Tempex dozen Bestellen

Tempex dozen Offertes in IJsselmonde (Zuid-Holland) - Kwalitatieve tempex dozen

Tempex dozen Bestellen voor IJsselmonde

Wij zijn een NL producent van tempex dozen en tempex koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in IJsselmonde, maar ook in Bolnes, Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Carnisse, Barendrecht, Ridderkerk, Krimpen aan de Lek, Alblasserdam, Lekkerkerk.

piepschuim dozen kopen

Producteigenschappen van onze Tempex dozen

Onze tempex dozen zijn gemaakt van

Onze tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

De tempex dozen zijn waterbestendig 

De tempex dozen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Tempex doos bestellen nu met 15% korting! Gebruik de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw piepschuim doos bestellen kan alleen deze maand met 15% extra korting. Wacht dus niet langer. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt gebruikt om piepschuim te fabriceren. Polystyreen wordt al heel lang beschouwd als het het beste verpakkingsmateriaal wegens haar thermische isolatie-eigenschappen en zijn hele lage gewicht. Alsmede de mogelijkheid om de vorm op maat te maken.

Tempex doos is een uitstekend prijs-effectief, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en verzenden van zelfs bederfelijke producten.

Het gebruiken van Tempex dozen voor het inpakken van levensmiddelen zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking behoorlijk doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het versturen van EPS veel lager is dan de energie welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een Tempex doos 

EPS is plastic dat is samengesteld uit koolwaterstofdeeltjes op petroleumbasis die zijn doordrenkt met lucht. Deze substantie kan samengeperst of gevormd worden tot containers voor verpakking en verzending, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Dit schuim krijgt mede dankzij het productieproces een uniforme en consistente celstructuur, waardoor het stevig en robuust is.

Tempex dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van producten in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel onderdeel van de gekoelde logistiek en is aanzienlijk aanwezig in de logistieke schakels van de ‘koude’ keten. Adequaat gekoeld transport neemt veel van de mogelijke belemmeringen voor de verkoop voor fabrikanten, producenten en detailhandelaars weg.

Logistieke ondernemingen en bevrachters moeten bijvoorbeeld rekening houden met de wettelijk verplichte en praktische behoeften van de afzenders bij het transport van gekoelde goederen.

Vrachtbedrijven en bevrachters zijn niet alleen verplicht aan het op een vereiste temperatuur houden van transporten, maar ook met bijvoorbeeld de implicaties van grensovergangen. De meeste goederen die gekoeld worden vervoerd, zoals farmaceutische producten, etenswaren en tabak, zijn onderworpen aan stricte import- en exportvoorschriften. Rederijen en bevrachters zijn verplicht om bij het verzenden van deze goederen de procedurele voorschriften en noodzakelijke documentatie in acht nemen.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of tempex koeldozen) voor gekoeld transport

De betekenis van koeltransport

Het verzenden van producten die zouden in een gekoelde omgeving wordt koeltransport genoemd.

Om goederen van de ene locatie naar de andere locatie te brengen, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om goederen van de ene locatie naar de andere locatie te brengen.

De enorm hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van polystyreenschuim is een van zijn meest cruciale voordelen. Piepschuim is enorm duurzaam en stevig, maar bestaat toch grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een zeer licht gewicht. Dankzij zijn lichte en luchtige consistentie kan piepschuim simpel in verscheidene producten worden gegoten of gevormd. Dit kan ook gesneden worden om dit te laten passen in de holtes van een muur of in geperste vorm in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals bijvoorbeeld geïsoleerde boxen. Stroken piepschuim kunnen gesneden worden met een simpel hobbymesje in plaats van met complexer gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de grote hoeveelheid luchtholtes van piepschuim krijgt  het een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is dit materiaal een geweldige keuze voor het beschemen van onder andere producten die kunnen breken of bederven tijdens de verzending.

Diverse fabrikanten ontwikkelen aangepaste verpakkingscontainers die risico op beschadiging van apparatuur tot een minimum beperken. Daarbij hebben deze verpakkingscontainers het vermogen om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens bijvoorbeeld de verzending valt. Wegens zijn vermogen om de producten tegen schade te beschermen, wordt piepschuim tevens ook gebruikt om vleesverpakkingskarren en kratten voor eieren te maken. Dit is een veel geschikter alternatief voor de gewone kartonnen doos.

{ kunnen goed tegen vocht. Deze piepschuim dozen het betreffende product tegen aanraking met regen, maar ook verschillende vormen van vocht. Zodra deze dozen van piepschuim worden ingezet voor verpakking en verzending, resulteert dit in een voordeel ten opzichte van de typische kartonnen doos. Het kan etenswaren of drankjes vasthouden en zal zeker niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Dit is waarom zijn Tempex bakken erg gewild.

De bestendigheid tegen vocht van piepschuim geeft het enorm veel voordelen ten opzichte van standaard glasvezelisolatie als dit materiaal gebruikt zal worden als bouwisolatie.

Het piepschuim zal in tegenstelling tot glasvezel niet gaan schimmelen, rotten of zal ten kostte van de effectiviteit gaan wanneer dit aan vocht wordt blootgesteld.

Nog een ander onmisbaar voordeel van de Piepschuim box is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Zodra dit piepschuim zal worden ingezet als de opslag van levensmiddelen, houdt het warme levensmiddelen warm en koude levensmiddelen koud tijdens de levering van een restaurant naar de eindbestemming van de besteller. Dit schuim kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld een koelbox of vrieskist van isolatiemateriaal te voorzien, waardoor het een perfect materiaal is voor piepschuim koelboxen.

Dankzij dit materiaal zijn veel grotere thermische weerstand dan standaard balletjes of dekens van glasvezel kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie van de structuur om zo de de kosten voor energie zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of Thermoboxen wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Piepschuim wordt vaak gebruikt in de voedings- en verpakkingsindustrie wegens de geweldige isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook vaak gebruikt om drinken en etenswaren gedurende langere tijd vers en koel te houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte behoorlijk zal worden terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt dat in de doos, de temperatuur constant blijft.

Tempex doos Kopen in IJsselmonde

Beschermt de betreffende producten
Dankzij het geweldige schokabsorberende vermogen is Piepschuim het bestand tegen druk.

Duurzaamheid
Tempex dozen zijn stevig, maar ook duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse levensmiddelen en andere producten. Piepschuim is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Polystyreenschuim bestaat grotendeels uit lucht, waardoor het geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het onwijs licht is en het ook geen gewicht toevoegt aan het totale product is dit een enorm voordeel.

Het isoleert de bestelling
In vergelijking met de normale kartonnen doos dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot de conservering van levensmiddelen in de hele distributieketen.

Piepschuim dozen worden op grote schaal in verschillende industrieën, doordat piepschuim een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze gebruikt worden in verscheidene industrieën.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de levensmiddelenindustrie. Om deze reden worden deze dozen vaak gebruikt bij de opslag van producten en de verzending van verse groenten en gevogelte. Het isoleert eten voor lange tijd tegen de hitte van buitenaf. Hierdoor voorkomt het materiaal dat eten gaat rotten of bederven als gevolg van een stijging van de buitentemperatuur. Ook de containers die gebruikt worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn de polystyreenschuim dozen ideaal voor het verzenden van levensmiddelen. Daarnaast zijn ze ook licht van gewicht, dit makkelijker te vervoeren is.

Industrie voor verpakken
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuim dozen een ruim scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de piepschuimdozen

Transporteer Dranken met tempex dozen

Ook bepaalde dranken zullen gekoeld moeten worden vervoerd, vooral alseen inhouden hebben dat zou kunnen bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, bier, wijn en ook andere producten die temperatuurgevoelig zijn, moeten zonder twijfel in een gekoelde wagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met tempex koeldozen getransporteerd worden

Als u wilt dat bloemen in prachtige staat arriveren op de plek van bestemming, dan is het enorm belangrijk dat de bloemen verstuurd worden in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken bij verkeerde omstandigheden, dus eens de bloemen geplukt en verscheept zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het transport te handhaven om de houdbaarheid te verlengen.

Tempex dozenzijn ook perfect voor kaarsen

Ook kaarsen moeten, net zoals levensmiddelen, dranken en medische producten, in koelcontainers worden vervoerd om de gewenste kwaliteit en structuur niet te verliezen. Deze kaarsen kunnen immers ook smelten.

Bulk vloeibare middelen

voor fouten is  absoluut geen ruimte voor transport van bulk vloeibare middelen. En vooral niet bij het vervoer van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze bulk vloeibare middelen moeten absoluut gekoeld worden verstuurd.

Vervoer Verf met tempex dozen

Voor het behouden van haar integriteit, moet dus ook verf in koelvrachtwagens getransporteerd worden.

Vervoer gevaarlijke producten met tempex dozen

De voorschriften moeten tot op de letter gevolgd worden, wanneer u van plan bent iets te verzuren dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige producten moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om incidenten te voorkomen.

Sigaren

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of tegen hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat bederfelijke goederen zoals sigaren en sigaretten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

Waarom kiezen voor Piepschuim-dozen.nl?

Nederlandse Producent met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98 uit 100 leveringen worden op tijd geleverd

Binnen uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons de prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos offertes is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Tempex doos Offerte Aanvragen

Uw piepschuim doos offerte in 24 uur in de mailbox ontvangen. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt veelal aangeduid als koude keten supply chain. Bij de productie van klimaatgevoelige goederen is een speciale logistiek nodig om te zorgen dat de goederen de consument in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is nodig om dit te garanderen.

Bij transport van diepvriesgoederen, zoals bijvoorbeeld etenswaren, kan het voedsel bijvoorbeeld ontdooien wanneer de temperatuur te hoog oploopt.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren eten tijdens het vervoer verscheidene keren ontdooit en opnieuw zal bevriezen. Als het vervolgens de eindgebruiker zou bereiken, dan zou dat een behoorlijk negatief effect hebben op de eindgebruiker zijn gezondheid.