Koeldozen Bestellen

Koeldozen Prijsopgaves voor Heemstede Noord-Holland - Binnen 1 dag prijsopgave ontvangen in mailbox

Koeldozen Kopen voor Heemstede (Noord-Holland)

Wij zijn een lokale producent van tempex dozen en tempex koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Heemstede, maar ook in Bennebroek, Haarlem, Bloemendaal, Hillegom, Zandvoort, Hoofddorp, Spaarnwoude, Zwanenburg, Halfweg, Halfweg.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Koeldozen

De tempex dozen zijn gemaakt uit

De tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle tempex dozen zijn waterbestendig 

Alle tempex dozen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% van de leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos offertes zijn wij succesvol gebleken

Tempex doos kopen nu met 15% korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw koeldoos bestellen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Koeldozen Voor Transport

Koeldozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te maken. Polystyreen wordt best lang beschouwd als het ideale verpakkingsmiddel wegens de thermische isolatie-eigenschappen en het ideale lage gewicht. Net als de optie om het op maat te maken.

Tempex doos is een uitstekend kosten-effectieve, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat zelfs wordt toegepast voor het verpakken en verzenden van zelfs producten die kunnen bederven.

Het gebruik van Koeldozen voor het verpakken van producten zorgt er voor dat de kosten van transport en verpakking fors laten dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het transport van EPS veel lager is dan de energie welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Tempex doos 

Piepschuim is plastic dat bestaat uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot containers voor verpakking en verzending, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Het schuim krijgt mede dankzij het productieproces een consistente en uniforme structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

Koeldozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Behoorlijk gekoeld transport neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten voldoen aan de verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en expediteurs moeten niet alleen rekening houden met het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel goederen die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge export- en importvoorschriften. Rederijen en expediteurs worden verplicht bij het verzenden van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.

Koeldozen Voor Transport

Koeldozen (of tempex koeldozen) voor gekoeld transport

De betekenis van geconditioneerd transport

Het versturen van producten die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om goederen van de ene plek naar de andere plek te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om goederen van de ene plek naar de andere plek te brengen.

De hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van dit materiaal is één van de cruciale pluspunten. Dit materiaal is heel duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Dankzij deze lichte en luchtige consistentie kan polystyreenschuim simpel in verschillende producten worden gevormd en/of gegoten. Dit kan ook gesneden worden om te laten passen in de open ruimten van een wand of gevormd in aangepaste verzend- en verpakkingscontainers zoals geïsoleerde verpakkingen. Je kan zelfs gemakkelijk vellen piepschuim snijden met een hobbymesje in plaats van met ingewikkelder gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de vele luchtholtes van polystyreenschuim heeft dit materiaal een van nature schokabsorberend vermogen. Dankzij dit schokabsorberend vermogen is piepschuim een geweldige keuze voor de bescherming van breekbare en bederfelijke producten tijdens de verscheping.

Diverse producenten ontwikkelen aangepaste containers voor verpakken die het risico op beschadiging van apparatuur tot een minimum beperken. Tevens hebben deze verpakkingscontainers het vermogen om schokken en stoten te absorberen als de doos tijdens het verzenden valt. Dankzij het sterke punt om deze producten tegen defecten te beschermen, wordt polystyreenschuim tevens ook gebruikt om vleesverpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dit is een veel doeltreffender alternatief dan de veel gebruikte kartonnen doos.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het product tegen aanraking met regen, maar ook verschillende vormen vocht. Zodra deze doosjes worden gebruikt voor het verzenden en verpakken van producten, resulteert dit in verscheidene voordelen in vergelijking met de typische kartonnen doos. Het kan voedsel of drankjes vasthouden en zal niet lekken of door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn EPS piepschuim dozen erg gewild.

De bestendigheid tegen vocht van dit schuim brengt dit materiaal heel veel voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie als het materiaal gebruikt wordt als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het piepschuim niet rotten, schimmelen of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Een ander onmisbaar voordeel van de Piepschuim box is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Zodra dit polystyreenschuim wordt ingezet als de opslag van levensmiddelen, houdt dit materiaal warme levensmiddelen warm en koude levensmiddelen koud tijdens de levering van een restaurant aan de bestemming van de bestelling. Het piepschuim kan ook worden ingezet om een vriezer of koelbox te isoleren, daarom is het een uitermate geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Piepschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan standaard balletjes of dekens van glasvezel wanneer het als bouwisolatie wordt gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie van de structuur en dus de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Thermoboxen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie meestal gebruikt wegens de karakteristieke isolerende kwaliteiten. Draagbare piepschuimkoelers worden ook vaak ingezet om dranken en voedingsmiddelen gedurende het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte aanzienlijk wordt beperkt. Dit kenmerk zorgt dat in de doos, de temperatuur constant zal blijven.

Tempex doos Kopen in Heemstede

Beschermt de producten
Dankzij het geweldige schokabsorberende vermogen is Polystyreenschuim het bestand tegen druk.

Duurzaamheid
Koeldozen zijn sterk en duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse levensmiddelen en andere diverse producten. Het materiaal is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Dit materiaal bestaat voor 98% uit luchten is daarom uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het onwijs licht en voegt het ook geen gewicht toe aan het totale product.

Het isoleert de bestelling
In tegenstelling tot de normale kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot de conservering van levensmiddelen in de hele distributieketen.

Piepschuim dozen worden in grote hoeveelheden in een verscheidenheid van industrieën, doordat dit materiaal een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze in verscheidene branches worden gebruikt.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de industrie voor voedingsmiddelen. Daarom worden piepschuim dozen vaak ingezet bij de opslag van producten en verzending van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert het eten voor lange tijd tegen de warmte dat van buiten komt. Hierdoor wordt voorkomen dat eten zal gaan bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de polystyreenschuim dozen ideaal voor het verzenden van voedsel. Tevens zijn ze ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Industrie voor verpakken
Naast de industrie voor voedingsmiddelen hebben piepschuim dozen een breed scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat deze piepschuimdozen

Transporteer Dranken met tempex dozen

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, vooral wanneer zeeen inhouden hebben dat zou kunnen verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, wijn, bier en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten zonder twijfel in een koelvrachtwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met tempex koeldozen vervoerd worden

Indien u wilt dat bloemen in perfecte conditie aankomen op hun bestemming, dan is het van cruciaal belang dat deze verstuurd worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken in de onjuiste omstandigheden, dus eens deze geplukt en verzonden zijn, is het van belang dat de temperatuur tijdens het versturen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Koeldozen, ook perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur te behouden. Ze kunnen namelijk ook smelten.

Bulk vloeibare stoffen

Er is zeker geen ruimte voor fouten voor het transport van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. Bij het vervoer van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Al deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen moeten absoluut gekoeld worden vervoerd.

Transporteer Verf met tempex dozen

Voor het behouden van zijn integriteit, moet dus ook verf in koelvrachtwagens vervoerd worden.

Transporteer gevaarlijke materialen met tempex dozen

Zodra u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om incidenten te voorkomen.

Sigaren

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat producten die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% van de leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos offertes zijn wij succesvol gebleken

Tempex doos Prijsopgave Ontvangen

Uw koeldoos prijsopgave binnen 24 uur in uw email bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Koeldozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige goederen is een speciale logistiek benodigd om er zeker van te zijn dat de goederen de eindconsument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit mogelijk te maken.

Bij het transport van diepvriesproducten, zoals voedingsmiddelen, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur oploopt.
Schommelingen in temperatuur kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer verschillende keren ontdooit en opnieuw bevriest. Wanneer het daarna de eindgebruiker zou bereiken, dan zou dat een behoorlijk negatief effect hebben op diens gezondheid.