Tempex dozen Kopen

Tempex dozen Kopen voor Delfgauw - In 24 uur prijsopgave ontvangen in mailbox

Tempex dozen Bestellen voor Delfgauw provincie Zuid-Holland

Wij zijn een NL producent van styrofoam dozen en tempex koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Delfgauw, maar ook in Pijnacker, Delft, Nootdorp, Rijswijk, Zoetermeer, Bergschenhoek, Bleiswijk, Schiedam, Oostbuurt, The Hague.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Tempex dozen

Onze styrofoam dozen bestaan uit meerdere lagen

Onze styrofoam dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze styrofoam dozen zijn waterbestendig 

Onze styrofoam dozen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Polystyrene doos bestellen nu met 15% extra korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw piepschuim doos kopen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Het kunststof Polystyreen wordt al best lang beschouwd als het het beste verpakkingsmiddel vanwege haar thermische isolatie-eigenschappen en haar hele lichte gewicht. Net als de mogelijkheid om het op maat te vormen.

Polystyrene doos is een geweldig kosten-effectieve, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van zelfs producten die kunnen bederven.

Het gebruik van Tempex dozen voor het verpakken van levensmiddelen heeft de kosten van verzending en verpakking fors doen dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS veel lager is dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Polystyrene doos 

is plastic dat bestaat uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis die zijn doordrenkt door lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot verzend- en verpakkingscontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Het schuim krijgt dankzij het productieproces een uniforme en consistente celstructuur, waardoor het stevig en robuust is.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het transport van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of tempex koeldozen) voor gekoeld transport

Wat is gekoeld transport?

Het verzenden van waren die in een gekoelde omgeving wordt gekoeld transport genoemd.

Om goederen van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren, wordt bij gekoeld transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld transport wordt gebruikt om goederen van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van polystyreenschuim is een van de meest belangrijke voordelen. Piepschuim is heel duurzaam en stevig, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Door deze lichte en luchtige consistentie kan piepschuim eenvoudig in verscheidene goederen worden gegoten of gevormd. Dit kan ook worden gesneden om te laten passen in de holtes van een wand of gevormd in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals bijvoorbeeld geïsoleerde boxen. Je kan zelfs makkelijk stroken piepschuim snijden met een keukenmesje in plaats van een ingewikkelder gereedschap of in plaats van zagen.

Door de talrijke luchtholtes van piepschuim krijgt  het een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is het materiaal de beste keuze voor de bescherming van breekbare en bederfelijke producten tijdens de verzending.

Veel producenten bedenken aangepaste containers voor verpakken die het risico op beschadiging van apparaten tot het minimale doen verlagen. Tevens hebben deze verpakkingscontainers het vermogen om schokken en stoten te absorberen als de doos tijdens bijvoorbeeld het verzenden valt. Dankzij het sterke punt om deze goederen tegen beschadiging te beschermen, wordt piepschuim ook toegepast voor verpakkingskarren en eierkratten te maken. Dat is een doeltreffender alternatief voor de gewone doos van karton.

{ zijn ook zeer goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen aanraking met regen, maar ook verschillende bronnen van vocht. Zodra deze doosjes worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van goederen, zorgt dit voor verscheidene voordelen in vergelijking met de normale doos van karton. Deze piepschuim dozen kunnen voedingsmiddelen of dranken vasthouden en zal zeker niet lekken of door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Tempex bakken mega gewild.

De bestendigheid tegen vocht van piepschuim geeft het materiaal vele voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie wanneer dit materiaal gebruikt zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het schuim niet rotten, schimmelen of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Nog een ander belangrijk voordeel van de Tempex bak is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Zodra dit schuim zal worden ingezet als de opslag van voedsel, houdt dit materiaal warme etenswaren warm en koude etenswaren koud tijdens de levering van een eettent aan de eindbestemming van de consument. Het piepschuim kan ook worden toegepast om bijvoorbeeld een koelkast of vrieskist te isoleren, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dit materiaal heeft een veel grotere thermische weerstand dan standaard glasvezelbatjes of dekens wanneer het als bouwisolatie wordt ingezet. Dit helpt om de energie-efficiëntie te maximaliserenom zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of EPS boxen zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt vaak gebruikt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vanwege zijn geweldige isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel toegepast om drinken en voedsel gedurende het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, behoorlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

Polystyrene doos Kopen in Delfgauw

Beschermt de goederen
Piepschuim heeft een geweldig schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Het is duurzaam
Tempex dozen zijn stevig en duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse etenswaren en andere artikelen. Styrofoam is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne gewaarborgd zal worden.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Styrofoam bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het onwijs licht en voegt het ook geen gewicht toe aan het eindproduct.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot het conserveren van voedsel in de hele distributieketen.

Omdat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze op enorme schaal gebruikt in een verscheidenheid van industrieën. Hieronder beschrijven wij hoe ze gebruikt worden in verscheidene industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de industrie voor levensmiddelen. Om deze reden worden deze dozen veel toegepast bij de opslag van goederen en het verzenden van verse groenten en gevogelte. Het isoleert het eten voor meerdere uren tegen de warmte dat van buiten komt. Hierdoor wordt voorkomen dat eten zal gaan bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die toegepast worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn deze dozen perfect voor het verzenden van voedingsmiddelen. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Industrie voor verpakken
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuimdozen een ruim scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de dozen

Vervoer Dranken met styrofoam dozen

Ook verschillende dranken zullen gekoeld moeten worden getransporteerd, zeker wanneer zeeen inhouden hebben dat kan bederven of verzuren. Zuivel, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten allemaal in een koelwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met tempex koeldozen vervoerd worden

Indien u wilt dat uw bloemen in prachtige staat arriveren op hun bestemming, dan is het van cruciaal belang dat ze verstuurd worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken bij onjuiste omstandigheden, dus zodra ze geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het versturen te handhaven om de levensduur te verlengen.

Tempex dozen, ook perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in koelwagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur te behouden. Ze kunnen immers ook smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare stoffen

voor fouten is  absoluut geen ruimte bij het transport van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. Bij het vervoeren van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Al deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen moeten absoluut gekoeld worden vervoerd.

Transporteer Verf met styrofoam dozen

Om zijn integriteit te behouden, moet verf in gekoelde vrachtwagens worden vervoerd.

Transporteer gevaarlijke grondstoffen met styrofoam dozen

Wanneer u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle aanwezige voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en ontvlambare grondstoffen moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om ernstige ongelukken te voorkomen.

Tabaksproducten

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen de hoge vochtigheid of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat goederen die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Polystyrene doos Offerte Ontvangen

Uw piepschuim doos prijsopgave binnen maximaal 24 uur in de mailbox bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige goederen is een bijzondere logistiek vereist om er zeker van te zijn dat de goederen de consument in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit te garanderen.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek, zorgen ervoor dat het transport van goederen veilig gebeurt. Als dit juist wordt uitgevoerd, kan de chill chain logistics de houdbaarheid van waren verlengen met weken, maanden of zelfs jaren.
Het is echter van onmisbaar belang dat elk onderdeel van de supply chain de gewenste temperatuur handhaaft. Aangezien in een dergelijke ”keten” talrijke schakels zijn betrokken, moet iedere schakel een gewenste omgeving bieden voor de bederfelijke goederen in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke producten worden onbruikbaar als één van deze schakels faalt: de temperatuur wordt dan dus te warm of te koud. Wanneer dit toch gebeurt, dan kan dit leiden tot behoorlijke verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Aangezien de meeste producenten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde waren fabriceren, is het van onmisbaar belang dat de koude bevoorradingsketen in tact wordt gehouden.

Afgezien van financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid als temperatuur gecontroleerde vracht niet met veel zorg wordt gecontroleerd en volgens de correcte manier zal worden vervoerd.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het transport van diepvriesproducten het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis verscheidene malen zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het vervolgens de eindconsument zou bereiken, dan zou dat een behoorlijk negatieve impact hebben op diens gezondheid.