Tempex dozen Bestellen

Koop kwalitatieve eps dozen voor Ouderkerk aan de Amstel

Tempex dozen Kopen in Ouderkerk aan de Amstel

Wij zijn een lokale producent van eps dozen en tempex koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Ouderkerk aan de Amstel, maar ook in Amstelveen, Abcoude, Diemen, Amsterdam, Uithoorn, Weesp, Vinkeveen, Mijdrecht, Aalsmeer, Wilnis.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Tempex dozen

Onze eps dozen bestaan uit meerdere lagen

Onze eps dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle eps dozen zijn waterbestendig 

Alle eps dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92% van de Piepschuim doos offerte aanvragen zijn wij succesvol gebleken

Polystyrene doos kopen met 15% extra korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw piepschuim doos bestellen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te fabriceren. Het kunststof Polystyreen wordt al heel lang bestempeld als het meest gunstige verpakkingsmateriaal vanwege zijn thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lage gewicht. Net als de mogelijkheid om de vorm op maat te maken.

Polystyrene doos is een geweldig prijs-effectief, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat zelfs wordt toegepast voor het verpakken en versturen van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruik van Tempex dozen voor het verpakken van goederen zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking fors doen dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en de verzending van EPS een stuk lager uitvalt dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Polystyrene doos 

Piepschuim is plastic dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot containers voor verpakking en verzending, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dit schuim krijgt mede dankzij het productieproces een uniforme en consistente celstructuur, waardoor het stevig en robuust is.

Tempex dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of tempex koeldozen) voor gekoeld vervoer

De betekenis van geconditioneerd transport

Het versturen van bederfelijke waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om waren van de ene plaats naar de andere plaats te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om waren van de ene plaats naar de andere plaats te brengen.

De hoge verhouding tussen gewicht en sterkte van dit materiaal is één van zijn meest cruciale voordelen. Polystyreenschuim is enorm duurzaam en stevig, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Door deze luchtige en lichte consistentie kan piepschuim eenvoudig in verschillende producten worden gegoten of gevormd. Het materiaal kan gesneden worden om dit te laten passen in de holtes van een wand of gevormd in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals bijvoorbeeld geïsoleerde boxen. Stroken piepschuim kunnen gesneden worden met een eenvoudig keukenmesje in plaats van een complexer gereedschap.

Door de talrijke luchtholtes van polystyreenschuim heeft het materiaal een van nature schokabsorberend vermogen. Dankzij het schokabsorberend vermogen is polystyreenschuim een geweldige keuze voor het beschemen van onder andere producten die kunnen breken en bederven tijdens het vervoer.

Verscheidene producenten ontwikkelen aangepaste verpakkingscontainers die risico op beschadiging van apparatuur tot het minimale doen verlagen. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen wanneer de doos tijdens bijvoorbeeld de verzending valt. Gezien het sterke punt om de producten tegen defecten te beschermen, wordt piepschuim ook ingezet voor verpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dat is een veel doeltreffender alternatief dan de standaard doos van karton.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het product tegen aanraking met regen en verschillende vormen vocht. Zodra deze dozen van piepschuim worden ingezet voor het verzenden en verpakken van producten, zorgt dit voor verscheidene voordelen ten opzichte van de typische doos van karton. Het kan voedsel of drankjes vasthouden en zal niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn Dozen van piepschuim erg gewild.

De bestendigheid tegen vocht van dit schuim brengt dit materiaal een heleboel voordelen ten opzichte van standaard glasvezelisolatie als dit materiaal toegepast zal worden als bouwisolatie.

Het schuim gaat in tegenstelling tot glasvezel niet gaan rotten, schimmelen of zal ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Een ander niet te missen voordeel van de Tempex bak is dat het kan functioneren als een effectieve isolator. Zodra dit schuim zal worden ingezet als de opslag van levensmiddelen, houdt dit materiaal warme voedingsmiddelen warm en koude voedingsmiddelen koud gedurende de levering van een eettent aan de bestemming van de besteller. Dit schuim kan ook worden toegepast om bijvoorbeeld een vriezer of koelbox van isolatie te voorzien, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Piepschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan standaard balletjes of dekens van glasvezel wanneer het als bouwisolatie wordt toegepast. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenom zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Thermoboxen worden meestal gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt meestal toegepast in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vanwege de uitstekende isolerende eigenschappen. Draagbare koelers van piepschuim worden ook veel toegepast om dranken en voedsel tijdens langere tijd vers en koel te houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte aanzienlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

Polystyrene doos Kopen in Ouderkerk aan de Amstel

Beschermt de producten
Door het geweldige schokabsorberende vermogen is Piepschuim het materiaal bestand tegen druk.

Duurzaamheid
Tempex dozen zijn stevig, maar ook duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse voedingsmiddelen en andere diverse producten. Polystyreenschuim kan tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Polystyreenschuim bestaat voor 98% uit lucht, waardoor het geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het onwijs licht van gewicht en voegt het geen gewicht toe aan het eindproduct.

Het isoleert de bestelling
In vergelijking met de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot de conservering van levensmiddelen in de gehele distributieketen.

Piepschuim dozen worden op grote schaal in verschillende industrieën, omdat het materiaal een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze toegepast worden in verschillende industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de levensmiddelenindustrie. Om deze reden worden piepschuim dozen veel toegepast bij de opslag van producten en verzending van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert voedsel voor lange tijd tegen de hitte van buitenaf. Hierdoor wordt voorkomen dat voedsel zal gaan bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die toegepast worden zijn bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van voedsel. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Industrie voor verpakken
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een ruim scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat deze piepschuimdozen

Vervoer Dranken met eps dozen

Ook diverse dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, zeker wanneer zeiets bevatten dat kan bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivel, bier, wijn en andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een koelvrachtwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met tempex koeldozen vervoerd worden

Mocht u het kunnen waarderen dat bloemen in perfecte staat aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen verzonden worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen vergaan bij onjuiste omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verstuurd zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het versturen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Tempex dozenzijn ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur niet te verliezen. De producten kunnen immers smelten.

Bulk vloeistoffen

voor fouten is  geen enkele ruimte bij vervoer van grote hoeveelheden vloeistoffen. Bij het transport van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Het is onoverkomelijk dat deze grote hoeveelheden vloeistoffen gekoeld verscheept dienen te worden.

Vervoer Verf met eps dozen

Voor het behouden van zijn integriteit, moet verf in koelvrachtwagens vervoerd worden.

Vervoer gevaarlijke producten met eps dozen

Wanneer u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare producten moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ernstige incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen hoge vochtigheid of hitte. Om bederf te voorkomen, moeten bederfelijke goederen zoals tabaksproducten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Misschien vindt u het laatste product op de lijst een beetje opmerkelijk, maar dit item kan een verschikkelijke nachtmerrie worden als het niet getransporteerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Alhoewel een koelvrachtwagen meestal wordt gebruikt om producten gekoeld te houden, kan hij ook worden gebruikt om lucht te verwarmen. Reefers kunnen worden gebruikt om bederfelijke goederen niet te laten bevriezen in de winter en om de producten koel of op een gewenste temperatuur te houden.

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92% van de Piepschuim doos offerte aanvragen zijn wij succesvol gebleken

Polystyrene doos Offerte Ontvangen

Uw piepschuim doos prijsopgave in 1 werkdag in uw email . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat betekent gekoelde logistiek?

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt vaak gekentmerkt als koude keten supply chain. Bij de productie van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek benodigd om te verzekeren dat de waren de eindconsument in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te garanderen.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek, zorgen ervoor dat het vervoer van waren veilig gebeurt. Indien goed uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van waren verlengen met soms wel jaren.
Het is van onmisbaar belang dat ieder onderdeel van de toeleveringsketen de gewenste temperatuur behoudt. Aangezien in een dergelijke ”keten” heel wat schakels betrokken zijn, moet elke schakel een gewenste omgeving bieden voor de waren die kunnen bederven in kwestie.

Wanneer een schakel wanpresteert en de temperatuur te warm of koud wordt, zijn de getransporteerde bederfelijke waren niet bruikbaar. Wanneer dit gebeurt, kan dit leiden tot behoorlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Wegens het feit dat de meeste producenten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde waren fabriceren, moet de koude bevoorradingsketen in tact worden gehouden.

Naast de financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid wanneer temperatuur gecontroleerde vracht niet zorgvuldig wordt gecontroleerd en volgens de correcte methode zal worden verplaatst.

Wanneer de temperatuur te hoog oploopt, dan zal bij het vervoer van diepvriesgoederen het voedsel ontdooien.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens de reis verschillende keren ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het vervolgens de eindconsument bereikt, zou dat een negatieve impact hebben op diens gezondheid.