Thermoboxen Bestellen

Thermoboxen Prijsopgaven Barendrecht Zuid-Holland - In 1 dag prijsopgave ontvangen in mailbox

Thermoboxen Kopen in Barendrecht

Wij zijn een lokale producent van koeldozen en eps koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Barendrecht, maar ook in IJsselmonde, Ridderkerk, Bolnes, Puttershoek, Carnisse, Krimpen aan den IJssel, Zwijndrecht, Mijnsheerenland, Rhoon, Maasdam.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Thermoboxen

Onze koeldozen zijn gemaakt uit

Onze koeldozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle koeldozen zijn waterbestendig 

Alle koeldozen hebben een goede temperatuurbeveiling

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen zijn wij succesvol

Thermobox bestellen met 15% korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw eps koelbox bestellen kan alleen deze week met 15% extra korting. Bestel dus snel. 

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te fabriceren. Het kunststof Polystyreen wordt best lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmiddel wegens haar thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lage gewicht. Alsmede de mogelijkheid om het op maat te maken.

Thermobox is een uitstekend kosten-effectieve, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en verzenden van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruiken van Thermoboxen voor het inpakken van goederen heeft de kosten van verzending en verpakking fors doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en de verzending van EPS een stuk lager uitvalt dan die welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Thermobox 

Piepschuim is plastic dat bestaat uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verzend- en verpakkingscontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Het schuim krijgt mede dankzij het productieproces een uniforme en consistente structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

Thermoboxen Transport in gekoelde logistiek

Het transport van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen (of eps koeldozen) voor gekoeld transport

De betekenis van geconditioneerd transport

Het versturen van waren die zouden in een gekoelde omgeving noemen wij geconditioneerd transport.

Om producten van de ene plek naar de andere plek te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om producten van de ene plek naar de andere plek te brengen.

De enorm hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van piepschuim is één van zijn meest belangrijke pluspunten. Piepschuim is enorm duurzaam en sterk, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Door zijn luchtige en lichte consistentie kan piepschuim gemakkelijk in verschillende producten worden gevormd en/of gegoten. Dit materiaal kan ook worden gesneden om te laten passen in de holtes van een wand of in geperste vorm in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde verpakkingen. Je kan zelfs gemakkelijk vellen piepschuim snijden met een hobbymesje in plaats van met professioneel stuk gereedschap.

Door de vele luchtholtes van piepschuim krijgt  het een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is piepschuim de beste keuze voor de bescherming van breekbare en bederfelijke producten tijdens de verzending.

Veel fabrikanten ontwikkelen aangepaste containers voor verpakken die het risico op schade op apparaten tot het minimale beperken. Tevens kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens het verzenden valt. Gezien het sterke punt om deze producten tegen defecten te beschermen, wordt piepschuim tevens ook wel gebruikt om verpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dat is een doeltreffender alternatief dan de veel gebruikte doos van karton.

{ kunnen goed tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen contact met regen en verschillende bronnen van vocht. Wanneer deze dozen van piepschuim worden ingezet voor het verpakken en verzenden van producten, resulteert dit in een voordeel in vergelijking met de normale doos van karton. Het kan etenswaren of drankjes vasthouden en zal niet lekken of door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Piepschuim dozen enorm gewild.

De bestendigheid tegen vocht van polystyreenschuim geeft het materiaal enorm veel voordelen in vergelijking met glasvezelisolatie als dit toegepast zal worden als bouwisolatie.

Het polystyreenschuim zal in tegenstelling tot glasvezel niet schimmelen, rotten of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Nog een ander belangrijk voordeel van de Tempex doos is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Wanneer dit polystyreenschuim zal worden ingezet als het opslaan van voedingsmiddelen, houdt het warme levensmiddelen warm en natuurlijk koude levensmiddelen koud gedurende de levering van een restaurant aan de eindbestemming van de bestelling. Dit schuim kan ook worden ingezet om een vriezer of koelbox van isolatiemateriaal te voorzien, waardoor het een uitermate geschikt materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dankzij zijn veel grotere thermische weerstand dan glasvezelbatjes of dekens kan dit materiaal goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie van de structuur om zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex dozen zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt in de voedings- en verpakkingsindustrie meestal toegepast wegens zijn geweldige isolerende eigenschappen. Draagbare koelers van piepschuim worden ook vaak ingezet om dranken en voedingsmiddelen tijdens het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte behoorlijk zal worden beperkt. Deze karakteristieke eigenschap zorgt dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

Thermobox Kopen in Barendrecht

Bescherming van de producten
Door het uitstekende schokabsorberende vermogen is Polystyreenschuim het materiaal bestand tegen druk.

Duurzaamheid
Thermoboxen zijn sterk en duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse levensmiddelen en andere producten. Piepschuim kan tegen vocht, waardoor de goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Dit materiaal bestaat voor 98% uit lucht, waardoor het uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het ongelooflijk licht is en het ook geen gewicht toevoegt aan het totale product zorgt dit voor een enorm voordeel.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot aan het conserveren van voedingsmiddelen in de algehele distributieketen.

Doordat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze op enorme schaal gebruikt in een verschillende industrieën. Hieronder beschrijven we hoe ze toegepast worden in verschillende branches.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Om deze reden worden piepschuim dozen vaak ingezet bij het opslaan van producten en verzending van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert het voedsel urenlang tegen de hitte dat van buiten komt. Hierdoor voorkomt het materiaal dat voedsel zal gaan bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de piepschuim dozen perfect voor het verzenden van voedingsmiddelen. Tevens zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Industrie voor verpakken
Naast de voedingsmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een ruim scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de dozen

Vervoer Dranken met koeldozen

Ook diverse dranken moeten gekoeld worden vervoerd, zeker alseen inhouden hebben dat zou kunnen verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivel, bier, wijn en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten allemaal in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps koeldozen getransporteerd worden

Mocht u het op prijs kunnen stellen dat bloemen in de gewenste staat aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen verzonden worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken bij onjuiste omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en verscheept zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het verschepen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Thermoboxen, ook ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in gekoelde wagens worden vervoerd om de kwaliteit en structuur te behouden. Deze producten kunnen namelijk ook smelten.

Bulk vloeibare middelen

Er is geen enkele ruimte voor fouten voor het transport van grote hoeveelheden vloeibare middelen. zeker niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onoverkomelijk dat deze grote hoeveelheden vloeibare middelen gekoeld verscheept moeten worden.

Vervoer Verf met koeldozen

Voor het behouden van zijn integriteit, moet verf in gekoelde vrachtwagens vervoerd worden.

Vervoer gevaarlijke grondstoffen met koeldozen

Wanneer u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en giftige grondstoffen moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om ernstige ongelukken te voorkomen.

Tabaksproducten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen hoge vochtigheid of hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat bederfelijke goederen zoals sigaren en sigaretten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen zijn wij succesvol

Thermobox Offerte Aanvragen

Uw eps koelbox prijsopgave binnen 1 werkdag in de email-box bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Thermoboxen Voor Transport

Wat betekent gekoelde logistiek?

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal aangeduid als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige producten is een bijzondere logistiek benodigd om te garanderen dat de producten de consument in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te garanderen.

Bij het transport van diepvriesgoederen, zoals voedingsmiddelen, kan het voedsel ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het vervoer verschillende malen ontdooit en opnieuw bevriest. Wanneer het daarna de eindconsument bereikt, kan dat een negatief effect hebben op diens gezondheid.