Koeldozen Kopen

Weesp Noord-Holland Koeldozen Aanschaffen

Koeldozen Kopen voor Weesp provincie Noord-Holland

Wij zijn een NL producent van tempex koelboxen en eps tempex dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Weesp, maar ook in Diemen, Abcoude, Ouderkerk aan de Amstel, Kortenhoef, Amsterdam, Bussum, Amstelveen, Vinkeveen, Hilversum, Laren.

piepschuim dozen kopen

Kenmerken van onze Koeldozen

De tempex koelboxen zijn gemaakt van

De tempex koelboxen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De tempex koelboxen zijn waterbestendig 

De tempex koelboxen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98% leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen zijn we succesvol gebleken

Thermobox kopen nu met 15% extra korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw eps doos met deksel kopen kan alleen deze week met 15% extra korting. Bestel dus snel. 

Koeldozen Voor Transport

Koeldozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt toegepast om piepschuim te maken. Dit thermoplastische polymeer wordt best lang bestempeld als het het beste verpakkingsmateriaal vanwege de thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lichte gewicht. Alsmede de optie om het op maat te maken.

Thermobox is een uitstekend prijs-bewuste, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van bederfelijke producten.

Het gebruik van Koeldozen voor het verpakken van voedingswaren zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking aanzienlijk doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS een stuk lager is dan de energie welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Thermobox 

EPS is plastic dat bestaat uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot containers voor verpakking en verzending, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Het schuim krijgt dankzij het productieproces een consistente en uniforme celstructuur, waardoor het stevig en robuust is.

Koeldozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten rekening houden met de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde producten.

Vrachtbedrijven en expediteurs moeten niet alleen voldoen aan het op een vereiste temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel producten die gekoeld moeten worden getransporteerd, zoals farmaceutische goederen, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Rederijen en expediteurs moeten bij het vervoer van deze producten de procedurele voorschriften en nodige documenten in acht nemen.

Koeldozen Voor Transport

Koeldozen (of eps tempex dozen) voor geconditioneerd vervoer

De betekenis van koeltransport

Het versturen van bederfelijke producten die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt koeltransport genoemd.

Om producten van de ene plek naar de andere plek te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om producten van de ene plek naar de andere plek te brengen.

De hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van dit materiaal is één van de belangrijkste pluspunten. Polystyreenschuim is enorm duurzaam en stevig, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een enorm licht gewicht. Door deze lichte en luchtige consistentie kan dit materiaal makkelijk in verschillende goederen worden gegoten of gevormd. Dit materiaal kan ook gesneden worden om te laten passen in de open ruimten van een wand of gevormd in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde boxen. Vellen piepschuim kunnen gesneden worden met een eenvoudig hobbymesje in plaats van met professioneel stuk gereedschap of in plaats van zagen.

Door de grote hoeveelheid luchtholtes van polystyreenschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is polystyreenschuim de beste keuze voor vooral de bescherming van onder andere producten die kunnen breken en bederven tijdens de verscheping.

Diverse fabrikanten bedenken aangepaste verpakkingscontainers die risico op schade op apparatuur tot een minimum beperken. Daarbij hebben deze verpakkingscontainers het vermogen om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens de verzending valt. Wegens het sterke punt om deze goederen tegen defecten te beschermen, wordt dit materiaal ook gebruikt om verpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dat is een doeltreffender alternatief voor de veel gebruikte kartonnen doos.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen contact met regen en verschillende bronnen vocht. Zodra deze doosjes piepschuim worden ingezet voor verzending en verpakking, zorgt dit voor een voordeel ten opzichte van de normale kartonnen doos. Het kan namelijk voedingsmiddelen of dranken vasthouden en zal zeker niet gaan lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn EPS piepschuim dozen erg gewild.

De bestendigheid tegen vocht van dit schuim brengt het een heleboel voordelen ten opzichte van glasvezelisolatie als dit toegepast zal worden als bouwisolatie.

Het piepschuim zal in tegenstelling tot glasvezel niet gaan rotten, schimmelen of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander niet te vergeten voordeel van de Thermobox piepschuim is dat het als effectieve isolator kan dienen. Zodra dit piepschuim zal worden ingezet als de opslag van voedsel, houdt het warme etenswaren warm en koude etenswaren koud tijdens de levering van een eettent aan de eindbestemming van de besteller. Het piepschuim kan ook worden gebruikt om een vrieskist of koelbox te isoleren, waardoor het een perfect materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Piepschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan glasvezelbatjes of dekens wanneer het als bouwisolatie wordt toegepast. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie van de structuur en dus de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of -boxen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt meestal toegepast in de voedings- en verpakkingsindustrie vanwege zijn geweldige isolerende eigenschappen. Draagbare koelers van piepschuim worden ook vaak gebruikt om drinken en voedingsmiddelen gedurende het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte aanzienlijk zal worden beperkt. Deze karakteristieke eigenschap zorgt dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

Thermobox Kopen in Weesp

Beschermt de goederen
Door het uitstekende schokabsorberende vermogen is Styrofoam het materiaal bestand tegen druk.

Duurzaamheid
Koeldozen zijn stevig, maar ook duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse etenswaren en andere diverse producten. Het materiaal kan tegen vocht, waardoor een goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Piepschuim bestaat voor 98% uit luchten is daarom geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht en voegt het ook geen gewicht toe aan het eindproduct.

De bestelling wordt geïsoleerd
In tegenstelling tot de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot aan de conservering van voedsel in de algehele distributieketen.

Piepschuimdozen worden op enorme schaal in verschillende industrieën, doordat het materiaal een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze in verscheidene industrieën worden toegepast.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de levensmiddelenindustrie. Om deze reden worden deze dozen vaak gebruikt bij de opslag van goederen en het verzenden van verse groenten, maar ook gevogelte. Het isoleert voedsel voor meerdere uren tegen de hitte dat van buiten komt. Daardoor wordt voorkomen dat voedsel gaat rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die gebruikt worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de polystyreenschuim dozen perfect voor het verzenden van etenswaren. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Industrie voor verpakken
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de piepschuimdozen

Transporteer Dranken met tempex koelboxen

Ook verschillende dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, vooral alsiets bevatten dat kan verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, wijn, bier en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een koelwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met eps tempex dozen vervoerd worden

Mocht u willen dat bloemen in perfecte conditie aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen verzonden worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan namelijk in de ongewenste omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en op transport zijn, is het van belang dat de temperatuur tijdens het versturen te handhaven om de levensduur te verlengen.

Koeldozenzijn ook perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in koelcontainers worden vervoerd om de gewenste kwaliteit en structuur te behouden. Ze zijn immers ontworpen om te smelten.

Bulk vloeibare stoffen

Er is geen enkele ruimte voor fouten bij vervoer van bulk vloeibare stoffen. zeker niet bij het vervoer van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onvermeidbaar dat deze bulk vloeibare stoffen gekoeld verscheept dienen te worden.

Transporteer Verf met tempex koelboxen

Om haar integriteit te behouden, moet dus ook verf in gekoelde wagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke grondstoffen met tempex koelboxen

Wanneer u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle aanwezige voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare grondstoffen moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om ernstige ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat goederen die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98% leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen zijn we succesvol gebleken

Thermobox Prijsopgave Ontvangen

Uw eps doos met deksel prijsopgave binnen maximaal een werkdag in de email-box bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Koeldozen Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt veelal gekentmerkt als koude keten supply chain. Bij de productie van klimaatgevoelige producten is een bijzondere logistiek nodig om er zeker van te zijn dat de producten de consument in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit mogelijk te maken.

Bij vervoer van diepvriesproducten, zoals voedingsmiddelen, zal het voedsel ontdooien wanneer de temperatuur te hoog oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het transport verschillende keren zal ontdooien en opnieuw bevriest. Als het daarna de eindconsument zou bereiken, dan kan dat een behoorlijk negatieve impact hebben op de eindconsument zijn gezondheid.