Tempex dozen Kopen

Tempex dozen Aanschaffen in Amstelveen - In NL geproduceerde tempex dozen

Tempex dozen Bestellen in Amstelveen (Noord-Holland)

Wij zijn een NL producent van tempex dozen en eps tempex dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Amstelveen, maar ook in Ouderkerk aan de Amstel, Amsterdam, Diemen, Abcoude, Uithoorn, Aalsmeer, Rozenburg, Weesp, Tuindorp Oostzaan, Vinkeveen.

piepschuim dozen kopen

Kenmerken van onze Tempex dozen

Onze tempex dozen bestaan uit meerdere lagen

Onze tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze tempex dozen zijn waterbestendig 

Onze tempex dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Tempex koelbox bestellen nu met 15% extra korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw eps doos bestellen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Bestel dus snel. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Het kunststof Polystyreen wordt al heel lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmateriaal wegens de thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lage gewicht. Net als de optie om de vorm op maat te creëren.

Tempex koelbox is een geweldig prijs-bewuste, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruik van Tempex dozen voor het inpakken van producten zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking aanzienlijk doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het transport van EPS behoorlijk lager is dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een Tempex koelbox 

is plastic dat bestaat uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verpakkings- en verzendcontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Door het productieproces krijgt dit schuim een uniforme, consistente celstructuur, waardoor het sterk en robuust is.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten bijvoorbeeld rekening houden met de verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het vervoer van gekoelde goederen.

Rederijen en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een gewenste temperatuur houden van transporten, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. Vrij veel goederen die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en expediteurs zijn verplicht om bij het verzenden van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of eps tempex dozen) voor gekoeld vervoer

Wat is koeltransport?

Het verzenden van bederfelijke goederen die zouden in een gekoelde omgeving wordt koeltransport genoemd.

Om goederen van de ene plek naar de andere plek te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om goederen van de ene plek naar de andere plek te brengen.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van polystyreenschuim is een van de belangrijkste pluspunten. Polystyreenschuim is enorm duurzaam en sterk, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Door deze luchtige en lichte consistentie kan dit materiaal makkelijk in diverse producten worden gegoten of gevormd. Dit materiaal kan gesneden worden om dit te laten passen in de holtes van een wand of in geperste vorm in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals bijvoorbeeld geïsoleerde dozen. Je kan zelfs eenvoudig stukjes piepschuim snijden met een hobbymesje in plaats van met ingewikkelder gereedschap of in plaats van zagen.

Door de vele luchtholtes van piepschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is polystyreenschuim de beste keuze voor vooral het beschemen van onder andere breekbare en bederfelijke producten tijdens het vervoer.

Verscheidene fabrikanten ontwikkelen aangepaste verpakkingscontainers die risico op schade op apparaten tot een minimum beperken. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens bijvoorbeeld de verzending valt. Wegens het vermogen om de producten tegen schade te beschermen, wordt dit materiaal tevens ook gebruikt om verpakkingskarren en eierkratten te maken. Dat is een veel beter alternatief voor de normale kartonnen doos.

{ kunnen uitstekend tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het product tegen contact met regen, maar ook andere bronnen van vocht. Als deze doosjes piepschuim worden ingezet voor het verpakken en verzenden van producten, zorgt dit voor een voordeel ten opzichte van de typische kartonnen doos. Het kan etenswaren of dranken vasthouden en zal niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Tempex bakken onwijs gewild.

De vochtbestendigheid van polystyreenschuim geeft dit materiaal een heleboel voordelen ten opzichte van glasvezelisolatie wanneer dit materiaal gebruikt wordt als bouwisolatie.

Het schuim gaat in tegenstelling tot glasvezel niet gaan rotten, schimmelen of aan effectiviteit inboeten wanneer dit aan vocht wordt blootgesteld.

Een ander belangrijk voordeel van de EPS box is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Als dit schuim wordt ingezet als de opslag van levensmiddelen, houdt dit materiaal warme voedingsmiddelen warm en natuurlijk koude voedingsmiddelen koud tijdens de levering van een eettent naar de bestemming van de besteller. Het piepschuim kan ook worden toegepast om bijvoorbeeld een koelbox of vrieskist te isoleren, waardoor het een geschikt materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan balletjes of dekens van glasvezel kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie om zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Thermoboxen worden vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt meestal gebruikt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie wegens zijn uitstekende isolerende kwaliteiten. Draagbare piepschuimkoelers worden ook vaak toegepast om drinken en voedsel tijdens het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte behoorlijk wordt beperkt. Dit kenmerk zorgt ervoor dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

Tempex koelbox Kopen in Amstelveen

Bescherming van de producten
Door het geweldige schokabsorberende vermogen is Piepschuim het materiaal bestand tegen druk.

Piepschuim is duurzaam
Tempex dozen zijn sterk en duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse voedingsmiddelen en andere artikelen. Styrofoam is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Polystyreenschuim bestaat grotendeels uit luchten is om deze reden geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het ongelooflijk licht is en het geen gewicht toevoegt aan het eindproduct is dit een gigantisch voordeel.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot de conservering van levensmiddelen in de gehele distributieketen.

Piepschuim dozen worden op grote schaal in verschillende industrieën, omdat piepschuim een uitstekende isolator is. We bekijken nu hoe ze gebruikt worden in diverse industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Om deze reden worden piepschuim dozen vaak toegepast bij de opslag van producten en verzending van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert voedsel urenlang tegen de warmte dat van buiten komt. Daardoor voorkomt het materiaal dat voedsel zal gaan rotten of bederven als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Ook de containers die toegepast worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de polystyreenschuim dozen perfect voor het verzenden van etenswaren. Tevens zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de voedingsmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de dozen

Transporteer Dranken met tempex dozen

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral indien deze dranken een inhouden hebben dat kan verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivel, wijn, bier en andere temperatuurgevoelige producten moeten absoluut in een gekoelde wagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps tempex dozen vervoerd worden

Als u wilt dat uw bloemen in prachtige staat aankomen op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat deze verzonden worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan in de onjuiste omstandigheden, dus zodra deze geplukt en verscheept zijn, is het van belang dat de temperatuur tijdens het transport te handhaven om de houdbaarheid te verlengen.

Tempex dozen, perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om de kwaliteit en structuur te behouden. Ze zijn namelijk gemaakt om te kunnen smelten.

Bulk vloeibare stoffen

Er is absoluut geen ruimte voor fouten bij vervoer van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. zeker niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onvermeidbaar dat deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen gekoeld verscheept moeten worden.

Vervoer Verf met tempex dozen

Om zijn integriteit te waarborgen, moet verf in gekoelde vrachtwagens worden getransporteerd.

Vervoer gevaarlijke materialen met tempex dozen

De voorschriften moeten 100% gevolgd worden, indien u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ernstige ongelukken te voorkomen.

Tabaksproducten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of hitte. Om bederf te voorkomen, moeten bederfelijke producten zoals tabaksproducten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Mogelijk vindt u dit laatste product op de lijst een beetje verassend, maar dit item kan een nachtmerrie worden als kauwgom niet vervoerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Ookal wordt een gekoelde wagen veel gebruikt om producten gekoeld te bewaren, kan hij ook gebruikt worden om lucht te verwarmen. Reefers kunnen gebruikt worden om goederen die zouden kunnen bederven vooral niet te laten bevriezen als het koud is en om de items koel of op een vereiste temperatuur te behouden.

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Tempex koelbox Prijsopgave Ontvangen

Uw eps doos offerte in uiterlijk 1 dag in de mailbox ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal gekentmerkt als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige goederen is een bijzondere logistiek vereist om te garanderen dat de goederen de consument in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te verwezenlijken.

Bij vervoer van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld voedsel, kan het voedsel bijvoorbeeld ontdooien als de temperatuur oploopt.
Schommelingen in temperatuur kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens de reis diverse keren zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het vervolgens de eindgebruiker zou bereiken, dan zou dat een negatief effect hebben op diens gezondheid.