Tempex dozen Bestellen

Tempex dozen Kopen Maasdam Zuid-Holland - Kwalitatieve tempex boxen

Tempex dozen Kopen in Maasdam Zuid-Holland

Wij zijn een NL producent van tempex boxen en eps tempex dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Maasdam, maar ook in Puttershoek, Mijnsheerenland, Strijen, Zwijndrecht, Westmaas, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, Middelsluis, Numansdorp.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Tempex dozen

De tempex boxen bestaan uit meerdere lagen

De tempex boxen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze tempex boxen zijn waterbestendig 

Onze tempex boxen hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98% leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92 van de 100 Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Tempex doos bestellen nu met 15% extra korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw tempex doos kopen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Polystyreen wordt al heel lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmiddel wegens zijn thermische isolatie-eigenschappen en het ideale lichte gewicht. Net als de optie om het op maat te vormen.

Tempex doos is een geweldig prijs-effectief, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en versturen van zelfs producten die kunnen bederven.

Het gebruik van Tempex dozen voor het inpakken van producten heeft de kosten van verzending en verpakking aanzienlijk laten dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS veel lager uitvalt dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een Tempex doos 

Piepschuim is een soort plastic dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis doordrenkt zijn met lucht. Deze substantie kan samengeperst of gevormd worden tot containers voor verpakking en verzending, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Het schuim krijgt dankzij het productieproces een consistente en uniforme structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of eps tempex dozen) voor gekoeld vervoer

De betekenis van geconditioneerd transport

Het versturen van goederen die in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van dit materiaal is één van zijn cruciale pluspunten. Piepschuim is enorm duurzaam en sterk, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Door deze luchtige en lichte consistentie kan piepschuim gemakkelijk in diverse producten worden gevormd en/of gegoten. Het materiaal kan ook gesneden worden om dit te passen in de open ruimten van een wand of gevormd in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals bijvoorbeeld geïsoleerde boxen. Je kan zelfs eenvoudig stukjes piepschuim snijden met een hobbymesje in plaats van met professioneel stuk gereedschap.

Door de vele luchtholtes van piepschuim heeft het materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is het materiaal de beste keuze voor het beschemen van producten die kunnen breken en bederven tijdens het vervoer.

Verscheidene fabrikanten bedenken aangepaste containers voor verpakken die het risico op beschadiging van apparatuur tot een minimum doen verlagen. Tevens zijn deze verpakkingscontainers in staat om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens bijvoorbeeld het verzenden valt. Wegens het sterke punt om de producten tegen defecten te beschermen, wordt piepschuim ook wel ingezet voor verpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dat is een veel beter alternatief voor de normale doos van karton.

{ zijn ook zeer goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen aanraking met regen en andere vormen van vocht. Als deze doosjes piepschuim worden ingezet voor verpakking en verzending, resulteert dit in vele voordelen in vergelijking met de typische doos van karton. De piepschuim doosjes kunnen namelijk etenswaren of drankjes vasthouden en zal niet lekken of door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Tempex dozen onwijs gewild.

De vochtbestendigheid van piepschuim geeft het materiaal vele voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie als het materiaal gebruikt zal worden als bouwisolatie.

Het piepschuim zal in tegenstelling tot glasvezel niet rotten, schimmelen of zal ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Een ander niet te missen voordeel van de EPS piepschuim doos is dat het kan functioneren als een effectieve isolator. Als dit piepschuim zal worden gebruikt voor de opslag van etenswaren, houdt dit materiaal warme voedingsmiddelen warm en koude voedingsmiddelen koud tijdens de levering van een restaurant naar de eindbestemming van de bestelling. Dit schuim kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld een koelbox of vriezer te isoleren, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard glasvezelbatjes of dekens kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie te maximaliserenen de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of EPS boxen zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vaak gebruikt wegens de geweldige isolerende eigenschappen. Draagbare koelers van piepschuim worden ook veel gebruikt om drinken en etenswaren tijdens langere tijd vers en koel te houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, behoorlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

Tempex doos Kopen in Maasdam

Bescherming van de producten
Styrofoam heeft een geweldig schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Styrofoam is duurzaam
Tempex dozen zijn sterk en duurzaam, waardoor deze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse voedingsmiddelen en andere diverse producten. Piepschuim kan tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd zal worden.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Styrofoam bestaat grotendeels uit luchten is daarom geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht en voegt het ook geen gewicht toe aan het eindproduct.

Het isoleert de bestelling
In tegenstelling tot de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot aan het conserveren van etenswaren in de algehele distributieketen.

Doordat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze in enorme hoeveelheden gebruikt in een verscheidenheid van industrieën. Hieronder beschrijven wij hoe ze in verscheidene branches worden gebruikt.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft uitstekende isolerende eigenschappen in de industrie voor levensmiddelen. Daarom worden piepschuim dozen veel gebruikt bij de opslag van producten en het versturen van verse groenten en gevogelte. Het isoleert het eten urenlang tegen de warmte dat van buiten komt. Daardoor wordt voorkomen dat eten gaat bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van etenswaren. Ze zijn ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Industrie voor verpakken
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat deze piepschuimdozen

Vervoer Dranken met tempex boxen

Ook diverse dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral wanneer zeeen inhouden hebben dat zou kunnen verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivel, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten absoluut in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps tempex dozen vervoerd worden

Als u wilt dat uw bloemen in de gewenste staat arriveren op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen verzonden worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen verwelken namelijk in de verkeerde omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verstuurd zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het verschepen te behouden om de levensduur te verlengen.

Tempex dozenzijn ook perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om de gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. Ze zijn namelijk ontworpen om te smelten.

Bulk vloeibare middelen

voor fouten is  absoluut geen ruimte voor het vervoer van grote hoeveelheden vloeibare middelen. zeker niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze grote hoeveelheden vloeibare middelen moeten gekoeld worden verzonden.

Transporteer Verf met tempex boxen

Voor het waarborgen van haar integriteit, moet dus ook verf in gekoelde wagens worden getransporteerd.

Transporteer gevaarlijke grondstoffen met tempex boxen

Zodra u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle aanwezige voorschriften tot op de letter volgen. Gevaarlijke en giftige grondstoffen moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om ongelukken te voorkomen.

Tabaksproducten

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen de hoge vochtigheid of de hitte. Om bederf te voorkomen, moeten producten die kunnen bederven zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Misschien vindt u het als laatst genoemde item op de lijst opmerkelijk, maar dit item kan een verschikkelijke nachtmerrie worden als het niet temperatuur-gecontroleerd wordt vervoerd.

Ookal wordt een koelvrachtwagen meestal gebruikt om producten koel te houden, kan de koelvrachtwagen ook worden gebruikt om de lucht op te warmen. Reefers kunnen worden gebruikt om goederen die kunnen bederven niet te laten bevriezen wanneer het koud is en om de items koel of op gewenste temperatuur te houden.

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98% leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92 van de 100 Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Tempex doos Prijsopgave Ontvangen

Uw tempex doos prijsopgave binnen 1 werkdag in uw mailbox bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal aangeduid als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek benodigd om te verzekeren dat de waren de consument in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te verwezenlijken.

Bij het vervoer van diepvriesgoederen, zoals bijvoorbeeld etenswaren, kan het voedsel bijvoorbeeld ontdooien wanneer de temperatuur te hoog oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer diverse malen ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Als het daarna de eindconsument bereikt, dan zou dat een negatieve impact hebben op diens gezondheid.