Polystyrene dozen Bestellen

Polystyrene dozen Aanschaffen Poortugaal regio Zuid-Holland - In 1 dag offerte ontvangen in mailbox

Polystyrene dozen Kopen voor Poortugaal Zuid-Holland

Wij zijn een NL producent van eps dozen met deksel en tempex koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Poortugaal, maar ook in Hoogvliet, Rhoon, Spijkenisse, Carnisse, Schiedam, Vlaardingen, Mijnsheerenland, Westmaas, Barendrecht, Rotterdam.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Polystyrene dozen

Onze eps dozen met deksel bestaan uit meerdere lagen

Onze eps dozen met deksel beschermen tegen alle weersomstandigheden

De eps dozen met deksel zijn waterbestendig 

De eps dozen met deksel hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen zijn we succesvol

Koeldoos kopen met 15% extra korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw tempex doos kopen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Bestel snel. 

Polystyrene dozen Voor Transport

Polystyrene dozen

Polystyreen wordt gebruikt om piepschuim te maken. Het kunststof Polystyreen wordt best lang bestempeld als het het beste verpakkingsmiddel wegens haar thermische isolatie-eigenschappen en het ideale lage gewicht. Net als de mogelijkheid om de vorm op maat te creëren.

Koeldoos is een uitstekend prijs-bewuste, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van Polystyrene dozen voor het inpakken van goederen heeft de kosten van verzending en verpakking behoorlijk doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS een stuk lager uitvalt dan die welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een Koeldoos 

is kunststof dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis dat voor 98% bestaat uit lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot verzend- en verpakkingscontainers, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dankzij het productieproces krijgt het schuim een uniforme, consistente celstructuur, waardoor het sterk en robuust is.

Polystyrene dozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Betamelijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten zich houden aan de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een vereiste temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. De meeste goederen die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Rederijen en bevrachters moeten bij het transport van deze goederen de procedurele voorschriften en benodigde documentatie in acht nemen.

Polystyrene dozen Voor Transport

Polystyrene dozen (of tempex koeldozen) voor geconditioneerd vervoer

De betekenis van gekoeld vervoer

Het versturen van producten die in een gekoelde omgeving noemen wij gekoeld vervoer.

Om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van dit materiaal is een van de meest belangrijke pluspunten. Dit materiaal is heel erg duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Dankzij zijn lichte en luchtige consistentie kan dit materiaal gemakkelijk in verschillende goederen worden gegoten of gevormd. Dit materiaal kan ook gesneden worden om te laten passen in de open ruimten van een wand of in geperste vorm in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde verpakkingen. Vellen piepschuim kunnen gesneden worden met een eenvoudig hobbymesje in plaats van een professioneel stuk gereedschap.

Dankzij de grote hoeveelheid luchtholtes van piepschuim heeft dit materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is polystyreenschuim een geweldige keuze voor de bescherming van producten die kunnen breken of bederven tijdens het vervoer.

Veel producenten bedenken aangepaste containers voor verpakken die risico op schade op apparatuur tot het minimale doen verlagen. Tevens hebben deze verpakkingscontainers het vermogen om schokken en stoten te absorberen als de doos tijdens het verzenden valt. Wegens het sterke punt om de goederen tegen defecten te beschermen, wordt dit materiaal tevens ook ingezet voor vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dat is een veel beter alternatief dan de normale kartonnen doos.

{ kunnen goed tegen vocht. Deze piepschuim doosjes beschermen het betreffende product tegen contact met regen, maar ook verschillende bronnen van vocht. Als deze doosjes piepschuim worden ingezet voor het verpakken en verzenden van goederen, zorgt dit voor diverse voordelen ten opzichte van de normale kartonnen doos. Het kan etenswaren of dranken vasthouden en zal zeker niet lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn Tempex dozen erg gewild.

De vochtbestendigheid van dit schuim geeft het materiaal een heleboel voordelen ten opzichte van glasvezelisolatie wanneer dit materiaal gebruikt zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het piepschuim niet rotten, schimmelen of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Nog een ander onmisbaar voordeel van de Piepschuim box is dat het als effectieve isolator kan dienen. Als dit schuim zal worden gebruikt voor het opslaan van etenswaren, houdt dit materiaal warme etenswaren warm en natuurlijk koude etenswaren koud gedurende de levering van een eettent naar de eindbestemming van de besteller. Dit schuim kan ook worden gebruikt om een vrieskist of koelbox van isolatiemateriaal te voorzien, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dit materiaal heeft een veel grotere thermische weerstand dan balletjes of dekens van glasvezel wanneer het als bouwisolatie wordt gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie om zo de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Thermoboxen zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt meestal gebruikt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie wegens de geweldige isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel gebruikt om dranken en voedsel tijdens het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte aanzienlijk zal worden beperkt. Dit kenmerk zorgt dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Koeldoos Kopen in Poortugaal

Bescherming van de betreffende goederen
Dankzij het geweldige schokabsorberende vermogen is Styrofoam het materiaal bestand tegen druk.

Styrofoam is duurzaam
Polystyrene dozen zijn sterk, maar ook duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse etenswaren en andere producten. Piepschuim is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Piepschuim bestaat grotendeels uit luchten is daarom geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht en voegt het ook geen gewicht toe aan het totale product.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot het conserveren van etenswaren in de hele distributieketen.

Omdat piepschuimdozen een uitstekende isolator zijn, worden ze op enorme schaal gebruikt in een verscheidenheid van industrieën. Laten we eens kijken hoe ze gebruikt worden in verschillende branches.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft uitstekende isolerende eigenschappen in de industrie voor levensmiddelen. Om deze reden worden piepschuim dozen veel gebruikt bij het opslaan van goederen en het verzenden van verse groenten, maar ook gevogelte. Het isoleert eten voor lange tijd tegen de warmte dat van buiten komt. Hierdoor voorkomt het materiaal dat eten gaat bederven of rotten als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Deze containers zijn ook geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de styrofoam dozen ideaal voor het verzenden van etenswaren. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Industrie voor verpakken
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuim dozen een ruim scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat deze dozen

Vervoer Dranken met eps dozen met deksel

Ook verschillende dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, vooral alseen inhouden hebben dat kan verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivel, bier, wijn en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een gekoelde wagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met tempex koeldozen getransporteerd worden

Indien u wilt dat bloemen in de gewenste staat arriveren op de plek van bestemming, dan is het onwijs belangrijk dat de bloemen verzonden worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen vergaan in de verkeerde omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en op transport zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het verschepen te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Polystyrene dozen, ook perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische goederen, in koelcontainers worden vervoerd om de kwaliteit en structuur niet te verliezen. Ze zijn namelijk ontworpen om te kunnen smelten.

Bulk vloeistoffen

voor fouten is  absoluut geen ruimte voor vervoer van bulk vloeistoffen. En vooral niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze bulk vloeistoffen moeten absoluut gekoeld worden verzonden.

Vervoer Verf met eps dozen met deksel

Om zijn integriteit te behouden, moet verf in koelwagens worden vervoerd.

Vervoer gevaarlijke grondstoffen met eps dozen met deksel

Zodra u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige grondstoffen moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ernstige incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of de hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat goederen die kunnen bederven zoals tabaksproducten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen zijn we succesvol

Koeldoos Prijsopgave Ontvangen

Uw tempex doos offerte binnen uiterlijk 24 uur in uw mailbox ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Polystyrene dozen Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige goederen is een bijzondere logistiek benodigd om er zeker van te zijn dat de goederen de consument in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is onmisbaar om dit mogelijk te maken.

Deze goederenbeheersprocessen, ook wel chill chain logistiek genoemd, zorgen ervoor dat het vervoer van goederen veilig kan gebeuren. Als dit correct wordt uitgevoerd, kan de cold chain logistics de houdbaarheid van producten verlengen met weken, maanden of zelfs jaren.
Het is echter van onmisbaar belang dat elk onderdeel van de toeleveringsketen de gewenste temperatuur handhaaft. En aangezien in een ”keten” behoorlijk veel schakels betrokken zijn, moeten alle schakels een gewenste omgeving bieden voor de goederen die kunnen bederven in kwestie.

Wanneer een schakel faalt en de temperatuur te warm of te koud wordt, zijn de vervoerde bederfelijke goederen niet bruikbaar. Wanneer dit toch gebeurt, kan dit leiden tot aanzienlijke verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Wegens het feit dat behoorlijk veel producenten dagelijks gigantische hoeveelheden aan temperatuur gecontroleerde producten fabriceren, moet de koude bevoorradingsketen in stand worden gehouden.

Los van de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de veiligheid en de gezondheid als temperatuur gecontroleerde vracht niet met veel zorg zal worden gecontroleerd en op de juiste methode zal worden verplaatst.

Wanneer de temperatuur te hoog oploopt, dan zal bij het vervoer van diepvriesproducten het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer verschillende malen ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Wanneer het daarna de eindconsument bereikt, zou dat een negatieve impact hebben op diens gezondheid.