Koeldozen Bestellen

Capelle aan den IJssel Zuid-Holland Koeldozen Aanschaffen

Koeldozen Bestellen voor Capelle aan den IJssel provincie Zuid-Holland

Wij zijn een NL producent van thermoboxen en duurzame tempex dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Capelle aan den IJssel, maar ook in Krimpen aan den IJssel, Bolnes, IJsselmonde, Krimpen aan de Lek, Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ridderkerk, Bergschenhoek, Lekkerkerk, Carnisse.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Koeldozen

De thermoboxen bestaan uit meerdere lagen

De thermoboxen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze thermoboxen zijn waterbestendig 

Onze thermoboxen hebben een goede temperatuurbeveiling

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen zijn wij succesvol gebleken

Tempex doos bestellen met 15% extra korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw tempex doos bestellen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Koeldozen Voor Transport

Koeldozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te maken. Polystyreen wordt al lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmateriaal wegens zijn thermische isolatie-eigenschappen en het hele lichte gewicht. Alsmede de optie om het op maat te vormen.

Tempex doos is een uitstekend prijs-effectief, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en verzenden van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruik van Koeldozen voor het inpakken van voedingswaren zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking fors doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en de verzending van EPS een stuk lager uitvalt dan de energie welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een Tempex doos 

Tempex is kunststof dat is samengesteld uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis doordrenkt zijn door lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot verzend- en verpakkingscontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Het schuim krijgt dankzij het productieproces een uniforme en consistente structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

Koeldozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in een temperatuurgevoelige omgeving is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor producenten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten rekening houden met de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde producten.

Vrachtbedrijven en bevrachters moeten niet alleen rekening houden met het op een gewenste temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel producten die gekoeld worden getransporteerd, zoals farmaceutische goederen, voedsel en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters zijn verplicht om bij het vervoer van deze producten de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.

Koeldozen Voor Transport

Koeldozen (ook wel duurzame tempex dozen) voor geconditioneerd vervoer

Wat is koeltransport?

Het verzenden van goederen die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemen wij koeltransport.

Om producten van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om producten van de ene plaats naar de andere plaats te transporteren.

De hoge verhouding tussen gewicht en sterkte van piepschuim is één van de cruciale voordelen. Dit materiaal is heel erg duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Door deze luchtige en lichte consistentie kan dit materiaal simpel in verscheidene goederen worden gegoten of gevormd. Dit materiaal kan gesneden worden om te passen in de open ruimten van een wand of in geperste vorm in aangepaste verzend- en verpakkingscontainers zoals geïsoleerde verpakkingen. Je kunt zelfs gemakkelijk stukjes piepschuim snijden met een keukenmesje in plaats van een ingewikkelder gereedschap.

Door de vele luchtholtes van polystyreenschuim heeft het materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is dit materiaal een uitstekende keuze voor vooral de bescherming van producten die kunnen breken en bederven tijdens de verzending.

Een heleboel fabrikanten bedenken aangepaste containers voor verpakken die het risico op schade op apparaten tot een minimum doen verlagen. Tevens kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens het verzenden valt. Gezien het sterke punt om de goederen tegen schade te beschermen, wordt dit materiaal ook wel toegepast voor verpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dit is een veel geschikter alternatief dan de standaard kartonnen doos.

{ zijn ook enorm goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen contact met regen en verschillende vormen vocht. Als deze piepschuim dozen worden gebruikt voor verzending en verpakking, resulteert dit in een voordeel ten opzichte van de typische kartonnen doos. De piepschuim dozen kunnen voedsel of dranken vasthouden en zal niet lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn Doosjes van piepschuim erg populair.

De vochtbestendigheid van polystyreenschuim geeft het enorm veel voordelen ten opzichte van standaard glasvezelisolatie wanneer dit gebruikt zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het polystyreenschuim niet rotten, schimmelen of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Nog een ander niet te missen voordeel van de Piepschuim box is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Als dit schuim zal worden gebruikt voor de opslag van levensmiddelen, houdt het warme etenswaren warm en natuurlijk koude etenswaren koud tijdens de levering van een restaurant aan de eindbestemming van de bestelling. Het piepschuim kan ook worden gebruikt om een vrieskist of koelbox te isoleren, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard glasvezelbatjes of dekens kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie van de structuur om zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Thermoboxen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt in de voedings- en verpakkingsindustrie vaak gebruikt wegens zijn uitstekende isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel gebruikt om drinken en voedsel gedurende langere tijd vers en koel te houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, behoorlijk zal worden beperkt. Deze karakteristieke eigenschap zorgt dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

Tempex doos Kopen in Capelle aan den IJssel

Bescherming van de goederen
Piepschuim heeft een uitstekend schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Het is duurzaam
Koeldozen zijn sterk, maar ook duurzaam, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse etenswaren en andere producten. Styrofoam kan tegen vocht, waardoor een goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Polystyreenschuim bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het ongelooflijk licht van gewicht is en het geen gewicht toevoegt aan het totale product zorgt dit voor een gigantisch voordeel.

Isoleert de bestelling
In vergelijking met de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot aan de conservering van levensmiddelen in de algehele distributieketen.

Piepschuim dozen worden in enorme hoeveelheden in een verscheidenheid van industrieën, omdat piepschuim een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze gebruikt worden in verscheidene branches.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de levensmiddelenindustrie. Om deze reden worden deze dozen veel gebruikt bij de opslag van goederen en het verzenden van koelverse groenten, maar ook gevogelte. Het isoleert het voedsel urenlang tegen de hitte dat van buiten komt. Daardoor wordt voorkomen dat voedsel gaat rotten of bederven als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Ook de containers die gebruikt worden zijn bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van voedingsmiddelen. Tevens zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat deze dozen

Transporteer Dranken met thermoboxen

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden getransporteerd, vooral wanneer zeiets bevatten dat kan verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivel, bier, wijn en andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een koelwagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met duurzame tempex dozen vervoerd worden

Mocht u het kunnen waarderen dat bloemen in prachtige staat aankomen op de plek van bestemming, dan is het van cruciaal belang dat de bloemen verstuurd worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen vergaan in de onjuiste omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het versturen te handhaven om de levensduur te verlengen.

Koeldozenzijn ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische goederen, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur te behouden. De producten zijn namelijk ontworpen om te smelten.

Bulk vloeibare stoffen

Er is zeker geen ruimte voor fouten bij het vervoer van bulk vloeibare stoffen. Bij het vervoeren van chemicaliën, pulp of andere oplosmiddelen zeker niet. Het is onvermeidbaar dat deze bulk vloeibare stoffen gekoeld verscheept moeten worden.

Transporteer Verf met thermoboxen

Voor het waarborgen van haar integriteit, moet dus ook verf in gekoelde vrachtwagens worden vervoerd.

Transporteer gevaarlijke materialen met thermoboxen

De voorschriften moeten volledig gevolgd worden, zodra u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ernstige incidenten te voorkomen.

Sigaren

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of de hitte. Om bederf te voorkomen, moeten goederen die kunnen bederven zoals tabaksproducten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Het kan zijn dat u het laatste product op deze lijst bijzonder vindt, echter kan kauwgom een verschikkelijke nachtmerrie worden als het niet getransporteerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Ookal wordt een koelwagen veel gebruikt om goederen gekoeld te houden, kan de koelwagen ook gebruikt worden om de lucht op te warmen. Reefers kunnen gebruikt worden om goederen die zouden kunnen bederven vooral niet te laten bevriezen als het koud is en om de producten koel of op een exacte temperatuur te houden.

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos prijsaanvragen zijn wij succesvol gebleken

Tempex doos Offerte Ontvangen

Uw tempex doos offerte in maximaal 1 werkdag in de email-box . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Koeldozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal aangeduid als koude keten logistiek. Bij maken van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek nodig om te verzekeren dat de producten de consument in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit mogelijk te maken.

Bij het vervoer van diepvriesproducten, zoals voedsel, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens de reis verscheidene malen ontdooit en opnieuw bevriest. Als het daarna de eindconsument zou bereiken, zou dat een behoorlijk negatieve impact hebben op diens gezondheid.