Tempex dozen Kopen

Tempex dozen Offertes voor Carnisse regio Zuid-Holland - Binnen een dag prijsopgave ontvangen per email

Tempex dozen Kopen voor Carnisse regio Zuid-Holland

Wij zijn een NL producent van tempex dozen en tempex boxen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Carnisse, maar ook in Rotterdam, Rhoon, IJsselmonde, Barendrecht, Poortugaal, Bolnes, Krimpen aan den IJssel, Schiedam, Hoogvliet, Capelle aan den IJssel.

piepschuim dozen kopen

Kenmerken van onze Tempex dozen

Onze tempex dozen zijn gemaakt van

Onze tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze tempex dozen zijn waterbestendig 

Onze tempex dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92% van de Piepschuim doos offerte aanvragen zijn we succesvol gebleken

Tempex doos kopen nu met 15% korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw thermobox kopen kan alleen nog deze maand met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt toegepast om piepschuim te maken. Het kunststof Polystyreen wordt best lang bestempeld als het het beste verpakkingsmiddel wegens de thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lage gewicht. Net als de optie om de vorm op maat te maken.

Tempex doos is een geweldig prijs-effectief, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruik van Tempex dozen voor het verpakken van producten zorgt er voor dat de kosten van transport en verpakking behoorlijk doen dalen. Dit komt omdat de energie die nodig is voor de productie en het transport van EPS een stuk lager is dan de energie welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals karton, hout, stro en kurk.

De voordelen van een Tempex doos 

is plastic dat bestaat uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis doordrenkt zijn met lucht. Deze substantie kan samengeperst of gevormd worden tot verpakkings- en verzendcontainers, voedselopslag-containers en bouwisolatie.

Dankzij het productieproces krijgt dit schuim een uniforme, consistente celstructuur, waardoor het sterk en robuust is.

Tempex dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het vervoer van goederen in een temperatuurgevoelige omgeving is een kritisch onderdeel van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Behoorlijk gekoeld vervoer neemt veel van de potentiële drempels voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of tempex boxen) voor geconditioneerd vervoer

Wat betekent koeltransport?

Het verzenden van goederen die in een gekoelde omgeving noemen wij koeltransport.

Om waren van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren, wordt bij koeltransport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer koeltransport wordt gebruikt om waren van de ene locatie naar de andere locatie te transporteren.

De enorm hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van polystyreenschuim is één van zijn meest belangrijke voordelen. Piepschuim is zeer duurzaam en sterk, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Dankzij deze luchtige en lichte consistentie kan piepschuim eenvoudig in verschillende goederen worden gegoten of gevormd. Dit materiaal kan ook worden gesneden om dit te laten passen in de open ruimtes van een wand of gevormd in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals bijvoorbeeld geïsoleerde verpakkingen. Stukjes piepschuim kunnen worden gesneden met een simpel hobbymesje in plaats van met ingewikkelder gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de grote hoeveelheid luchtholtes van polystyreenschuim krijgt  het een van nature schokabsorberend vermogen. Daardoor is polystyreenschuim een uitstekende keuze voor vooral het beschemen van onder andere producten die kunnen breken of bederven tijdens de verzending.

Diverse fabrikanten ontwikkelen aangepaste containers voor verpakken die het risico op schade op apparatuur tot een minimum beperken. Daarbij kunnen deze verpakkingscontainers schokken en stoten absorberen als de doos tijdens bijvoorbeeld de verzending valt. Dankzij zijn vermogen om de goederen tegen schade te beschermen, wordt piepschuim ook gebruikt om vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dit is een beter alternatief dan de standaard kartonnen doos.

{ kunnen goed tegen vocht. Deze piepschuim dozen het betreffende product tegen contact met regen, maar ook andere bronnen vocht. Wanneer deze doosjes worden ingezet voor verzending en verpakking, resulteert dit in vele voordelen ten opzichte van de normale kartonnen doos. Het kan voedingsmiddelen of drankjes vasthouden en zal niet gaan lekken en ook niet door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Piepschuim boxen erg populair.

De bestendigheid tegen vocht van polystyreenschuim geeft het enorm veel voordelen ten opzichte van glasvezelisolatie wanneer het toegepast zal worden als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het niet gaan rotten, schimmelen of ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Een ander niet te vergeten voordeel van de Thermobox piepschuim is dat het kan functioneren als een effectieve isolator. Wanneer dit schuim zal worden gebruikt voor het opslaan van etenswaren, houdt het warme etenswaren warm en natuurlijk koude etenswaren koud tijdens de levering van een eettent naar de bestemming van de consument. Het piepschuim kan ook worden ingezet om bijvoorbeeld een vriezer of koelkast te isoleren, daarom is het een geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Polystyreenschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan balletjes of dekens van glasvezel wanneer het als bouwisolatie wordt toegepast. Dit helpt om de energie-efficiëntie van de structuur te maximaliserenen dus de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Thermoboxen zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie vaak toegepast wegens zijn uitstekende isolerende kwaliteiten. Draagbare piepschuimkoelers worden ook vaak ingezet om drinken en voedingsmiddelen tijdens langere tijd vers en koel te houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte die in contact komt met de inhoud van de doos, behoorlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Deze eigenschap zorgt dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Tempex doos Kopen in Carnisse

Beschermt de betreffende goederen
Dankzij het uitstekende schokabsorberende vermogen is Styrofoam het materiaal bestand tegen druk.

Duurzaamheid
Tempex dozen zijn sterk, maar ook duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse etenswaren en andere diverse producten. Styrofoam is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne gewaarborgd zal worden.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Dit materiaal bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht van gewicht en voegt het ook geen gewicht toe aan het eindproduct.

De bestelling wordt geïsoleerd
In vergelijking met de gemiddelde kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van piepschuim bij tot aan de conservering van etenswaren in de hele distributieketen.

Piepschuimdozen worden in grote hoeveelheden in een verscheidenheid aan industrieën, doordat dit materiaal een uitstekende isolator is. Hieronder beschrijven we hoe ze in verschillende branches worden toegepast.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Styrofoam heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de levensmiddelenindustrie. Om deze reden worden piepschuim dozen vaak ingezet bij het opslaan van goederen en de verzending van verse groenten en gevogelte. Het isoleert het eten urenlang tegen de hitte dat van buiten komt. Hierdoor voorkomt het materiaal dat eten gaat bederven of rotten als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Deze containers zijn ook bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn de piepschuim dozen perfect voor het verzenden van voedingsmiddelen. Ze zijn ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Verpakkingsindustrie
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de piepschuimdozen

Vervoer Dranken met tempex dozen

Ook diverse dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral wanneer zeeen inhouden hebben dat zou kunnen bederven of verzuren. Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten allemaal in een koelwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met tempex boxen getransporteerd worden

Mocht u het kunnen waarderen dat bloemen in de gewenste conditie aankomen op de plek van bestemming, zorg er dan voor dat de bloemen verstuurd worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd kan worden. Bloemen vergaan bij ongewenste omstandigheden, dus zodra de bloemen geplukt en op transport zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het versturen te behouden om de levensduur te verlengen.

Tempex dozenzijn ook ideaal voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net als levensmiddelen, dranken en medische goederen, in gekoelde wagens worden vervoerd om de kwaliteit en structuur te behouden. Ze kunnen namelijk ook smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare middelen

voor fouten is  zeker geen ruimte bij het vervoer van grote hoeveelheden vloeibare middelen. zeker niet bij het vervoer van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Het is onvermeidbaar dat deze grote hoeveelheden vloeibare middelen gekoeld verzonden moeten worden.

Transporteer Verf met tempex dozen

Om haar integriteit te behouden, moet verf in gekoelde wagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke grondstoffen met tempex dozen

Wanneer u iets verzuurt dat giftig of ontvlambaar is, moet u alle aanwezige voorschriften tot in detail volgen. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare grondstoffen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om ongelukken te voorkomen.

Sigaretten

Tabaksproducten, zoals sigaretten en sigaren, kunnen niet tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Voor het voorkomen van bederf, moeten goederen die kunnen bederven zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de offertes van Piepschuim-dozen.nl

In 92% van de Piepschuim doos offerte aanvragen zijn we succesvol gebleken

Tempex doos Prijsopgave Ontvangen

Uw thermobox offerte binnen 1 werkdag in uw email-box bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal aangeduid als koude keten logistiek. Bij maken van klimaatgevoelige waren is een bijzondere logistiek vereist om te garanderen dat de waren de eindgebruiker in perfecte conditie bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te verwezenlijken.

Bij het vervoer van diepvriesgoederen, zoals bijvoorbeeld voedingsmiddelen, zal het voedsel bijvoorbeeld ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Temperatuurschommelingen kunnen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het transport verschillende malen ontdooit en opnieuw bevriest. Als het daarna de eindgebruiker zou bereiken, kan dat een negatieve impact hebben op de eindgebruiker zijn gezondheid.