Thermoboxen Kopen

Koop kwalitatieve thermoboxen in Papendrecht - In een dag offerte ontvangen in mailbox

Thermoboxen Bestellen in Papendrecht

Wij zijn een Nederlandse producent van thermoboxen en tempex boxen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Papendrecht, maar ook in Dordrecht, Alblasserdam, Sliedrecht, Zwijndrecht, Lekkerkerk, Ridderkerk, Krimpen aan de Lek, Giessendam, Puttershoek, Bolnes.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Thermoboxen

Onze thermoboxen zijn gemaakt van

Onze thermoboxen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle thermoboxen zijn waterbestendig 

Alle thermoboxen hebben een goede temperatuurbeveiling

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Producent met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Thermobox bestellen nu met 15% extra korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw eps koelbox bestellen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Dit thermoplastische polymeer wordt al lang beschouwd als het ideale verpakkingsmateriaal vanwege de thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lage gewicht. Alsmede de optie om het op maat te maken.

Thermobox is een geweldig kosten-effectieve, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en versturen van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruiken van Thermoboxen voor het verpakken van goederen heeft de kosten van transport en verpakking behoorlijk laten dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS veel lager uitvalt dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Thermobox 

EPS is een soort plastic dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan samengeperst of gevormd worden tot verpakkings- en verzendcontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Dankzij het productieproces krijgt dit schuim een gelijke, consistente structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

Thermoboxen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de diverse logistieke schakels. Betamelijk gekoeld transport neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Logistieke ondernemingen en expediteurs moeten rekening houden met de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde producten.

Rederijen en expediteurs zijn niet alleen verplicht aan het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel producten die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Rederijen en expediteurs moeten bij het verzenden van deze producten de procedurele voorschriften en benodigde documenten in acht nemen.

Thermoboxen Voor Transport

Thermoboxen (of tempex boxen) voor gekoeld transport

De betekenis van koeltransport

Het verzenden van bederfelijke producten die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt koeltransport genoemd.

Om producten van de ene plek naar de andere plek te vervoeren, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om producten van de ene plek naar de andere plek te vervoeren.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van piepschuim is een van zijn meest belangrijke voordelen. Piepschuim is zeer duurzaam en sterk, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Dankzij zijn lichte en luchtige consistentie kan polystyreenschuim simpel in verscheidene goederen worden gevormd en/of gegoten. Dit materiaal kan worden gesneden om dit te laten passen in de open ruimtes van een muur of gevormd in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde verpakkingen. Vellen piepschuim kunnen worden gesneden met een simpel keukenmesje in plaats van met ingewikkelder gereedschap.

Dankzij de talrijke luchtholtes van polystyreenschuim krijgt  het een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Dankzij het schokabsorberend vermogen is dit materiaal een uitstekende keuze voor vooral de bescherming van onder andere breekbare en bederfelijke producten tijdens het transport.

Veel fabrikanten ontwikkelen aangepaste containers voor verpakken die risico op schade op apparatuur tot het minimale beperken. Tevens kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens de verzending valt. Dankzij zijn vermogen om deze goederen tegen defecten te beschermen, wordt polystyreenschuim ook gebruikt om vleesverpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dit is een beter alternatief voor de standaard doos van karton.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het betreffende product tegen aanraking met regen en verschillende vormen van vocht. Wanneer deze dozen van piepschuim worden ingezet voor verzending en verpakking, resulteert dit in diverse voordelen in vergelijking met de typische doos van karton. De piepschuim doosjes kunnen voedingsmiddelen of dranken vasthouden en zal zeker niet lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Daarom zijn Piepschuim boxen enorm populair.

De vochtbestendigheid van dit schuim geeft het enorm veel voordelen in vergelijking met glasvezelisolatie als het materiaal gebruikt wordt als bouwisolatie.

Het piepschuim zal in tegenstelling tot glasvezel niet rotten, schimmelen of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Een ander niet te vergeten voordeel van de Piepschuim doos is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Wanneer dit piepschuim wordt gebruikt voor het opslaan van voedsel, houdt het warme etenswaren warm en natuurlijk koude etenswaren koud tijdens de levering van een eettent aan de bestemming van de bestelling. Het piepschuim kan ook worden toegepast om een koelbox of vriezer van isolatie te voorzien, daarom is het een geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan glasvezelbatjes of dekens kan dit materiaal goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenen dus de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of EPS piepschuim dozen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt meestal gebruikt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vanwege zijn geweldige isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook vaak toegepast om drinken en voedsel tijdens het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, behoorlijk wordt beperkt. Deze eigenschap zorgt dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Thermobox Kopen in Papendrecht

Bescherming van de betreffende goederen
Styrofoam heeft een geweldig schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Duurzaamheid
Thermoboxen zijn sterk en duurzaam, waardoor deze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse etenswaren en andere diverse artikelen. Styrofoam is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Dit materiaal bestaat voor 98% uit luchten is daarom geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht en voegt het geen gewicht toe aan het eindproduct.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de gemiddelde doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot de conservering van voedsel in de gehele distributieketen.

Piepschuimdozen worden op grote schaal in een verscheidenheid aan industrieën, omdat het materiaal een uitstekende isolator is. Hieronder beschrijven we hoe ze in verscheidene industrieën worden gebruikt.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de industrie voor levensmiddelen. Daarom worden piepschuim dozen vaak toegepast bij het opslaan van goederen en het versturen van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert eten urenlang tegen de hitte van buitenaf. Daardoor voorkomt het materiaal dat eten zal gaan bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die toegepast worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van voedsel. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Verpakkingsindustrie
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuim dozen een breed scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat deze dozen

Transporteer Dranken met thermoboxen

Ook bepaalde dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, vooral indien deze dranken iets bevatten dat zou kunnen bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, wijn, bier en andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten allemaal in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met tempex boxen getransporteerd worden

Mocht u willen dat uw bloemen in de gewenste staat arriveren op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat deze verstuurd worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken bij onjuiste omstandigheden, dus eens deze geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het versturen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Thermoboxen, perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische goederen, in koelcontainers worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur niet te verliezen. Ze kunnen namelijk smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

voor fouten is  geen enkele ruimte voor transport van bulk vloeistoffen. Bij het transport van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Het is onvermeidbaar dat deze bulk vloeistoffen gekoeld verscheept moeten worden.

Vervoer Verf met thermoboxen

Om haar integriteit te behouden, moet verf in koelvrachtwagens worden vervoerd.

Vervoer gevaarlijke grondstoffen met thermoboxen

De voorschriften moeten 100% gevolgd worden, zodra u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare grondstoffen moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om incidenten te voorkomen.

Tabaksproducten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen de hoge vochtigheid of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat goederen die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Producent met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Thermobox Prijsopgave Aanvragen

Uw eps koelbox offerte in maximaal 24 uur in de mailbox . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Thermoboxen Voor Transport

Wat is gekoelde logistiek?

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt veelal gekentmerkt als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek nodig om er zeker van te zijn dat de producten de consument in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te garanderen.

Bij transport van diepvriesgoederen, zoals voedsel, kan het voedsel ontdooien als de temperatuur oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis verscheidene malen ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het vervolgens de eindgebruiker zou bereiken, dan zou dat een behoorlijk negatief effect hebben op de eindgebruiker zijn of haar gezondheid.