempex dozen

Ook verschillende dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral alsiets bevatten dat zou kunnen bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten absoluut in een gekoelde wagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met duurzame tempex dozen vervoerd worden

Mocht u het kunnen waarderen dat uw bloemen in perfecte conditie aankomen op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen worden verstuurd in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen vergaan namelijk bij onjuiste omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en verstuurd zijn, is het van belang dat de temperatuur tijdens het verschepen te handhaven om de houdbaarheid te verlengen.

Tempex dozen, ook ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur te behouden. Ze zijn immers ontworpen om te kunnen smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare stoffen

Er is geen enkele ruimte voor fouten bij het transport van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. zeker niet bij het vervoer van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onvermeidbaar dat deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen gekoeld verzonden moeten worden.

Transporteer Verf met tempex dozen

Voor het waarborgen van haar integriteit, moet dus ook verf in koelwagens worden getransporteerd.

Transporteer gevaarlijke materialen met tempex dozen

Zodra u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle aanwezige voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en giftige materialen moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of de hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat producten die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Mogelijk vindt u het als laatst genoemde item op de lijst een beetje verassend, maar kauwgom kan een nachtmerrie worden als kauwgom niet temperatuur-gecontroleerd wordt vervoerd.

Hoewel een gekoelde wagen veelal wordt gebruikt om producten koel te bewaren, kan hij ook worden gebruikt om de lucht te verwarmen. Reefers kunnen worden gebruikt om bederfelijke producten niet te laten bevriezen in de winter en om deze goederen koel of op nodige temperatuur te behouden.

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen zijn op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Tempex box Prijsopgave Aanvragen

Uw eps doos met deksel prijsopgave in uiterlijk 24 uur in uw email-box ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat is gekoelde logistiek?

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige goederen is een speciale logistiek nodig om ervoor te zorgen dat de goederen de consument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit mogelijk te maken.

Bij het transport van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld voedsel, zal het voedsel bijvoorbeeld ontdooien als de temperatuur oploopt.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het vervoer verscheidene keren ontdooit en opnieuw bevriest. Wanneer het daarna de eindconsument bereikt, dan zou dat een negatief effect hebben op de eindconsument zijn of haar gezondheid.