Tempex dozen Kopen

Tempex dozen Aanschaffen in Diemen (Noord-Holland) - In een dag offerte ontvangen in mailbox

Tempex dozen Kopen voor Diemen

Wij zijn een NL producent van eps dozen met deksel en tempex boxen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Diemen, maar ook in Amsterdam, Weesp, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude, Amstelveen, Tuindorp Oostzaan, Landsmeer, Monnickendam, Vinkeveen, Uithoorn.

piepschuim dozen kopen

Kenmerken van onze Tempex dozen

De eps dozen met deksel zijn gemaakt uit

De eps dozen met deksel beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle eps dozen met deksel zijn waterbestendig 

Alle eps dozen met deksel hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Tempex koelbox bestellen nu met 15% extra korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw tempex doos kopen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Bestel snel. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt toegepast om piepschuim te fabriceren. Polystyreen wordt best lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmateriaal vanwege haar thermische isolatie-eigenschappen en het hele lage gewicht. Alsmede de optie om de vorm op maat te maken.

Tempex koelbox is een geweldig prijs-effectief, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat veelal wordt toegepast voor het verpakken en versturen van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruiken van Tempex dozen voor het inpakken van levensmiddelen zorgt er voor dat de kosten van transport en verpakking aanzienlijk laten dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS veel lager uitvalt dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Tempex koelbox 

Piepschuim is plastic dat is samengesteld uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis die zijn doordrenkt met lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot verzend- en verpakkingscontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dankzij het productieproces krijgt dit schuim een gelijke, consistente celstructuur, waardoor het stevig en robuust is.

Tempex dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor producenten weg.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of tempex boxen) voor gekoeld vervoer

Wat betekent geconditioneerd transport?

Het verzenden van waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemen wij geconditioneerd transport.

Om waren van de ene plek naar de andere plek te transporteren, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om waren van de ene plek naar de andere plek te transporteren.

De hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van piepschuim is één van zijn cruciale pluspunten. Polystyreenschuim is zeer duurzaam en stevig, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Door deze luchtige en lichte consistentie kan polystyreenschuim eenvoudig in verscheidene producten worden gegoten of gevormd. Dit kan ook worden gesneden om dit te laten passen in de open ruimtes van een wand of in geperste vorm in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals bijvoorbeeld geïsoleerde dozen. Stukjes piepschuim kunnen worden gesneden met een eenvoudig keukenmesje in plaats van een professioneel stuk gereedschap.

Door de vele luchtholtes van polystyreenschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is dit materiaal de beste keuze voor vooral de bescherming van producten die kunnen breken en bederven tijdens de verzending.

Verscheidene producenten ontwikkelen aangepaste containers voor verpakken die risico op beschadiging van apparatuur tot een minimum doen verlagen. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen wanneer de doos tijdens bijvoorbeeld het verzenden valt. Dankzij het sterke punt om deze producten tegen schade te beschermen, wordt polystyreenschuim ook wel ingezet voor verpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dat is een doeltreffender alternatief voor de normale doos van karton.

{ kunnen goed tegen vocht. Dit schuim beschermt het product tegen contact met regen, maar ook verschillende vormen vocht. Zodra deze dozen van piepschuim worden ingezet voor verpakking en verzending, zorgt dit voor een voordeel ten opzichte van de typische doos van karton. De piepschuim doosjes kunnen voedingsmiddelen of dranken vasthouden en zal zeker niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn Piepschuim dozen erg gewild.

De bestendigheid tegen vocht van polystyreenschuim geeft het veel voordelen ten opzichte van standaard glasvezelisolatie wanneer het materiaal toegepast zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het schuim niet gaan rotten, schimmelen of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Een ander niet te vergeten voordeel van de Thermobox piepschuim is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Zodra dit schuim zal worden ingezet als de opslag van voedingsmiddelen, houdt het warme etenswaren warm en koude etenswaren koud tijdens de levering van een restaurant naar de eindbestemming van de besteller. Dit schuim kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld een koelbox of vriezer te isoleren, daarom is het een geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dit materiaal heeft een veel grotere thermische weerstand dan standaard glasvezelbatjes of dekens wanneer het als bouwisolatie wordt gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie en de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex dozen worden vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt in de voedings- en verpakkingsindustrie meestal toegepast vanwege de karakteristieke isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel gebruikt om drinken en voedingsmiddelen gedurende het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, behoorlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

Tempex koelbox Kopen in Diemen

Beschermt de producten
Polystyreenschuim heeft een geweldig schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Polystyreenschuim is duurzaam
Tempex dozen zijn stevig, maar ook duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse etenswaren en andere diverse producten. Piepschuim is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Polystyreenschuim bestaat voor 98% uit luchten is daarom geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht van gewicht en voegt het ook geen gewicht toe aan het eindproduct.

Isoleert de bestelling
In vergelijking met de gemiddelde doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot het conserveren van voedingsmiddelen in de algehele distributieketen.

Doordat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze op enorme schaal gebruikt in een verscheidenheid van industrieën. Hieronder beschrijven we hoe ze toegepast worden in verscheidene industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft de gewenste isolerende eigenschappen in de levensmiddelenindustrie. Om deze reden worden deze dozen veel gebruikt bij de opslag van producten en het versturen van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert eten voor lange tijd tegen de warmte van buitenaf. Daardoor wordt voorkomen dat eten gaat bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van etenswaren. Ze zijn ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een ruim scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de piepschuimdozen

Vervoer Dranken met eps dozen met deksel

Ook verschillende dranken zullen gekoeld moeten worden getransporteerd, zeker wanneer zeeen inhouden hebben dat zou kunnen verzuren of bederven. Zuivel, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een gekoelde wagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met tempex boxen getransporteerd worden

Mocht u willen dat bloemen in prachtige conditie arriveren op hun bestemming, dan is het van cruciaal belang dat ze worden verzonden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan bij ongewenste omstandigheden, dus zodra ze geplukt en verscheept zijn, is het van belang dat de temperatuur tijdens het versturen te behouden om de levensduur te verlengen.

Tempex dozenzijn ook perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelcontainers worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur te behouden. De producten zijn namelijk ontworpen om te kunnen smelten.

Bulk vloeibare middelen

Er is absoluut geen ruimte voor fouten voor vervoer van grote hoeveelheden vloeibare middelen. zeker niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onoverkomelijk dat deze grote hoeveelheden vloeibare middelen gekoeld verzonden moeten worden.

Transporteer Verf met eps dozen met deksel

Om haar integriteit te waarborgen, moet dus ook verf in koelwagens worden getransporteerd.

Transporteer gevaarlijke producten met eps dozen met deksel

Wanneer u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare producten moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ongelukken te voorkomen.

Tabaksproducten

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen de hoge vochtigheid of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, moeten bederfelijke producten zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Het kan zijn dat u dit als laatst genoemde product op de lijst opmerkelijk vindt, echter kan dit item een verschikkelijke nachtmerrie worden als kauwgom niet temperatuur-gecontroleerd wordt getransporteerd.

Ookal wordt een gekoelde wagen meestal gebruikt om producten koel te houden, kan de gekoelde wagen ook worden gebruikt om de lucht te verwarmen. Reefers kunnen worden gebruikt om waren die zouden kunnen bederven vooral niet te laten bevriezen wanneer het koud is en om deze producten koel of op nodige temperatuur te behouden.

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Tempex koelbox Offerte Aanvragen

Uw tempex doos prijsopgave binnen 1 dag in de mailbox . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat betekent gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak aangeduid als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek vereist om ervoor te zorgen dat de waren de eindconsument in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit mogelijk te maken.

Bij vervoer van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld voedingsmiddelen, zal het voedsel bijvoorbeeld ontdooien wanneer de temperatuur te hoog oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport verscheidene malen ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het daarna de eindconsument zou bereiken, dan kan dat een negatieve impact hebben op diens gezondheid.