Koeldozen Kopen

Diemen (Noord-Holland) Koeldozen Aanschaffen

Koeldozen Bestellen voor Diemen

Wij zijn een NL producent van eps dozen met deksel en eps tempex dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Diemen, maar ook in Amsterdam, Weesp, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude, Amstelveen, Tuindorp Oostzaan, Landsmeer, Monnickendam, Vinkeveen, Uithoorn.

piepschuim dozen kopen

Kenmerken van onze Koeldozen

De eps dozen met deksel zijn gemaakt van

De eps dozen met deksel beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle eps dozen met deksel zijn waterbestendig 

Alle eps dozen met deksel hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Tempex doos bestellen met 15% extra korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw eps koelbox kopen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Koeldozen Voor Transport

Koeldozen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te maken. Het kunststof Polystyreen wordt best lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmiddel vanwege haar thermische isolatie-eigenschappen en zijn hele lage gewicht. Net als de mogelijkheid om de vorm op maat te maken.

Tempex doos is een geweldig prijs-bewuste, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruiken van Koeldozen voor het inpakken van levensmiddelen heeft de kosten van transport en verpakking aanzienlijk laten dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS veel lager uitvalt dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Tempex doos 

Piepschuim is kunststof dat is samengesteld uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis dat voor 98% bestaat uit lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot verzend- en verpakkingscontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Het schuim krijgt mede dankzij het productieproces een uniforme en consistente celstructuur, waardoor het stevig en robuust is.

Koeldozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor producenten weg.

Koeldozen Voor Transport

Koeldozen (ook wel eps tempex dozen) voor gekoeld vervoer

Wat betekent geconditioneerd transport?

Het transporteren van waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om waren van de ene plek naar de andere plek te transporteren, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om waren van de ene plek naar de andere plek te transporteren.

De hoge verhouding tussen gewicht en sterkte van piepschuim is één van zijn meest belangrijke pluspunten. Polystyreenschuim is zeer duurzaam en stevig, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Door zijn luchtige en lichte consistentie kan polystyreenschuim eenvoudig in verscheidene producten worden gevormd en/of gegoten. Dit materiaal kan ook worden gesneden om dit te laten passen in de open ruimtes van een muur of in geperste vorm in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals bijvoorbeeld geïsoleerde dozen. Je kan zelfs eenvoudig stroken piepschuim snijden met een keukenmesje in plaats van met complexer gereedschap.

Door de vele luchtholtes van polystyreenschuim krijgt  het een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is polystyreenschuim een geweldige keuze voor vooral de bescherming van producten die kunnen breken en bederven tijdens de verzending.

Diverse producenten ontwikkelen aangepaste containers voor verpakken die het risico op beschadiging van apparatuur tot een minimum doen verlagen. Daarbij hebben deze verpakkingscontainers het vermogen om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens bijvoorbeeld de verzending valt. Dankzij het sterke punt om deze producten tegen schade te beschermen, wordt polystyreenschuim tevens ook ingezet voor vleesverpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dit is een doeltreffender alternatief dan de normale doos van karton.

{ kunnen goed tegen vocht. Dit schuim beschermt het product tegen contact met regen en verschillende vormen van vocht. Wanneer deze dozen van piepschuim worden ingezet voor verpakking en verzending, resulteert dit in een voordeel in vergelijking met de normale doos van karton. De piepschuim doosjes kunnen voedingsmiddelen of drankjes vasthouden en zal zeker niet gaan lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn EPS piepschuim dozen erg gewild.

De bestendigheid tegen vocht van polystyreenschuim geeft dit materiaal veel voordelen in vergelijking met glasvezelisolatie wanneer het materiaal toegepast wordt als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het niet gaan rotten, schimmelen of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Een ander onmisbaar voordeel van de Thermobox piepschuim is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Wanneer dit schuim wordt gebruikt voor de opslag van voedingsmiddelen, houdt dit materiaal warme voedingsmiddelen warm en koude voedingsmiddelen koud tijdens de levering van een eettent naar de eindbestemming van de besteller. Het piepschuim kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld een koelbox of vriezer van isolatiemateriaal te voorzien, daarom is het een geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan glasvezelbatjes of dekens kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie om zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex dozen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt in de voedings- en verpakkingsindustrie meestal toegepast vanwege de uitstekende isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel gebruikt om drinken en voedingsmiddelen gedurende het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, behoorlijk wordt terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt ervoor dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Tempex doos Kopen in Diemen

Beschermt de producten
Door het geweldige schokabsorberende vermogen is Polystyreenschuim het materiaal bestand tegen druk.

Duurzaamheid
Koeldozen zijn stevig, maar ook duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse voedingsmiddelen en andere producten. Piepschuim is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd zal worden.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Dit materiaal bestaat voor 98% uit luchten is daarom geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het ongelooflijk licht van gewicht is en het ook geen gewicht toevoegt aan het eindproduct zorgt dit voor een enorm voordeel.

Isoleert de bestelling
In vergelijking met de gemiddelde doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot de conservering van voedingsmiddelen in de algehele distributieketen.

Piepschuimdozen worden in enorme hoeveelheden in een verscheidenheid van industrieën, doordat piepschuim een uitstekende isolator is. Hieronder beschrijven we hoe ze toegepast worden in verscheidene industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft de gewenste isolerende eigenschappen in de industrie voor levensmiddelen. Om deze reden worden piepschuim dozen veel gebruikt bij de opslag van producten en de verzending van verse groenten en gevogelte. Het isoleert het voedsel voor lange tijd tegen de hitte van buitenaf. Daardoor wordt voorkomen dat voedsel gaat bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn de polystyreenschuim dozen ideaal voor het verzenden van etenswaren. Ze zijn ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuim dozen een ruim scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de dozen

Vervoer Dranken met eps dozen met deksel

Ook verschillende dranken zullen gekoeld moeten worden getransporteerd, vooral wanneer zeeen inhouden hebben dat zou kunnen verzuren of bederven. Zuivel, wijn, bier en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een gekoelde wagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met eps tempex dozen getransporteerd worden

Mocht u het op prijs kunnen stellen dat uw bloemen in prachtige conditie arriveren op hun bestemming, dan is het van cruciaal belang dat ze worden verstuurd in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken bij ongewenste omstandigheden, dus zodra ze geplukt en verstuurd zijn, is het van belang dat de temperatuur tijdens het versturen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Koeldozenzijn ook perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur te behouden. De producten kunnen namelijk ook smelten.

Bulk vloeistoffen

Er is absoluut geen ruimte voor fouten voor het vervoer van grote hoeveelheden vloeistoffen. En vooral niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze grote hoeveelheden vloeistoffen moeten gekoeld worden verstuurd.

Transporteer Verf met eps dozen met deksel

Om haar integriteit te waarborgen, moet verf in gekoelde vrachtwagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke materialen met eps dozen met deksel

Wanneer u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, moeten bederfelijke producten zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Misschien vindt u dit laatste item op de lijst opmerkelijk, maar kauwgom kan een nachtmerrie worden als kauwgom niet getransporteerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Hoewel een gekoelde wagen meestal wordt gebruikt om producten gekoeld te houden, kan de gekoelde wagen ook worden gebruikt om de lucht te verwarmen. Reefers kunnen worden gebruikt om bederfelijke producten vooral niet te laten bevriezen wanneer het koud is en om deze producten koel of op nodige temperatuur te behouden.

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Tempex doos Offerte Ontvangen

Uw eps koelbox prijsopgave binnen een werkdag in de mailbox . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Koeldozen Voor Transport

Wat betekent gekoelde logistiek?

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak gekentmerkt als koude keten supply chain. Bij de productie van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek benodigd om er zeker van te zijn dat de waren de eindconsument in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te garanderen.

Bij het vervoer van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld voedingsmiddelen, zal het voedsel bijvoorbeeld ontdooien wanneer de temperatuur oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het transport verscheidene malen ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het daarna de eindconsument zou bereiken, dan kan dat een negatieve impact hebben op de eindconsument zijn gezondheid.