Tempex dozen Bestellen

Halfweg provincie Noord-Holland Tempex dozen Bestellen

Tempex dozen Bestellen in Halfweg Noord-Holland

Wij zijn een NL producent van tempex koelboxen en tempex koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Halfweg, maar ook in Zwanenburg, Spaarnwoude, Haarlem, Hoofddorp, Zaanstad, Assendelft, Tuindorp Oostzaan, Heemstede, Bloemendaal, Oostzaan.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Tempex dozen

De tempex koelboxen bestaan uit meerdere lagen

De tempex koelboxen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze tempex koelboxen zijn waterbestendig 

Onze tempex koelboxen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring

98% leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen zijn we succesvol

Tempex doos bestellen nu met 15% extra korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw tempex doos kopen kan alleen deze week met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Dit thermoplastische polymeer wordt best lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmateriaal wegens de thermische isolatie-eigenschappen en het ideale lichte gewicht. Net als de mogelijkheid om de vorm op maat te creëren.

Tempex doos is een geweldig kosten-effectieve, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en versturen van zelfs producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van Tempex dozen voor het verpakken van goederen zorgt er voor dat de kosten van transport en verpakking aanzienlijk doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS een stuk lager is dan die welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Tempex doos 

Piepschuim is een soort kunststof dat bestaat uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis doordrenkt zijn door lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot verpakkings- en verzendcontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Door het productieproces krijgt het schuim een uniforme, consistente structuur cellen, waardoor het stevig en robuust is.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in een temperatuurgevoelige omgeving is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten voldoen aan de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Rederijen en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een vereiste temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. De meeste waren die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Rederijen en bevrachters zijn verplicht om bij het verzenden van deze waren de procedurele voorschriften en benodigde documenten in acht nemen.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (ook wel tempex koeldozen) voor geconditioneerd vervoer

Wat is geconditioneerd transport?

Het transporteren van goederen die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van dit materiaal is een van zijn belangrijkste voordelen. Piepschuim is heel duurzaam en stevig, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een enorm licht gewicht. Door deze lichte en luchtige consistentie kan polystyreenschuim eenvoudig in verschillende producten worden gevormd en/of gegoten. Dit materiaal kan ook gesneden worden om te laten passen in de holtes van een muur of in geperste vorm in aangepaste verzend- en verpakkingscontainers zoals geïsoleerde dozen. Stroken piepschuim kunnen gesneden worden met een simpel hobbymesje in plaats van een complexer gereedschap of in plaats van zagen.

Door de grote hoeveelheid luchtholtes van piepschuim krijgt  het een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Dankzij het schokabsorberend vermogen is piepschuim de beste keuze voor het beschemen van breekbare en bederfelijke producten tijdens de verscheping.

Veel fabrikanten bedenken aangepaste verpakkingscontainers die het risico op schade op apparaten tot het minimale beperken. Daarbij zijn deze verpakkingscontainers in staat om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens het verzenden valt. Wegens het vermogen om deze producten tegen beschadiging te beschermen, wordt polystyreenschuim tevens ook wel gebruikt om vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dit is een geschikter alternatief dan de gewone doos van karton.

{ kunnen uitstekend tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen contact met regen, maar ook verschillende vormen van vocht. Zodra deze piepschuim dozen worden ingezet voor verzending en verpakking, zorgt dit voor een voordeel in vergelijking met de normale doos van karton. Het kan namelijk voedsel of drankjes vasthouden en zal zeker niet lekken of door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Piepschuim dozen erg gewild.

De vochtbestendigheid van dit schuim geeft het heel veel voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie wanneer het gebruikt zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het niet rotten, schimmelen of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Nog een ander niet te vergeten voordeel van de Tempex doos is dat het kan functioneren als een effectieve isolator. Zodra dit schuim zal worden gebruikt voor de opslag van voedingsmiddelen, houdt het warme etenswaren warm en natuurlijk koude etenswaren koud gedurende de levering van een restaurant aan de bestemming van de consument. Het piepschuim kan ook worden toegepast om een vrieskist of koelkast van isolatiemateriaal te voorzien, waardoor het een geschikt materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Piepschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan standaard glasvezelbatjes of dekens wanneer het als bouwisolatie wordt ingezet. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenom zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of -boxen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vaak gebruikt wegens zijn uitstekende isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook vaak toegepast om drinken en voedsel gedurende het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte behoorlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Tempex doos Kopen in Halfweg

Bescherming van de producten
Door het geweldige schokabsorberende vermogen is Piepschuim het materiaal bestand tegen druk.

Het is duurzaam
Tempex dozen zijn stevig, maar ook duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse etenswaren en andere diverse producten. Styrofoam is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Piepschuim bestaat voor 98% uit lucht, waardoor het geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het onwijs licht van gewicht is en het ook geen gewicht toevoegt aan het eindproduct is dit een enorm voordeel.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot de conservering van voedingsmiddelen in de hele distributieketen.

Piepschuim dozen worden in grote hoeveelheden in een verscheidenheid aan industrieën, doordat het materiaal een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze gebruikt worden in verschillende industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de levensmiddelenindustrie. Daarom worden deze dozen vaak toegepast bij de opslag van producten en het versturen van koelverse groenten, maar ook gevogelte. Het isoleert het eten voor meerdere uren tegen de warmte dat van buiten komt. Daardoor voorkomt het materiaal dat eten zal gaan rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn deze dozen perfect voor het verzenden van voedingsmiddelen. Ze zijn ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat deze dozen

Vervoer Dranken met tempex koelboxen

Ook verschillende dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, vooral wanneer zeeen inhouden hebben dat kan bederven of verzuren. Zuivelproducten, wijn, bier en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten allemaal in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met tempex koeldozen getransporteerd worden

Als u wilt dat uw bloemen in perfecte staat aankomen op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat ze verzonden worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan namelijk in de verkeerde omstandigheden, dus eens ze geplukt en verstuurd zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het versturen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Tempex dozen, ook perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelcontainers worden vervoerd om de kwaliteit en structuur niet te verliezen. De producten kunnen immers ook smelten.

Bulk vloeistoffen

Er is zeker geen ruimte voor fouten voor het vervoer van grote hoeveelheden vloeistoffen. Bij het vervoer van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Het is onvermeidbaar dat deze grote hoeveelheden vloeistoffen gekoeld verscheept dienen te worden.

Transporteer Verf met tempex koelboxen

Voor het waarborgen van zijn integriteit, moet verf in gekoelde vrachtwagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke producten met tempex koelboxen

Zodra u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, dan moet u alle aanwezige voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare producten moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om ernstige incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen de hoge vochtigheid of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat producten die kunnen bederven zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring

98% leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl per email

In 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen zijn we succesvol

Tempex doos Prijsopgave Ontvangen

Uw tempex doos offerte binnen uiterlijk een werkdag in uw email ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal aangeduid als koude keten supply chain. Bij maken van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek nodig om te garanderen dat de waren de consument in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit mogelijk te maken.

De goederenbeheersprocessen, ook wel cold chain logistiek genoemd, zorgen ervoor dat het vervoer van waren veilig gebeurt. Als dit correct wordt uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van goederen verlengen met soms maanden of zelfs jaren.
Het is van onmisbaar belang dat ieder onderdeel van de toeleveringsketen de optimale temperatuur handhaaft. Aangezien in een dergelijke ”keten” heel wat schakels betrokken zijn, moet elke schakel een gewenste omgeving bieden voor de waren die kunnen bederven in kwestie.

Wanneer één van deze schakels wanpresteert en de temperatuur te warm of te koud wordt, zijn de vervoerde bederfelijke waren onbruikbaar. En wanneer dit gebeurt, dan kan dit leiden tot behoorlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Omdat veel fabrikanten dagelijks gigantische hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde goederen maken, is het van onmisbaar belang dat de koude bevoorradingsketen in tact wordt gehouden.

Afgezien van financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de veiligheid en de gezondheid wanneer temperatuur gecontroleerde lading niet met veel zorg zal worden gecontroleerd en op de correcte methode zal worden vervoerd.

Stel de temperatuur loopt te hoog op, dan zal bij het vervoer van diepvriesproducten het voedsel ontdooien.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer verschillende malen zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het daarna de eindconsument zou bereiken, dan zou dat een behoorlijk negatieve impact hebben op diens gezondheid.