Tempex dozen Bestellen

Krimpen aan den IJssel provincie Zuid-Holland Tempex dozen Kopen

Tempex dozen Bestellen in Krimpen aan den IJssel provincie Zuid-Holland

Wij zijn een NL producent van eps dozen en duurzame tempex dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Krimpen aan den IJssel, maar ook in Bolnes, IJsselmonde, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ridderkerk, Rotterdam, Barendrecht, Carnisse, Lekkerkerk, Alblasserdam.

piepschuim dozen kopen

Kenmerken van onze Tempex dozen

De eps dozen zijn gemaakt van

De eps dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle eps dozen zijn waterbestendig 

Alle eps dozen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen zijn wij succesvol gebleken

Tempex doos kopen nu met 15% korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw eps doos bestellen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Bestel snel. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Dit thermoplastische polymeer wordt best lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmateriaal vanwege de thermische isolatie-eigenschappen en haar hele lage gewicht. Net als de optie om de vorm op maat te creëren.

Tempex doos is een geweldig prijs-bewuste, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en versturen van bederfelijke producten.

Het gebruik van Tempex dozen voor het inpakken van voedingswaren zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking fors doen dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS een stuk lager uitvalt dan de energie welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een Tempex doos 

EPS is kunststof dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot containers voor verpakking en verzending, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Dankzij het productieproces krijgt het schuim een gelijke, consistente structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het vervoer van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een belangrijk onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Logistieke bedrijven en bevrachters moeten zich houden aan de wettelijke en praktische behoeften van de verzenders bij het vervoer van gekoelde waren.

Rederijen en bevrachters moeten niet alleen voldoen aan het op een bepaalde temperatuur houden van zendingen, maar ook met de implicaties van grensovergangen. Veel waren die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen en tabak, zijn onderworpen aan strenge import- en exportvoorschriften. Rederijen en bevrachters zijn verplicht om bij het vervoer van deze waren de procedurele voorschriften en nodige documenten in acht nemen.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of duurzame tempex dozen) voor gekoeld vervoer

De betekenis van gekoeld vervoer

Het verzenden van bederfelijke waren die kunnen bederven in een gekoelde omgeving wordt gekoeld vervoer genoemd.

Om waren van de ene plek naar de andere plek te transporteren, wordt bij gekoeld vervoer de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer gekoeld vervoer wordt gebruikt om waren van de ene plek naar de andere plek te transporteren.

De hoge verhouding tussen gewicht en sterkte van piepschuim is één van zijn meest belangrijke voordelen. Piepschuim is erg duurzaam en sterk, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Door deze luchtige en lichte consistentie kan polystyreenschuim makkelijk in verschillende producten worden gegoten of gevormd. Het materiaal kan gesneden worden om te laten passen in de holtes van een wand of gevormd in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde verpakkingen. Stroken piepschuim kunnen gesneden worden met een eenvoudig hobbymesje in plaats van een complexer gereedschap.

Door de talrijke luchtholtes van piepschuim heeft dit materiaal een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is polystyreenschuim een geweldige keuze voor vooral het beschemen van onder andere producten die kunnen breken of bederven tijdens de verscheping.

Een heleboel fabrikanten ontwikkelen aangepaste verpakkingscontainers die het risico op schade op apparatuur tot een minimum doen verlagen. Daarbij zijn deze verpakkingscontainers in staat om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens de verzending valt. Gezien het vermogen om deze producten tegen defecten te beschermen, wordt polystyreenschuim ook gebruikt om vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dit is een veel beter alternatief voor de standaard kartonnen doos.

{ zijn ook zeer goed bestand tegen vocht. Deze piepschuim dozen het product tegen aanraking met regen, maar ook verschillende vormen van vocht. Zodra deze doosjes worden ingezet voor verzending en verpakking, zorgt dit voor diverse voordelen in vergelijking met de typische kartonnen doos. Het kan namelijk voedingsmiddelen of drankjes vasthouden en zal niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Piepschuim dozen mega gewild.

De vochtbestendigheid van polystyreenschuim geeft het vele voordelen in vergelijking met standaard glasvezelisolatie wanneer dit gebruikt zal worden als bouwisolatie.

Het piepschuim zal in tegenstelling tot glasvezel niet gaan rotten, schimmelen of zal ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer dit aan vocht wordt onderworpen.

Nog een ander onmisbaar voordeel van de Tempex bak is dat het als effectieve isolator kan dienen. Zodra dit piepschuim zal worden gebruikt voor de opslag van voedsel, houdt dit materiaal warme voedingsmiddelen warm en natuurlijk koude voedingsmiddelen koud tijdens de levering van een eettent aan de eindbestemming van de besteller. Dit schuim kan ook worden ingezet om een koelkast of vrieskist te isoleren, daarom is het een geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard balletjes of dekens van glasvezel kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie van de structuur en de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Tempex dozen zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt vaak gebruikt in de voedings- en verpakkingsindustrie vanwege de uitstekende isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook veel ingezet om drinken en voedingsmiddelen tijdens langere tijd vers en koel te houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, behoorlijk zal worden beperkt. Dit kenmerk zorgt ervoor dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Tempex doos Kopen in Krimpen aan den IJssel

Bescherming van de producten
Door het geweldige schokabsorberende vermogen is Piepschuim het materiaal bestand tegen druk.

Het is duurzaam
Tempex dozen zijn sterk en duurzaam, waardoor deze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse voedingsmiddelen en andere artikelen. Piepschuim is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Het materiaal bestaat grotendeels uit luchten is om deze reden geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het onwijs licht is en het geen gewicht toevoegt aan het totale product zorgt dit voor een gigantisch voordeel.

De bestelling wordt geïsoleerd
In tegenstelling tot de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot aan de conservering van voedsel in de hele distributieketen.

Piepschuim dozen worden in enorme hoeveelheden in verschillende industrieën, doordat dit materiaal een uitstekende isolator is. We bekijken nu hoe ze in divevrse branches worden gebruikt.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft uitstekende isolerende eigenschappen in de industrie voor voedingsmiddelen. Om deze reden worden deze dozen veel ingezet bij de opslag van producten en het versturen van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert het voedsel urenlang tegen de warmte van buitenaf. Hierdoor wordt voorkomen dat voedsel gaat rotten of bederven als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Deze containers zijn ook geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van voedsel. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de industrie voor voedingsmiddelen hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat deze piepschuimdozen

Vervoer Dranken met eps dozen

Ook verschillende dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral wanneer zeiets bevatten dat zou kunnen bederven of verzuren. Zuivelproducten, wijn, bier en andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten allemaal in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met duurzame tempex dozen vervoerd worden

Mocht u het kunnen waarderen dat bloemen in perfecte conditie aankomen op hun bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen worden verstuurd in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen verwelken namelijk in de verkeerde omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en op transport zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het verschepen te handhaven om de houdbaarheid te verlengen.

Tempex dozen, ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om hun gewenste kwaliteit en structuur te behouden. Deze producten zijn namelijk gemaakt om te kunnen smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

Er is zeker geen ruimte voor fouten bij het vervoer van grote hoeveelheden vloeistoffen. En vooral niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onoverkomelijk dat deze grote hoeveelheden vloeistoffen gekoeld verstuurd moeten worden.

Transporteer Verf met eps dozen

Om zijn integriteit te behouden, moet dus ook verf in gekoelde vrachtwagens worden vervoerd.

Transporteer gevaarlijke producten met eps dozen

De voorschriften moeten volledig gevolgd worden, wanneer u iets wilt te verzuren dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en ontvlambare producten moeten op een exacte temperatuur worden verscheept om ernstige ongelukken te voorkomen.

Sigaren

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten producten die kunnen bederven zoals sigaren en sigaretten te allen tijde gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen zijn op tijd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen zijn wij succesvol gebleken

Tempex doos Prijsopgave Aanvragen

Uw eps doos offerte binnen maximaal 1 dag in de email bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

De betekenis van gekoelde logistiek

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige waren is een speciale logistiek nodig om te garanderen dat de waren de eindconsument in de gewenste conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te verwezenlijken.

Bij het vervoer van diepvriesgoederen, zoals voedingsmiddelen, kan het voedsel ontdooien wanneer de temperatuur oploopt.
Het kan zijn dat schommelingen in temperatuur ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het vervoer verschillende keren zal ontdooien en opnieuw bevriest. Wanneer het daarna de eindgebruiker bereikt, dan zou dat een behoorlijk negatief effect hebben op diens gezondheid.