Tempex dozen Kopen

Tempex dozen Prijsopgave in Landsmeer provincie Noord-Holland - In een dag offerte ontvangen per email

Tempex dozen Bestellen in Landsmeer provincie Noord-Holland

Wij zijn een Nederlandse producent van tempex dozen en eps tempex dozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Landsmeer, maar ook in Tuindorp Oostzaan, Oostzaan, Zaanstad, Monnickendam, Amsterdam, Purmerend, Halfweg, Diemen, Halfweg, Edam.

piepschuim dozen kopen

Eigenschappen van onze Tempex dozen

Onze tempex dozen zijn gemaakt van

Onze tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Onze tempex dozen zijn waterbestendig 

Onze tempex dozen hebben een goede bescherming tegen temperatuurwisselingen

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% van de leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Thermobox kopen met 15% korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw eps koelbox kopen kan alleen deze week met 15% extra korting. Bestel nu het nog kan. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen is een kunststof dat wordt toegepast om piepschuim te fabriceren. Het kunststof Polystyreen wordt al lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmiddel wegens zijn thermische isolatie-eigenschappen en haar ideale lage gewicht. Net als de optie om de vorm op maat te maken.

Thermobox is een geweldig kosten-effectieve, lichtgewicht en sterk verpakkingsmateriaal dat kan worden gebruikt voor het verpakken en versturen van zelfs producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van Tempex dozen voor het inpakken van voedingswaren zorgt er voor dat de kosten van verzending en verpakking fors doen dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS veel lager is dan de energie welke nodig is voor traditionele verpakkingsmaterialen zoals stro, kurk, hout of karton.

De voordelen van een Thermobox 

EPS is een soort kunststof dat bestaat uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis dat voor het grootste deel bestaat uit lucht. Deze substantie kan worden samengeperst of gevormd tot containers voor verpakking en verzending, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Door het productieproces krijgt het schuim een uniforme, consistente structuur cellen, waardoor het sterk en robuust is.

Tempex dozen Vervoer in gekoelde logistiek

Het transport van goederen in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een substantieel aspect van de gekoelde logistiek en is prominent aanwezig in de logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld transport neemt veel van de mogelijke barrières voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (ook wel eps tempex dozen) voor gekoeld transport

Wat is geconditioneerd transport?

Het transporteren van goederen die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemen wij geconditioneerd transport.

Om producten van de ene plek naar de andere plek te brengen, wordt bij geconditioneerd transport de temperatuur gecontroleerd.|De temperatuur wordt gecontroleerd wanneer geconditioneerd transport wordt gebruikt om producten van de ene plek naar de andere plek te brengen.

De hoge verhouding tussen sterkte en gewicht van dit materiaal is een van zijn meest cruciale voordelen. Polystyreenschuim is zeer duurzaam en sterk, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit resulteert in een enorm licht gewicht. Dankzij zijn lichte en luchtige consistentie kan dit materiaal eenvoudig in verscheidene producten worden gegoten of gevormd. Dit kan ook worden gesneden om te passen in de open ruimten van een wand of gevormd in aangepaste verpakking- en verzendingscontainers zoals geïsoleerde dozen. Stukjes piepschuim kunnen worden gesneden met een simpel hobbymesje in plaats van een ingewikkelder gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de grote hoeveelheid luchtholtes van piepschuim heeft het materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is polystyreenschuim de beste keuze voor vooral het beschemen van breekbare en bederfelijke producten tijdens de verscheping.

Diverse producenten bedenken aangepaste verpakkingscontainers die het risico op schade op apparatuur tot een minimum beperken. Tevens zijn deze verpakkingscontainers in staat om schokken en stoten te absorberen als de doos tijdens het verzenden valt. Gezien zijn vermogen om de producten tegen defecten te beschermen, wordt dit materiaal tevens ook wel ingezet voor vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dat is een veel geschikter alternatief voor de veel gebruikte doos van karton.

{ kunnen uitstekend tegen vocht. Deze piepschuim dozen het betreffende product tegen contact met regen en verschillende bronnen van vocht. Als deze dozen van piepschuim worden gebruikt voor het verzenden en verpakken van producten, zorgt dit voor verscheidene voordelen ten opzichte van de typische doos van karton. Deze piepschuim dozen kunnen etenswaren of dranken vasthouden en zal zeker niet gaan lekken of door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn Piepschuim boxen erg gewild.

De bestendigheid tegen vocht van dit schuim geeft het materiaal vele voordelen ten opzichte van glasvezelisolatie als het materiaal toegepast wordt als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het schuim niet gaan rotten, schimmelen of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt onderworpen.

Een ander onmisbaar voordeel van de Tempex doos is dat het als effectieve isolator kan functioneren. Als dit piepschuim wordt gebruikt voor het opslaan van voedingsmiddelen, houdt het warme etenswaren warm en natuurlijk koude etenswaren koud tijdens de levering van een restaurant aan de eindbestemming van de besteller. Dit schuim kan ook worden toegepast om een koelbox of vrieskist te isoleren, daarom is het een perfect materiaal voor piepschuim koelboxen.

Piepschuim heeft een veel grotere thermische weerstand dan glasvezelbatjes of dekens wanneer het als bouwisolatie wordt gebruikt. Dit draagt bij aan het maximaliseren van de energie-efficiëntie en dus de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of EPS piepschuim dozen zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt in de voedingsindustrie en verpakkingsindustrie meestal toegepast wegens zijn geweldige isolerende eigenschappen. Draagbare koelers van piepschuim worden ook vaak toegepast om drinken en etenswaren tijdens het langer koel en vers houden.

Miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos zorgen voor een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid van buiten af komende warmte behoorlijk wordt terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt ervoor dat de temperatuur in de doos constant blijft.

Thermobox Kopen in Landsmeer

Beschermt de betreffende producten
Piepschuim heeft een geweldig schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Het is duurzaam
Tempex dozen zijn sterk en duurzaam, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van koelverse etenswaren en andere producten. Het materiaal is bestand tegen vocht, waardoor de goede hygiëne gewaarborgd is.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Piepschuim bestaat grotendeels uit luchten is daarom uitermate geschikt is voor leveringsdoeleinden. Doordat het ongelooflijk licht is en het ook geen gewicht toevoegt aan het totale product zorgt dit voor een gigantisch voordeel.

De bestelling wordt geïsoleerd
In tegenstelling tot de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van styrofoam bij tot aan het conserveren van voedingsmiddelen in de gehele distributieketen.

Piepschuim dozen worden op enorme schaal in verschillende industrieën, omdat piepschuim een uitstekende isolator is. Hieronder beschrijven we hoe ze toegepast worden in verscheidene branches.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Piepschuim heeft de nodige isolerende eigenschappen in de industrie voor levensmiddelen. Om deze reden worden piepschuim dozen vaak toegepast bij het opslaan van producten en het versturen van koelverse groenten en gevogelte. Het isoleert het voedsel voor meerdere uren tegen de warmte van buitenaf. Hierdoor voorkomt het materiaal dat voedsel gaat bederven of rotten als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Ook de containers die toegepast worden zijn geschikt voor hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van voedingsmiddelen. Tevens zijn ze ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Industrie voor verpakken
Naast de industrie voor levensmiddelen hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de verpakkingsindustrie. Omdat de piepschuimdozen

Transporteer Dranken met tempex dozen

Ook bepaalde dranken zullen gekoeld moeten worden getransporteerd, vooral alsiets bevatten dat kan bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivel, wijn, bier en ook andere temperatuurgevoelige producten moeten zonder twijfel in een gekoelde wagen worden getransporteerd.

Bloemen kunnen ook met eps tempex dozen vervoerd worden

Mocht u het op prijs kunnen stellen dat uw bloemen in prachtige staat arriveren op de plek van bestemming, dan is het van cruciaal belang dat deze worden verstuurd in een temperatuur gecontroleerde omgeving. Bloemen verwelken bij onjuiste omstandigheden, dus eens deze geplukt en verzonden zijn, is het noodzakelijk om de temperatuur tijdens het versturen te handhaven om de levensduur te verlengen.

Tempex dozen, ook perfect voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in koelwagens worden vervoerd om de kwaliteit en structuur te behouden. Ze kunnen namelijk ook smelten.

Grote hoeveelheden vloeistoffen

Er is absoluut geen ruimte voor fouten voor het transport van bulk vloeistoffen. En vooral niet bij het transport van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze bulk vloeistoffen moeten absoluut gekoeld worden vervoerd.

Transporteer Verf met tempex dozen

Om zijn integriteit te waarborgen, moet verf in koelvrachtwagens getransporteerd worden.

Transporteer gevaarlijke grondstoffen met tempex dozen

De voorschriften moeten tot in detail gevolgd worden, indien u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en giftige of ontvlambare grondstoffen moeten op een exacte temperatuur worden vervoerd om incidenten te voorkomen.

Sigaretten

Sigaren en sigaretten of andere tabaksproducten, kunnen niet tegen de hoge vochtigheid of de hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat producten die kunnen bederven zoals tabaksproducten altijd gekoeld vervoerd worden.

Kauwgom

Onze Kwaliteiten

Producent in Nederland met ruim 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% van de leveringen worden op tijd geleverd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende prijsopgaven van Piepschuim-dozen.nl

In 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

Thermobox Offerte Ontvangen

Uw eps koelbox prijsopgave binnen 1 werkdag in de email-box ontvangen. Gegarandeerd!

Tempex dozen Voor Transport

Wat is gekoelde logistiek?

De temperatuur gecontroleerde supply chain wordt meestal aangeduid als koude keten supply chain. Bij het produceren van klimaatgevoelige producten is een speciale logistiek benodigd om er zeker van te zijn dat de producten de eindgebruiker in de gewenste staat bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit mogelijk te maken.

Bij het transport van diepvriesproducten, zoals etenswaren, zal het voedsel ontdooien als de temperatuur te hoog oploopt.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens de reis verscheidene keren zal ontdooien en opnieuw zal bevriezen. Als het vervolgens de eindconsument bereikt, zou dat een behoorlijk negatieve impact hebben op de eindconsument haar gezondheid.