Tempex dozen Kopen

Tempex dozen Kopen voor Amstelveen - In een dag prijsopgave ontvangen per email

Tempex dozen Bestellen voor Amstelveen

Wij zijn een NL producent van tempex dozen en eps koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Amstelveen, maar ook in Ouderkerk aan de Amstel, Amsterdam, Diemen, Abcoude, Uithoorn, Aalsmeer, Rozenburg, Weesp, Tuindorp Oostzaan, Vinkeveen.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Tempex dozen

Onze tempex dozen bestaan uit meerdere lagen

Onze tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze tempex dozen zijn waterbestendig 

Onze tempex dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% van de leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92% van de Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Tempex doos bestellen met 15% extra korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw polystyrene doos kopen kan alleen deze week met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te maken. Het kunststof Polystyreen wordt best lang bestempeld als het ideale verpakkingsmateriaal vanwege zijn thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lichte gewicht. Net als de optie om de vorm op maat te creëren.

Tempex doos is een uitstekend prijs-bewuste, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en verzenden van producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van Tempex dozen voor het inpakken van levensmiddelen zorgt er voor dat de kosten van transport en verpakking behoorlijk doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het transport van EPS een stuk lager uitvalt dan de energie welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Tempex doos 

is een soort plastic dat is samengesteld uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis dat voor 98% bestaat uit lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verzend- en verpakkingscontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Dit schuim krijgt dankzij het productieproces een consistente en uniforme structuur cellen, waardoor het stevig en robuust is.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het transport van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (ook wel eps koeldozen) voor geconditioneerd transport

Wat betekent gekoeld transport?

Het verzenden van waren die zouden in een gekoelde omgeving noemen wij gekoeld transport.

Om producten van de ene plek naar de andere plek te vervoeren, wordt bij gekoeld transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld transport wordt gebruikt om producten van de ene plek naar de andere plek te vervoeren.

De hoge verhouding tussen gewicht en sterkte van polystyreenschuim is één van de cruciale voordelen. Polystyreenschuim is heel duurzaam en stevig, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een zeer licht gewicht. Dankzij deze luchtige en lichte consistentie kan dit materiaal gemakkelijk in verscheidene goederen worden gegoten of gevormd. Dit kan worden gesneden om te laten passen in de open ruimtes van een wand of in geperste vorm in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde dozen. Vellen piepschuim kunnen worden gesneden met een eenvoudig keukenmesje in plaats van een complexer gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de talrijke luchtholtes van piepschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is polystyreenschuim de beste keuze voor het beschemen van producten die kunnen breken of bederven tijdens de verscheping.

Een heleboel fabrikanten bedenken aangepaste verpakkingscontainers die het risico op beschadiging van apparatuur tot een minimum beperken. Tevens zijn deze verpakkingscontainers in staat om schokken en stoten te absorberen als de doos tijdens het verzenden valt. Wegens het sterke punt om de goederen tegen beschadiging te beschermen, wordt dit materiaal tevens ook gebruikt om verpakkingskarren en eierkratten te maken. Dat is een doeltreffender alternatief dan de veel gebruikte doos van karton.

{ zijn ook zeer goed bestand tegen vocht. Dit schuim beschermt het betreffende product tegen contact met regen en verschillende bronnen van vocht. Wanneer deze doosjes worden ingezet voor het verpakken en verzenden van goederen, resulteert dit in een voordeel in vergelijking met de typische doos van karton. Het kan etenswaren of dranken vasthouden en zal niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn EPS piepschuim dozen enorm gewild.

De vochtbestendigheid van polystyreenschuim brengt het veel voordelen in vergelijking met glasvezelisolatie als dit gebruikt wordt als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het polystyreenschuim niet gaan rotten, schimmelen of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Een ander belangrijk voordeel van de Tempex bak is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Wanneer dit schuim wordt ingezet als het opslaan van levensmiddelen, houdt het warme etenswaren warm en natuurlijk koude etenswaren koud tijdens de levering van een restaurant naar de eindbestemming van de bestelling. Het piepschuim kan ook worden ingezet om een vrieskist of koelbox van isolatie te voorzien, waardoor het een perfect materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dankzij zijn veel grotere thermische weerstand dan glasvezelbatjes of dekens kan dit materiaal goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenen de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Thermoboxen worden veelal gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt vaak gebruikt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vanwege zijn geweldige isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook vaak ingezet om drinken en voedsel gedurende het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte aanzienlijk wordt terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

Tempex doos Kopen in Amstelveen

Bescherming van de betreffende goederen
Dankzij het uitstekende schokabsorberende vermogen is Styrofoam het bestand tegen druk.

Het is duurzaam
Tempex dozen zijn stevig, maar ook duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse etenswaren en andere diverse producten. Polystyreenschuim kan tegen vocht, waardoor een goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Polystyreenschuim bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het ongelooflijk licht is en het geen gewicht toevoegt aan het eindproduct is dit een gigantisch voordeel.

De bestelling wordt geïsoleerd
In tegenstelling tot de gemiddelde doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot aan de conservering van levensmiddelen in de gehele distributieketen.

Omdat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze in enorme hoeveelheden gebruikt in een verschillende industrieën. Laten we eens kijken hoe ze in verschillende branches worden gebruikt.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft uitstekende isolerende eigenschappen in de voedingsmiddelenindustrie. Daarom worden piepschuim dozen vaak ingezet bij het opslaan van goederen en het verzenden van koelverse groenten, maar ook gevogelte. Het isoleert het eten urenlang tegen de warmte van buitenaf. Hierdoor voorkomt het materiaal dat eten gaat bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van levensmiddelen. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Industrie voor verpakken
Naast de voedingsmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een ruim scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de dozen

Vervoer Dranken met tempex dozen

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, vooral wanneer zeeen inhouden hebben dat kan bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivel, wijn, bier en andere temperatuurgevoelige producten moeten absoluut in een koelwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met eps koeldozen getransporteerd worden

Mocht u willen dat uw bloemen in prachtige conditie aankomen op hun bestemming, dan is het onwijs belangrijk dat ze verstuurd worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken in de onjuiste omstandigheden, dus eens ze geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het versturen te behouden om de levensduur te verlengen.

Tempex dozenzijn perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische goederen, in koelwagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur te behouden. Ze kunnen namelijk smelten.

Bulk vloeibare stoffen

voor fouten is  zeker geen ruimte voor het transport van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. En vooral niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onoverkomelijk dat deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen gekoeld verstuurd moeten worden.

Transporteer Verf met tempex dozen

Om haar integriteit te waarborgen, moet verf in gekoelde vrachtwagens vervoerd worden.

Transporteer gevaarlijke materialen met tempex dozen

Zodra u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om ernstige incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen hoge vochtigheid of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten goederen die kunnen bederven zoals tabaksproducten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Het is mogelijk dat u dit laatste item op de lijst een beetje verassend vindt, echter kan kauwgom een nachtmerrie worden als het niet temperatuur-gecontroleerd wordt getransporteerd.

Alhoewel een koelwagen veel wordt gebruikt om goederen koel te bewaren, kan de koelwagen ook gebruikt worden om lucht op te warmen. Reefers kunnen gebruikt worden om bederfelijke goederen niet te laten bevriezen als het koud is en om de goederen koel of op een nodige temperatuur te behouden.

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% van de leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92% van de Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Tempex doos Prijsopgave Ontvangen

Uw polystyrene doos offerte in een werkdag in uw email-box bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat betekent gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal aangeduid als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige producten is een bijzondere logistiek nodig om te zorgen dat de producten de consument in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit mogelijk te maken.

Bij het transport van diepvriesgoederen, zoals voedsel, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis verscheidene malen ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het vervolgens de eindconsument bereikt, dan zou dat een negatief effect hebben op diens gezondheid.