Tempex dozen Bestellen

Tempex dozen - Kwalitatieve Tempex dozen Aanschaffen voor Rhoon Zuid-Holland

Tempex dozen Kopen in Rhoon provincie Zuid-Holland

Wij zijn een Nederlandse producent van styrofoam dozen en eps koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Rhoon, maar ook in Poortugaal, Hoogvliet, Carnisse, Mijnsheerenland, Barendrecht, Westmaas, Rotterdam, Spijkenisse, Schiedam, IJsselmonde.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Tempex dozen

Onze styrofoam dozen zijn gemaakt uit

Onze styrofoam dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle styrofoam dozen zijn waterbestendig 

Alle styrofoam dozen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98% van de leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Koeldoos bestellen nu met 15% extra korting! Gebruik de code: KNSXLF2022.

Uw tempex doos kopen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt toegepast om piepschuim te fabriceren. Dit thermoplastische polymeer wordt al heel lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmateriaal vanwege haar thermische isolatie-eigenschappen en haar hele lage gewicht. Net als de optie om het op maat te maken.

Koeldoos is een uitstekend kosten-effectieve, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en verzenden van producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van Tempex dozen voor het inpakken van producten heeft de kosten van verzending en verpakking fors doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het transport van EPS behoorlijk lager uitvalt dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Koeldoos 

EPS is kunststof dat bestaat uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis die zijn doordrenkt door lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot containers voor verpakking en verzending, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dit schuim krijgt dankzij het productieproces een consistente en uniforme structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het transport van waren in een temperatuurgevoelige omgeving is een belangrijk onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor fabrikanten weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten rekening houden met de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het transport van gekoelde producten.

Vrachtbedrijven en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een bepaalde temperatuur houden van transporten, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Vrij veel producten die gekoeld moeten worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan stricte export- en importvoorschriften. Vrachtbedrijven en bevrachters moeten bij het vervoer van deze producten de procedurele voorschriften en benodigde documentatie in acht nemen.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of eps koeldozen) voor gekoeld transport

Wat betekent gekoeld transport?

Het versturen van bederfelijke producten die in een gekoelde omgeving wordt gekoeld transport genoemd.

Om producten van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij gekoeld transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld transport wordt gebruikt om producten van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

De hoge sterkte-gewichtsverhouding van dit materiaal is één van zijn meest cruciale voordelen. Polystyreenschuim is erg duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Dankzij deze lichte en luchtige consistentie kan piepschuim eenvoudig in verscheidene producten worden gevormd en/of gegoten. Dit kan ook gesneden worden om dit te laten passen in de holtes van een muur of in geperste vorm in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals geïsoleerde boxen. Stroken piepschuim kunnen gesneden worden met een simpel hobbymesje in plaats van een complexer gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de talrijke luchtholtes van polystyreenschuim heeft het materiaal een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is piepschuim een uitstekende keuze voor het beschemen van breekbare en bederfelijke producten tijdens het transport.

Een heleboel producenten bedenken aangepaste containers voor verpakken die risico op beschadiging van apparatuur tot het minimale doen verlagen. Tevens kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens de verzending valt. Gezien het vermogen om deze producten tegen defecten te beschermen, wordt piepschuim tevens ook ingezet voor vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dat is een beter alternatief voor de standaard doos van karton.

{ zijn ook zeer goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen contact met regen en verschillende vormen van vocht. Als deze doosjes piepschuim worden gebruikt voor verzending en verpakking, resulteert dit in diverse voordelen in vergelijking met de typische doos van karton. De piepschuim doosjes kunnen voedsel of drankjes vasthouden en zal zeker niet lekken of door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn Dozen van piepschuim mega gewild.

De bestendigheid tegen vocht van dit schuim brengt het veel voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie als dit materiaal toegepast zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het niet rotten, schimmelen of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Een ander niet te vergeten voordeel van de Piepschuim box is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Als dit schuim zal worden gebruikt voor de opslag van levensmiddelen, houdt het warme etenswaren warm en koude etenswaren koud gedurende de levering van een restaurant aan de eindbestemming van de bestelling. Dit schuim kan ook worden gebruikt om een vriezer of koelkast te isoleren, waardoor het een uitermate geschikt materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dit materiaal heeft een veel grotere thermische weerstand dan standaard glasvezelbatjes of dekens wanneer het als bouwisolatie wordt ingezet. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie en de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex bakken zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt in de voedings- en verpakkingsindustrie vaak toegepast vanwege de uitstekende isolerende eigenschappen. Draagbare piepschuimkoelers worden ook veel gebruikt om drinken en voedingsmiddelen gedurende het langer koel en vers houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, behoorlijk zal worden beperkt. Deze eigenschap zorgt dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Koeldoos Kopen in Rhoon

Beschermt de producten
Dankzij het uitstekende schokabsorberende vermogen is Styrofoam het bestand tegen druk.

Het is duurzaam
Tempex dozen zijn sterk en duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse etenswaren en andere artikelen. Styrofoam kan tegen vocht, waardoor de goede hygiëne gewaarborgd zal worden.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Piepschuim bestaat voor 98% uit lucht, waardoor het uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het onwijs licht van gewicht is en het ook geen gewicht toevoegt aan het eindproduct zorgt dit voor een enorm voordeel.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot aan de conservering van levensmiddelen in de hele distributieketen.

Piepschuim dozen worden in enorme hoeveelheden in een verscheidenheid aan industrieën, doordat piepschuim een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze in verscheidene branches worden toegepast.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft de gewenste isolerende eigenschappen in de industrie voor levensmiddelen. Om deze reden worden piepschuim dozen veel gebruikt bij de opslag van producten en de verzending van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert voedsel urenlang tegen de warmte dat van buiten komt. Daardoor wordt voorkomen dat voedsel zal gaan bederven of rotten als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Deze containers zijn ook bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn de styrofoam dozen perfect voor het verzenden van voedsel. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Industrie voor verpakken
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuimdozen een ruim scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat deze dozen

Transporteer Dranken met styrofoam dozen

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral wanneer zeeen inhouden hebben dat zou kunnen bederven of verzuren. Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten absoluut in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps koeldozen getransporteerd worden

Mocht u het op prijs kunnen stellen dat uw bloemen in de gewenste conditie aankomen op hun bestemming, dan is het onwijs belangrijk dat deze worden verzonden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen vergaan in de verkeerde omstandigheden, dus eens deze geplukt en op transport zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur gedurende het versturen te handhaven om de houdbaarheid te verlengen.

Tempex dozen, ook ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische producten, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur niet te verliezen. De producten kunnen immers ook smelten.

Bulk vloeibare stoffen

voor fouten is  absoluut geen ruimte bij transport van grote hoeveelheden vloeibare stoffen. En vooral niet bij het vervoer van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze grote hoeveelheden vloeibare stoffen moeten gekoeld worden verstuurd.

Vervoer Verf met styrofoam dozen

Voor het waarborgen van haar integriteit, moet verf in gekoelde wagens getransporteerd worden.

Vervoer gevaarlijke materialen met styrofoam dozen

Wanneer u van plan bent iets te verzuren dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle aanwezige voorschriften 100% volgen. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ernstige incidenten te voorkomen.

Sigaren

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of de hitte. Voor het voorkomen van bederf, is het belangrijk dat producten die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring

98% van de leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92% van de Piepschuim doos offerte aanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol gebleken

Koeldoos Prijsopgave Ontvangen

Uw tempex doos offerte binnen maximaal 24 uur in de email ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak aangeduid als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige producten is een bijzondere logistiek benodigd om te verzekeren dat de producten de consument in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit mogelijk te maken.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek genoemd, zorgen ervoor dat het transport van producten veilig gebeurt. Indien goed uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van waren verlengen met soms maanden of zelfs jaren.
Het is echter van cruciaal belang dat ieder onderdeel van de toeleveringsketen de optimale temperatuur behoudt. Aangezien in een dergelijke ”keten” heel wat schakels betrokken zijn, moeten alle schakels een gewenste omgeving bieden voor de producten die kunnen bederven in kwestie.

Wanneer één van deze schakels faalt en de temperatuur te warm of te koud wordt, worden de vervoerde bederfelijke producten onbruikbaar. En wanneer dit gebeurt, kan dit resulteren in aanzienlijke verliezen voor zowel bedrijven als logistieke bedrijven.

Wegens het feit dat veel producenten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde waren fabriceren, kan het niet anders dat de koude bevoorradingsketen in tact worden gehouden.

Naast de financiële zorgen zijn er ernstige gevolgen voor de veiligheid en de gezondheid als temperatuur gecontroleerde vracht niet zorgvuldig wordt gecontroleerd en op de juiste manier zal worden verplaatst.

Wanneer de temperatuur te hoog oploopt, dan zal bij het transport van diepvriesgoederen het voedsel ontdooien.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens de reis verscheidene keren zal ontdooien en opnieuw bevriest. Wanneer het vervolgens de eindconsument zou bereiken, kan dat een negatieve impact hebben op de eindconsument haar gezondheid.