Tempex dozen Bestellen

Tempex dozen Bestellen Tuindorp Oostzaan (Noord-Holland) - In 1 dag prijsopgave ontvangen per email

Tempex dozen Bestellen in Tuindorp Oostzaan (Noord-Holland)

Wij zijn een Nederlandse producent van tempex dozen en eps tempex dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Tuindorp Oostzaan, maar ook in Landsmeer, Oostzaan, Zaanstad, Amsterdam, Halfweg, Diemen, Monnickendam, Amstelveen, Zwanenburg, Purmerend.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Tempex dozen

Onze tempex dozen bestaan uit meerdere lagen

Onze tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De tempex dozen zijn waterbestendig 

De tempex dozen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In 92% van de Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Tempex koelbox bestellen nu met 15% extra korting! Maak gebruik van de code: KNSXLF2022.

Uw tempex doos bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te maken. Polystyreen wordt al lang bestempeld als het meest gunstige verpakkingsmiddel vanwege de thermische isolatie-eigenschappen en zijn hele lichte gewicht. Net als de optie om het op maat te vormen.

Tempex koelbox is een uitstekend prijs-effectief, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en versturen van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruiken van Tempex dozen voor het verpakken van producten heeft de kosten van verzending en verpakking behoorlijk laten dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS veel lager is dan die welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Tempex koelbox 

is een soort plastic dat is samengesteld uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis dat voor 98% bestaat uit lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot verpakkings- en verzendcontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Dankzij het productieproces krijgt het schuim een uniforme, consistente celstructuur, waardoor het sterk en robuust is.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het transport van goederen in een temperatuurgevoelige omgeving is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke bedrijven en expediteurs moeten rekening houden met de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde waren.

Vrachtbedrijven en expediteurs moeten niet alleen voldoen aan het op een gewenste temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. De meeste waren die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Rederijen en expediteurs worden verplicht bij het vervoer van deze waren de procedurele voorschriften en nodige documenten in acht nemen.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of eps tempex dozen) voor geconditioneerd transport

Wat betekent geconditioneerd transport?

Het versturen van goederen die zouden in een gekoelde omgeving wordt geconditioneerd transport genoemd.

Om waren van de ene plek naar de andere plek te transporteren, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om waren van de ene plek naar de andere plek te transporteren.

De enorm hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van piepschuim is één van de meest cruciale pluspunten. Piepschuim is erg duurzaam en sterk, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Door deze lichte en luchtige consistentie kan piepschuim makkelijk in verschillende producten worden gevormd en/of gegoten. Het materiaal kan worden gesneden om dit te laten passen in de open ruimtes van een muur of in geperste vorm in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde verpakkingen. Je kan zelfs gemakkelijk stroken piepschuim snijden met een keukenmesje in plaats van met complexer gereedschap.

Door de grote hoeveelheid luchtholtes van piepschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is polystyreenschuim een geweldige keuze voor vooral het beschemen van breekbare en bederfelijke producten tijdens het transport.

Diverse fabrikanten ontwikkelen aangepaste containers voor verpakken die risico op schade op apparatuur tot het minimale beperken. Daarbij hebben deze verpakkingscontainers het vermogen om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens het verzenden valt. Wegens het sterke punt om de producten tegen beschadiging te beschermen, wordt piepschuim ook ingezet voor vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dit is een veel beter alternatief dan de gewone kartonnen doos.

{ kunnen uitstekend tegen vocht. Dit schuim beschermt het product tegen contact met regen en andere vormen van vocht. Zodra deze doosjes piepschuim worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van producten, zorgt dit voor diverse voordelen ten opzichte van de typische kartonnen doos. Het kan namelijk etenswaren of drankjes vasthouden en zal niet lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn EPS piepschuim dozen erg gewild.

De bestendigheid tegen vocht van piepschuim brengt het materiaal vele voordelen ten opzichte van standaard glasvezelisolatie als het toegepast wordt als bouwisolatie.

Het schuim zal in tegenstelling tot glasvezel niet rotten, schimmelen of zal ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Een ander niet te vergeten voordeel van de EPS piepschuim doos is dat het kan functioneren als een effectieve isolator. Zodra dit schuim wordt ingezet als de opslag van voedsel, houdt dit materiaal warme levensmiddelen warm en natuurlijk koude levensmiddelen koud tijdens de levering van een eettent aan de bestemming van de besteller. Het piepschuim kan ook worden toegepast om een vrieskist of koelbox van isolatie te voorzien, daarom is het een uitermate geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard glasvezelbatjes of dekens kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie om zo de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex dozen zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vaak toegepast vanwege de geweldige isolerende kwaliteiten. Draagbare piepschuimkoelers worden ook vaak toegepast om drinken en voedingsmiddelen tijdens het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte behoorlijk wordt beperkt. Dit kenmerk zorgt dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Tempex koelbox Kopen in Tuindorp Oostzaan

Bescherming van de producten
Piepschuim heeft een uitstekend schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Het is enorm duurzaam
Tempex dozen zijn sterk en duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse levensmiddelen en andere diverse producten. Styrofoam is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Polystyreenschuim bestaat grotendeels uit luchten is daarom uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het ongelooflijk licht is en het geen gewicht toevoegt aan het eindproduct is dit een enorm voordeel.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot aan de conservering van voedsel in de algehele distributieketen.

Piepschuim dozen worden in grote hoeveelheden in een verscheidenheid aan industrieën, omdat piepschuim een uitstekende isolator is. We bekijken nu hoe ze toegepast worden in verschillende branches.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft de gewenste isolerende eigenschappen in de industrie voor voedingsmiddelen. Om deze reden worden deze dozen vaak toegepast bij de opslag van producten en het versturen van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert voedsel voor lange tijd tegen de hitte van buitenaf. Daardoor wordt voorkomen dat voedsel gaat rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de piepschuim dozen perfect voor het verzenden van voedingsmiddelen. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Verpakkingsindustrie
Naast de industrie voor voedingsmiddelen hebben piepschuim dozen een ruim scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat deze piepschuimdozen

Transporteer Dranken met tempex dozen

Ook diverse dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, zeker indien deze een inhouden hebben dat zou kunnen verzuren of bederven. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, bier, wijn en andere temperatuurgevoelige producten moeten allemaal in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps tempex dozen vervoerd worden

Mocht u het op prijs kunnen stellen dat bloemen in prachtige staat aankomen op hun bestemming, dan is het enorm belangrijk dat ze worden verstuurd in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken namelijk in de verkeerde omstandigheden, dus zodra ze geplukt en verstuurd zijn, is het van belang dat de temperatuur tijdens het transport te behouden om de levensduur van de bloemen te verlengen.

Tempex dozen, ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelcontainers worden vervoerd om de gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. Deze producten kunnen immers smelten.

Bulk vloeibare stoffen

voor fouten is  zonder twijfel geen ruimte bij transport van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. zeker niet bij het vervoer van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen moeten gekoeld worden vervoerd.

Vervoer Verf met tempex dozen

Om zijn integriteit te behouden, moet verf in koelwagens getransporteerd worden.

Vervoer gevaarlijke materialen met tempex dozen

Wanneer u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle aanwezige voorschriften volledig volgen. Gevaarlijke en giftige materialen moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ernstige ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen hoge vochtigheid of hitte. Om bederf te voorkomen, moeten bederfelijke producten zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Het kan zijn dat u het laatste product op deze lijst opmerkelijk vindt, maar dit item kan een nachtmerrie worden als kauwgom niet vervoerd wordt in een temperatuur-gecontroleerde omgeving.

Hoewel een koelvrachtwagen meestal wordt gebruikt om producten gekoeld te houden, kan de koelvrachtwagen ook gebruikt worden om lucht te verwarmen. Tevens kunnen reefers gebruikt worden om goederen die zouden kunnen bederven vooral niet te laten bevriezen wanneer het koud is en om de producten koel of op een vereiste temperatuur te houden.

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Nederlandse Fabrikant met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In 92% van de Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Tempex koelbox Offerte Aanvragen

Uw tempex doos prijsopgave in uiterlijk 24 uur in uw email-box . Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat betekent gekoelde logistiek?

Een temperatuur gecontroleerde logistiek wordt meestal gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij het produceren van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek vereist om te garanderen dat de waren de eindconsument in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te garanderen.

Bij transport van diepvriesproducten, zoals voedingsmiddelen, zal het voedsel ontdooien wanneer de temperatuur oploopt.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het transport verschillende keren ontdooit en opnieuw bevriest. Als het vervolgens de eindconsument bereikt, kan dat een negatieve impact hebben op de eindconsument zijn of haar gezondheid.