Styrofoam dozen Kopen

Bleiswijk regio Zuid-Holland Styrofoam dozen Bestellen

Styrofoam dozen Bestellen voor Bleiswijk

Wij zijn een NL producent van thermoboxen en eps koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Bleiswijk, maar ook in Bergschenhoek, Zevenhuizen, Zoetermeer, Nieuwerkerk aan den IJssel, Pijnacker, Delfgauw, Nootdorp, Waddinxveen, Capelle aan den IJssel, Moordrecht.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Styrofoam dozen

Onze thermoboxen bestaan uit meerdere lagen

Onze thermoboxen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De thermoboxen zijn waterbestendig 

De thermoboxen hebben een goede temperatuurbeveiling

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

EPS doos met deksel bestellen met 15% extra korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw piepschuim doos kopen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Styrofoam dozen Voor Transport

Styrofoam dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Polystyreen wordt al heel lang bestempeld als het het beste verpakkingsmiddel wegens haar thermische isolatie-eigenschappen en haar hele lage gewicht. Net als de optie om het op maat te vormen.

EPS doos met deksel is een geweldig kosten-effectieve, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat zelfs wordt toegepast voor het verpakken en verzenden van producten die kunnen bederven.

Het gebruik van Styrofoam dozen voor het inpakken van levensmiddelen heeft de kosten van verzending en verpakking aanzienlijk laten dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het transport van EPS behoorlijk lager uitvalt dan de energie welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een EPS doos met deksel 

Piepschuim is een soort plastic dat is samengesteld uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis doordrenkt zijn door lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verpakkings- en verzendcontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Door het productieproces krijgt dit schuim een uniforme, consistente structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

Styrofoam dozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten rekening houden met de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel goederen die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs moeten bij het vervoer van deze goederen de procedurele voorschriften en nodige documentatie in acht nemen.

Styrofoam dozen Voor Transport

Styrofoam dozen (ook wel eps koeldozen) voor gekoeld vervoer

Wat is koeltransport?

Het transporteren van goederen die zouden in een gekoelde omgeving wordt koeltransport genoemd.

Om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren, wordt bij koeltransport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer koeltransport wordt gebruikt om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren.

De hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van dit materiaal is een van de meest cruciale pluspunten. Polystyreenschuim is erg duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Door zijn lichte en luchtige consistentie kan dit materiaal eenvoudig in verschillende producten worden gevormd en/of gegoten. Het kan gesneden worden om te passen in de open ruimten van een muur of in geperste vorm in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals geïsoleerde boxen. Stroken piepschuim kunnen gesneden worden met een eenvoudig hobbymesje in plaats van met professioneel stuk gereedschap.

Door de vele luchtholtes van piepschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is dit materiaal de beste keuze voor vooral het beschemen van producten die kunnen breken of bederven tijdens het vervoer.

Verscheidene fabrikanten ontwikkelen aangepaste containers voor verpakken die het risico op schade op apparatuur tot het minimale doen verlagen. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens het verzenden valt. Dankzij het sterke punt om deze producten tegen schade te beschermen, wordt dit materiaal ook toegepast voor verpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dat is een veel geschikter alternatief dan de standaard kartonnen doos.

{ kunnen uitstekend tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen aanraking met regen en andere bronnen vocht. Zodra deze dozen van piepschuim worden ingezet voor het verpakken en verzenden van producten, resulteert dit in vele voordelen in vergelijking met de typische kartonnen doos. Het kan voedsel of dranken vasthouden en zal zeker niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Dozen van piepschuim mega populair.

De vochtbestendigheid van piepschuim geeft het heel veel voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie als dit gebruikt zal worden als bouwisolatie.

Het schuim zal in tegenstelling tot glasvezel niet gaan rotten, schimmelen of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander niet te missen voordeel van de Thermobox piepschuim is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Zodra dit schuim zal worden ingezet als het opslaan van voedingsmiddelen, houdt het warme levensmiddelen warm en natuurlijk koude levensmiddelen koud gedurende de levering van een eettent aan de eindbestemming van de besteller. Het piepschuim kan ook worden toegepast om een koelkast of vrieskist te isoleren, daarom is het een geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dit materiaal heeft een veel grotere thermische weerstand dan standaard balletjes of dekens van glasvezel wanneer het als bouwisolatie wordt gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenom zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of -boxen worden vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt meestal gebruikt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie wegens zijn geweldige isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook vaak toegepast om drinken en voedsel gedurende langere tijd vers en koel te houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, behoorlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt dat de temperatuur in de doos constant blijft.

EPS doos met deksel Kopen in Bleiswijk

Beschermt de producten
Styrofoam heeft een geweldig schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Styrofoam is duurzaam
Styrofoam dozen zijn sterk, maar ook duurzaam, waardoor deze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse levensmiddelen en andere diverse producten. Het materiaal is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Styrofoam bestaat voor 98% uit luchten is daarom geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het onwijs licht is en het geen gewicht toevoegt aan het eindproduct zorgt dit voor een enorm voordeel.

Isoleert de bestelling
In tegenstelling tot de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot de conservering van voedingsmiddelen in de hele distributieketen.

Piepschuim dozen worden in enorme hoeveelheden in een verscheidenheid aan industrieën, doordat het materiaal een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze gebruikt worden in verschillende industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Daarom worden deze dozen vaak toegepast bij het opslaan van producten en het verzenden van verse groenten, maar ook gevogelte. Het isoleert het eten voor lange tijd tegen de warmte dat van buiten komt. Daardoor voorkomt het materiaal dat eten gaat rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die toegepast worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de piepschuim dozen ideaal voor het verzenden van levensmiddelen. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Verpakkingsindustrie
Naast de voedingsmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een breed scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de dozen

Vervoer Dranken met thermoboxen

Ook bepaalde dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, vooral alseen inhouden hebben dat kan bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, wijn, bier en andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten zonder twijfel in een gekoelde wagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps koeldozen getransporteerd worden

Als u wilt dat bloemen in prachtige staat arriveren op hun bestemming, dan is het van cruciaal belang dat deze verzonden worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen vergaan in de verkeerde omstandigheden, dus eens deze geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het verschepen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Styrofoam dozenzijn ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om de kwaliteit en structuur te behouden. Ze zijn immers ontworpen om te kunnen smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

voor fouten is  absoluut geen ruimte voor het vervoer van bulk vloeistoffen. En vooral niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze bulk vloeistoffen moeten absoluut gekoeld worden vervoerd.

Transporteer Verf met thermoboxen

Voor het behouden van zijn integriteit, moet verf in gekoelde vrachtwagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke grondstoffen met thermoboxen

Zodra u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en ontvlambare grondstoffen moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen hoge vochtigheid of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten producten die kunnen bederven zoals tabaksproducten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

EPS doos met deksel Prijsopgave Aanvragen

Uw piepschuim doos offerte in maximaal 24 uur in uw mailbox bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Styrofoam dozen Voor Transport

Wat is gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt vaak gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij maken van klimaatgevoelige goederen is een bijzondere logistiek vereist om er zeker van te zijn dat de goederen de consument in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit mogelijk te maken.

Bij het vervoer van diepvriesproducten, zoals voedsel, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur oploopt.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer verschillende malen ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Als het vervolgens de eindconsument zou bereiken, kan dat een behoorlijk negatief effect hebben op diens gezondheid.