Tempex dozen Bestellen

Koop in NL geproduceerde eps dozen met deksel voor Halfweg regio Noord-Holland

Tempex dozen Bestellen in Halfweg Noord-Holland

Wij zijn een NL producent van eps dozen met deksel en duurzame tempex dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Halfweg, maar ook in Zwanenburg, Spaarnwoude, Haarlem, Hoofddorp, Zaanstad, Assendelft, Tuindorp Oostzaan, Heemstede, Bloemendaal, Oostzaan.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Tempex dozen

Onze eps dozen met deksel zijn gemaakt van

Onze eps dozen met deksel beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze eps dozen met deksel zijn waterbestendig 

Onze eps dozen met deksel hebben een goede temperatuurbeveiling

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Tempex doos kopen nu met 15% extra korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw tempex doos kopen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Bestel snel. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt toegepast om piepschuim te maken. Het kunststof Polystyreen wordt best lang bestempeld als het meest gunstige verpakkingsmateriaal vanwege de thermische isolatie-eigenschappen en zijn hele lichte gewicht. Net als de mogelijkheid om de vorm op maat te creëren.

Tempex doos is een geweldig prijs-bewuste, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat veelal wordt toegepast voor het verpakken en verzenden van producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van Tempex dozen voor het verpakken van goederen zorgt er voor dat de kosten van transport en verpakking fors doen dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS een stuk lager is dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Tempex doos 

EPS is een soort kunststof dat bestaat uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis dat voor 98% bestaat uit lucht. Deze substantie kan samengeperst of gevormd worden tot containers voor verpakking en verzending, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Door het productieproces krijgt het schuim een uniforme, consistente celstructuur, waardoor het sterk en robuust is.

Tempex dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of duurzame tempex dozen) voor gekoeld transport

Wat is geconditioneerd transport?

Het versturen van bederfelijke producten die in een gekoelde omgeving noemt men geconditioneerd transport.

Om producten van de ene plaats naar de andere plaats te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om producten van de ene plaats naar de andere plaats te brengen.

De enorm hoge sterkte-gewichtsverhouding van dit materiaal is één van zijn meest belangrijke voordelen. Dit materiaal is erg duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een enorm licht gewicht. Dankzij deze lichte en luchtige consistentie kan polystyreenschuim makkelijk in verschillende goederen worden gegoten of gevormd. Dit materiaal kan ook worden gesneden om dit te passen in de holtes van een muur of in geperste vorm in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde dozen. Stukjes piepschuim kunnen worden gesneden met een simpel keukenmesje in plaats van met complexer gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de grote hoeveelheid luchtholtes van piepschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is piepschuim een geweldige keuze voor vooral het beschemen van breekbare en bederfelijke producten tijdens het transport.

Veel fabrikanten ontwikkelen aangepaste verpakkingscontainers die risico op beschadiging van apparatuur tot het minimale beperken. Daarbij hebben deze verpakkingscontainers het vermogen om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens het verzenden valt. Wegens het sterke punt om deze goederen tegen defecten te beschermen, wordt polystyreenschuim tevens ook wel ingezet voor vleesverpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dat is een geschikter alternatief dan de standaard doos van karton.

{ kunnen uitstekend tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het product tegen contact met regen en verschillende bronnen vocht. Als deze piepschuim dozen worden ingezet voor het verzenden en verpakken van goederen, resulteert dit in een voordeel in vergelijking met de normale doos van karton. Het kan namelijk voedsel of drankjes vasthouden en zal zeker niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Dozen van piepschuim onwijs gewild.

De bestendigheid tegen vocht van dit schuim geeft het enorm veel voordelen in vergelijking met glasvezelisolatie wanneer het materiaal toegepast wordt als bouwisolatie.

Het schuim gaat in tegenstelling tot glasvezel niet gaan rotten, schimmelen of zal ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander niet te vergeten voordeel van de Tempex bak is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Als dit schuim wordt ingezet als de opslag van levensmiddelen, houdt dit materiaal warme levensmiddelen warm en koude levensmiddelen koud tijdens de levering van een restaurant naar de eindbestemming van de consument. Dit schuim kan ook worden gebruikt om een vriezer of koelbox van isolatiemateriaal te voorzien, daarom is het een geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Piepschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan balletjes of dekens van glasvezel wanneer het als bouwisolatie wordt gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenom zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of -boxen worden meestal gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt vaak toegepast in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vanwege zijn geweldige isolerende eigenschappen. Draagbare koelers van piepschuim worden ook vaak gebruikt om dranken en voedsel gedurende langere tijd vers en koel te houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte behoorlijk wordt terug gedrongen{ tot een minimum}. Deze eigenschap zorgt dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

Tempex doos Kopen in Halfweg

Beschermt de goederen
Dankzij het geweldige schokabsorberende vermogen is Polystyreenschuim het materiaal bestand tegen druk.

Polystyreenschuim is duurzaam
Tempex dozen zijn sterk en duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse levensmiddelen en andere diverse producten. Polystyreenschuim is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Piepschuim bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het onwijs licht van gewicht is en het ook geen gewicht toevoegt aan het eindproduct is dit een enorm voordeel.

Isoleert de bestelling
In vergelijking met de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot aan het conserveren van levensmiddelen in de gehele distributieketen.

Piepschuim dozen worden in grote hoeveelheden in verschillende industrieën, omdat het materiaal een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze toegepast worden in verschillende industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft de gewenste isolerende eigenschappen in de levensmiddelenindustrie. Om deze reden worden deze dozen vaak gebruikt bij de opslag van goederen en het verzenden van verse groenten en gevogelte. Het isoleert eten voor meerdere uren tegen de warmte dat van buiten komt. Daardoor wordt voorkomen dat eten gaat rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van voedingsmiddelen. Ze zijn ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat deze piepschuimdozen

Transporteer Dranken met eps dozen met deksel

Ook diverse dranken zullen gekoeld moeten worden getransporteerd, zeker wanneer zeeen inhouden hebben dat kan bederven of verzuren. Zuivelproducten, wijn, bier en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten allemaal in een koelwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met duurzame tempex dozen getransporteerd worden

Als u wilt dat uw bloemen in prachtige staat aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat deze worden verstuurd in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen verwelken namelijk in de verkeerde omstandigheden, dus eens deze geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het versturen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Tempex dozen, ook ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in koelwagens worden vervoerd om de kwaliteit en structuur niet te verliezen. De producten kunnen immers ook smelten.

Bulk vloeibare middelen

Er is zeker geen ruimte voor fouten voor transport van grote hoeveelheden vloeibare middelen. Bij het vervoeren van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Al deze grote hoeveelheden vloeibare middelen moeten gekoeld worden verzonden.

Transporteer Verf met eps dozen met deksel

Om zijn integriteit te behouden, moet dus ook verf in gekoelde wagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke producten met eps dozen met deksel

De voorschriften moeten 100% gevolgd worden, als u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare producten moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ernstige ongelukken te voorkomen.

Tabaksproducten

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat goederen die kunnen bederven zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Mogelijk vindt u het laatste item op de lijst een beetje verassend, echter kan dit product een verschikkelijke nachtmerrie worden als het niet getransporteerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Hoewel een koelwagen veel wordt gebruikt om goederen gekoeld te bewaren, kan de koelwagen ook worden gebruikt om de lucht te verwarmen. Reefers kunnen worden gebruikt om producten die kunnen bederven vooral niet te laten bevriezen wanneer het koud is en om deze items koel of op een gewenste temperatuur te behouden.

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op de beloofde tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Tempex doos Offerte Ontvangen

Uw tempex doos offerte binnen uiterlijk een werkdag in uw email-box ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt vaak aangeduid als koude keten supply chain. Bij maken van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek vereist om te garanderen dat de producten de eindgebruiker in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit te verwezenlijken.

Bij transport van diepvriesproducten, zoals voedsel, kan het voedsel ontdooien wanneer de temperatuur te hoog oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport verschillende keren zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Als het daarna de eindconsument zou bereiken, zou dat een behoorlijk negatieve impact hebben op diens gezondheid.