Koeldozen Kopen

Abcoude Koeldozen Bestellen

Koeldozen Bestellen in Abcoude provincie Utrecht

Wij zijn een lokale producent van tempex dozen en eps tempex dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Abcoude, maar ook in Ouderkerk aan de Amstel, Weesp, Vinkeveen, Diemen, Amstelveen, Uithoorn, Amsterdam, Mijdrecht, Wilnis, Kortenhoef.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Koeldozen

De tempex dozen zijn gemaakt van

De tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze tempex dozen zijn waterbestendig 

Onze tempex dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92 van de 100 Piepschuim doos offertes zijn wij succesvol

Styrofoam doos kopen nu met 15% korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw tempex doos kopen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Koeldozen Voor Transport

Koeldozen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te maken. Polystyreen wordt best lang beschouwd als het het beste verpakkingsmiddel vanwege haar thermische isolatie-eigenschappen en het ideale lage gewicht. Net als de optie om het op maat te vormen.

Styrofoam doos is een geweldig kosten-effectieve, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en versturen van producten die kunnen bederven.

Het gebruik van Koeldozen voor het inpakken van goederen heeft de kosten van transport en verpakking fors doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS behoorlijk lager is dan de energie welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Styrofoam doos 

EPS is kunststof dat bestaat uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis die zijn doordrenkt met lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot verpakkings- en verzendcontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dankzij het productieproces krijgt dit schuim een uniforme, consistente structuur cellen, waardoor het stevig en robuust is.

Koeldozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de diverse logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten rekening houden met de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en bevrachters moeten niet alleen rekening houden met het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel goederen die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters zijn verplicht om bij het verzenden van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.

Koeldozen Voor Transport

Koeldozen (ook wel eps tempex dozen) voor geconditioneerd vervoer

De betekenis van gekoeld vervoer

Het versturen van bederfelijke goederen die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt gekoeld vervoer genoemd.

Om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren.

De enorm hoge sterkte-gewichtsverhouding van dit materiaal is een van zijn meest belangrijke voordelen. Polystyreenschuim is erg duurzaam en stevig, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Door zijn lichte en luchtige consistentie kan piepschuim gemakkelijk in verschillende producten worden gegoten of gevormd. Het kan gesneden worden om te passen in de open ruimten van een muur of gevormd in aangepaste verzend- en verpakkingscontainers zoals geïsoleerde boxen. Vellen piepschuim kunnen gesneden worden met een eenvoudig hobbymesje in plaats van met ingewikkelder gereedschap.

Door de grote hoeveelheid luchtholtes van polystyreenschuim heeft dit materiaal een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is polystyreenschuim een uitstekende keuze voor het beschemen van breekbare en bederfelijke producten tijdens de verzending.

Veel producenten bedenken aangepaste containers voor verpakken die het risico op beschadiging van apparaten tot een minimum doen verlagen. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen wanneer de doos tijdens het verzenden valt. Dankzij zijn vermogen om de producten tegen schade te beschermen, wordt piepschuim tevens ook toegepast voor vleesverpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dit is een veel beter alternatief voor de gewone doos van karton.

{ kunnen goed tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het product tegen contact met regen, maar ook andere bronnen vocht. Als deze piepschuim dozen worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van producten, zorgt dit voor verscheidene voordelen ten opzichte van de typische doos van karton. Deze piepschuim doosjes kunnen voedsel of drankjes vasthouden en zal niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Piepschuim boxen erg populair.

De bestendigheid tegen vocht van piepschuim brengt dit materiaal vele voordelen ten opzichte van standaard glasvezelisolatie als het materiaal toegepast zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het polystyreenschuim niet gaan schimmelen, rotten of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander belangrijk voordeel van de Tempex doos is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Als dit schuim zal worden ingezet als het opslaan van etenswaren, houdt dit materiaal warme levensmiddelen warm en natuurlijk koude levensmiddelen koud gedurende de levering van een eettent aan de eindbestemming van de consument. Dit schuim kan ook worden gebruikt om een vriezer of koelkast te isoleren, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Piepschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan standaard balletjes of dekens van glasvezel wanneer het als bouwisolatie wordt gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie te maximaliserenen dus de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of EPS boxen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt vaak toegepast in de voedings- en verpakkingsindustrie vanwege de geweldige isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel gebruikt om dranken en voedingsmiddelen gedurende het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte aanzienlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Deze eigenschap zorgt dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

Styrofoam doos Kopen in Abcoude

Beschermt de producten
Styrofoam heeft een geweldig schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Duurzaamheid
Koeldozen zijn stevig en duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse levensmiddelen en andere diverse producten. Piepschuim is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Het materiaal bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht en voegt het geen gewicht toe aan het totale product.

Het isoleert de bestelling
In tegenstelling tot de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot aan het conserveren van etenswaren in de algehele distributieketen.

Doordat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze in grote hoeveelheden gebruikt in een verschillende industrieën. Laten we eens kijken hoe ze toegepast worden in verschillende branches.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft de nodige isolerende eigenschappen in de industrie voor voedingsmiddelen. Om deze reden worden piepschuim dozen veel gebruikt bij het opslaan van producten en het versturen van verse groenten en gevogelte. Het isoleert het voedsel urenlang tegen de warmte dat van buiten komt. Daardoor wordt voorkomen dat voedsel gaat bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van etenswaren. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Industrie voor verpakken
Naast de industrie voor voedingsmiddelen hebben piepschuim dozen een ruim scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de piepschuimdozen

Transporteer Dranken met tempex dozen

Ook diverse dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral indien deze iets bevatten dat kan verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivel, bier, wijn en andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps tempex dozen vervoerd worden

Mocht u het kunnen waarderen dat bloemen in prachtige conditie arriveren op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen verstuurd worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken bij verkeerde omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en verscheept zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het versturen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Koeldozen, ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om de gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. Ze zijn immers gemaakt om te smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare stoffen

Er is zeker geen ruimte voor fouten voor het vervoer van bulk vloeibare stoffen. zeker niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onoverkomelijk dat deze bulk vloeibare stoffen gekoeld verzonden moeten worden.

Transporteer Verf met tempex dozen

Voor het waarborgen van zijn integriteit, moet verf in koelvrachtwagens vervoerd worden.

Transporteer gevaarlijke grondstoffen met tempex dozen

Wanneer u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle voorschriften tot op de letter volgen. Gevaarlijke en ontvlambare grondstoffen moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen hoge vochtigheid of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten producten die kunnen bederven zoals sigaretten en andere tabaksproducten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92 van de 100 Piepschuim doos offertes zijn wij succesvol

Styrofoam doos Offerte Ontvangen

Uw tempex doos prijsopgave binnen uiterlijk 1 dag in de email-box bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Koeldozen Voor Transport

Wat is gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij maken van klimaatgevoelige goederen is een bijzondere logistiek benodigd om te verzekeren dat de goederen de eindgebruiker in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te garanderen.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek, zorgen ervoor dat het vervoer van goederen veilig gebeurt. Als dit correct wordt uitgevoerd, kan de chill chain logistics de houdbaarheid van waren verlengen met soms maanden of zelfs jaren.
Het is echter van onmisbaar belang dat elk onderdeel van de toeleveringsketen de gewenste temperatuur handhaaft. Aangezien in een dergelijke ”keten” behoorlijk veel schakels betrokken zijn, moet elke schakel een gunstige omgeving bieden voor de goederen die kunnen bederven in kwestie.

Getransporteerde bederfelijke producten zijn niet meer bruikbaar wanneer één van deze schakels faalt: de temperatuur wordt dan dus te warm of koud. Als dit toch gebeurt, dan kan dit resulteren in forse verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Wegens het feit dat de meeste producenten dagelijks gigantische hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde waren fabriceren, kan het niet anders dat de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Afgezien van financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de de gezondheid en veiligheid wanneer temperatuur gecontroleerde lading niet met veel zorg wordt gecontroleerd en volgens de juiste manier zal worden verplaatst.

Als de temperatuur te hoog oploopt, dan zal bij het vervoer van diepvriesproducten het voedsel ontdooien.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het vervoer verschillende keren zal ontdooien en opnieuw bevriest. Als het daarna de eindconsument bereikt, dan kan dat een behoorlijk negatieve impact hebben op diens gezondheid.