EPS dozen met deksel Bestellen

Koop kwalitatieve tempex dozen in Vlaardingen provincie Zuid-Holland - In 24 uur prijsopgave ontvangen per email

EPS dozen met deksel Kopen voor Vlaardingen (Zuid-Holland)

Wij zijn een lokale producent van tempex dozen en eps tempex dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Vlaardingen, maar ook in Maassluis, Maasland, Schiedam, Rozenburg, Hoogvliet, De Lier, Oostbuurt, Spijkenisse, Poortugaal, Brielle.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze EPS dozen met deksel

Onze tempex dozen bestaan uit meerdere lagen

Onze tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze tempex dozen zijn waterbestendig 

Onze tempex dozen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl per email

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen zijn we succesvol

Tempex koelbox bestellen nu met 15% korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw eps doos met deksel kopen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

EPS dozen met deksel Voor Transport

EPS dozen met deksel

Polystyreen is een kunststof dat wordt toegepast om piepschuim te fabriceren. Het kunststof Polystyreen wordt best lang beschouwd als het het beste verpakkingsmiddel vanwege zijn thermische isolatie-eigenschappen en zijn hele lichte gewicht. Alsmede de mogelijkheid om het op maat te vormen.

Tempex koelbox is een geweldig prijs-effectief, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat veelal wordt toegepast voor het verpakken en versturen van zelfs producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van EPS dozen met deksel voor het inpakken van producten zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking fors doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS behoorlijk lager uitvalt dan de energie welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een Tempex koelbox 

is een soort plastic dat is samengesteld uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis dat voor 98% bestaat uit lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot containers voor verpakking en verzending, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dankzij het productieproces krijgt het schuim een gelijke, consistente celstructuur, waardoor het sterk en robuust is.

EPS dozen met deksel Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële barrières voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten bijvoorbeeld rekening houden met de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Vrachtbedrijven en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. De meeste waren die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Rederijen en bevrachters zijn verplicht om bij het transport van deze waren de procedurele voorschriften en benodigde documenten in acht nemen.

EPS dozen met deksel Voor Transport

EPS dozen met deksel (ook wel eps tempex dozen) voor geconditioneerd vervoer

Wat is koeltransport?

Het verzenden van bederfelijke waren die in een gekoelde omgeving wordt koeltransport genoemd.

Om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren, wordt bij koeltransport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer koeltransport wordt gebruikt om waren van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren.

De hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van piepschuim is één van zijn meest cruciale voordelen. Dit materiaal is heel duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een zeer licht gewicht. Dankzij deze luchtige en lichte consistentie kan polystyreenschuim simpel in verscheidene producten worden gevormd en/of gegoten. Het materiaal kan worden gesneden om dit te laten passen in de open ruimten van een wand of in geperste vorm in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals bijvoorbeeld geïsoleerde dozen. Vellen piepschuim kunnen worden gesneden met een eenvoudig hobbymesje in plaats van met complexer gereedschap.

Dankzij de grote hoeveelheid luchtholtes van piepschuim heeft dit materiaal een van nature schokabsorberend vermogen. Dankzij dit schokabsorberend vermogen is het materiaal een uitstekende keuze voor vooral de bescherming van breekbare en bederfelijke producten tijdens het vervoer.

Een heleboel producenten bedenken aangepaste verpakkingscontainers die het risico op beschadiging van apparatuur tot het minimale doen verlagen. Tevens zijn deze verpakkingscontainers in staat om schokken en stoten te absorberen als de doos tijdens bijvoorbeeld de verzending valt. Dankzij het sterke punt om deze producten tegen defecten te beschermen, wordt polystyreenschuim tevens ook toegepast voor verpakkingskarren en eierkratten te maken. Dit is een veel geschikter alternatief dan de veel gebruikte kartonnen doos.

{ zijn ook zeer goed bestand tegen vocht. Dit schuim beschermt het betreffende product tegen aanraking met regen, maar ook verschillende bronnen van vocht. Zodra deze dozen van piepschuim worden ingezet voor het verzenden en verpakken van producten, zorgt dit voor een voordeel in vergelijking met de normale kartonnen doos. Het kan voedsel of drankjes vasthouden en zal niet gaan lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn Piepschuim boxen onwijs populair.

De vochtbestendigheid van polystyreenschuim geeft het enorm veel voordelen in vergelijking met glasvezelisolatie wanneer het toegepast zal worden als bouwisolatie.

Het schuim zal in tegenstelling tot glasvezel niet gaan rotten, schimmelen of aan effectiviteit inboeten wanneer dit aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander onmisbaar voordeel van de Piepschuim box is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Zodra dit schuim zal worden gebruikt voor het opslaan van etenswaren, houdt het warme voedingsmiddelen warm en natuurlijk koude voedingsmiddelen koud tijdens de levering van een eettent aan de eindbestemming van de besteller. Dit schuim kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld een koelbox of vriezer te isoleren, waardoor het een perfect materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Polystyreenschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan glasvezelbatjes of dekens wanneer het als bouwisolatie wordt toegepast. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie van de structuur om zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex dozen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt in de voedings- en verpakkingsindustrie meestal toegepast vanwege zijn uitstekende isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook veel gebruikt om dranken en voedingsmiddelen gedurende langere tijd vers en koel te houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte aanzienlijk zal worden beperkt. Dit kenmerk zorgt dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Tempex koelbox Kopen in Vlaardingen

Bescherming van de betreffende producten
Dankzij het uitstekende schokabsorberende vermogen is Styrofoam het materiaal bestand tegen druk.

Duurzaamheid
EPS dozen met deksel zijn sterk, maar ook duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse voedingsmiddelen en andere producten. Polystyreenschuim kan tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd zal worden.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Piepschuim bestaat voor 98% uit lucht, waardoor het geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht van gewicht en voegt het geen gewicht toe aan het totale product.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de normale kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot aan het conserveren van etenswaren in de algehele distributieketen.

Piepschuimdozen worden op enorme schaal in verschillende industrieën, doordat dit materiaal een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze toegepast worden in verscheidene industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft de gewenste isolerende eigenschappen in de levensmiddelenindustrie. Daarom worden piepschuim dozen veel gebruikt bij het opslaan van producten en het versturen van koelverse groenten, maar ookbijvoorbeeld gevogelte. Het isoleert het eten voor lange tijd tegen de hitte van buitenaf. Hierdoor voorkomt het materiaal dat eten gaat bederven of rotten als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Ook de containers die gebruikt worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn deze dozen perfect voor het verzenden van etenswaren. Tevens zijn ze ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Verpakkingsindustrie
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de piepschuimdozen

Transporteer Dranken met tempex dozen

Ook verschillende dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, vooral alseen inhouden hebben dat kan verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivel, wijn, bier en andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten zonder twijfel in een gekoelde wagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps tempex dozen vervoerd worden

Mocht u willen dat bloemen in de gewenste staat arriveren op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat deze worden verzonden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen verwelken bij verkeerde omstandigheden, dus zodra deze geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het verschepen te handhaven om de levensduur te verlengen.

EPS dozen met dekselzijn perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelcontainers worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur te behouden. Deze kaarsen kunnen namelijk smelten.

Bulk vloeibare middelen

Er is zonder twijfel geen ruimte voor fouten voor het vervoer van bulk vloeibare middelen. Bij het transporteren van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen vooral niet. Het is onvermeidbaar dat deze bulk vloeibare middelen gekoeld verzonden dienen te worden.

Transporteer Verf met tempex dozen

Voor het waarborgen van haar integriteit, moet verf in koelwagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke producten met tempex dozen

Indien u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle aanwezige voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige producten moeten op een precieze temperatuur worden vervoerd om incidenten te voorkomen.

Sigaren

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of hitte. Om bederf te voorkomen, moeten producten die kunnen bederven zoals tabaksproducten te allen tijde gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Onze Kwaliteiten

Nederlandse Fabrikant met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl per email

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen zijn we succesvol

Tempex koelbox Offerte Aanvragen

Uw eps doos met deksel prijsopgave binnen 1 dag in uw email-box ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
EPS dozen met deksel Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt veelal aangeduid als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek benodigd om er zeker van te zijn dat de waren de eindgebruiker in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te garanderen.

Bij het vervoer van diepvriesproducten, zoals bijvoorbeeld voedingsmiddelen, kan het voedsel bijvoorbeeld ontdooien als de temperatuur oploopt.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens de reis verscheidene malen ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het daarna de eindgebruiker zou bereiken, kan dat een negatieve impact hebben op diens gezondheid.