Tempex dozen Bestellen

Landsmeer regio Noord-Holland Tempex dozen Kopen

Tempex dozen Kopen in Landsmeer Noord-Holland

Wij zijn een lokale producent van tempex dozen en eps koeldozen. Wij leveren in heel Nederland, dus in Landsmeer, maar ook in Tuindorp Oostzaan, Oostzaan, Zaanstad, Monnickendam, Amsterdam, Purmerend, Halfweg, Diemen, Halfweg, Edam.

piepschuim dozen kopen

Kenmerken van onze Tempex dozen

Onze tempex dozen bestaan uit meerdere lagen

Onze tempex dozen beschermen tegen alle weersomstandigheden

Alle tempex dozen zijn waterbestendig 

Alle tempex dozen hebben een goede temperatuurbeveiling

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

EPS doos kopen met 15% korting! Maak gebruik van de kortingscode: KNSXLF2022.

Uw piepschuim doos kopen kan alleen nog deze week met 15% extra korting. Wacht niet langer. 

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen

Polystyreen wordt toegepast om piepschuim te fabriceren. Polystyreen wordt best lang beschouwd als het meest gunstige verpakkingsmiddel vanwege zijn thermische isolatie-eigenschappen en haar hele lage gewicht. Alsmede de optie om het op maat te maken.

EPS doos is een geweldig prijs-bewuste, lichtgewicht en stevig verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken en verzenden van zelfs producten die kunnen bederven.

Het gebruiken van Tempex dozen voor het verpakken van levensmiddelen zorgt er voor dat de kosten van transport en verpakking behoorlijk laten dalen. Dit komt doordat de energie die nodig is voor de productie en het vervoer van EPS behoorlijk lager uitvalt dan die welke nodig is voor klassieke verpakkingsmaterialen zoals hout, stro, karton en kurk.

De voordelen van een EPS doos 

Piepschuim is een soort plastic dat is samengesteld uit deeltjes koolwaterstof op petroleumbasis doordrenkt zijn door lucht. Deze substantie kan gevormd of samengeperst worden tot containers voor verpakking en verzending, bouwisolatie en voedselopslag containers.

Het schuim krijgt mede dankzij het productieproces een uniforme en consistente celstructuur, waardoor het stevig en robuust is.

Tempex dozen Transport in gekoelde logistiek

Het transport van waren in omgeving die temperatuurgevoelig is, is een kritisch aspect van de gekoelde logistiek en is vooraanstaand aanwezig in de diverse logistieke schakels. Behoorlijk gekoeld transport neemt veel van de potentiële belemmeringen voor de verkoop voor detailhandelaars en producenten weg.

Tempex dozen Voor Transport

Tempex dozen (of eps koeldozen) voor gekoeld transport

Wat is koeltransport?

Het verzenden van bederfelijke goederen die kunnen bederven in een gekoelde omgeving noemt men koeltransport.

Om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren, wordt bij koeltransport de temperatuur beheerst.|De temperatuur wordt beheerst wanneer koeltransport wordt gebruikt om goederen van de ene plaats naar de andere plaats te vervoeren.

De enorm hoge sterkte-gewichtsverhouding van dit materiaal is één van de belangrijkste voordelen. Polystyreenschuim is heel duurzaam en stevig, maar toch bestaat dit materiaal grotendeels uit lucht. Dit zorgt voor een zeer licht gewicht. Dankzij deze lichte en luchtige consistentie kan dit materiaal gemakkelijk in diverse producten worden gevormd en/of gegoten. Dit materiaal kan gesneden worden om te laten passen in de holtes van een wand of gevormd in aangepaste containers voor verpakking en verzending zoals geïsoleerde dozen. Je kunt zelfs eenvoudig stroken piepschuim snijden met een hobbymesje in plaats van een complexer gereedschap of in plaats van zagen.

Dankzij de talrijke luchtholtes van piepschuim heeft het materiaal een natuurlijk schokabsorberend vermogen. Daardoor is polystyreenschuim de beste keuze voor vooral de bescherming van onder andere producten die kunnen breken of bederven tijdens de verscheping.

Diverse producenten ontwikkelen aangepaste verpakkingscontainers die het risico op schade op apparaten tot een minimum beperken. Tevens hebben deze verpakkingscontainers het vermogen om schokken en stoten te absorberen wanneer de doos tijdens de verzending valt. Dankzij het vermogen om deze producten tegen beschadiging te beschermen, wordt dit materiaal ook wel gebruikt om vleesverpakkingskarren en eierkratten te maken. Dat is een veel doeltreffender alternatief voor de veel gebruikte doos van karton.

{ kunnen uitstekend tegen vocht. Dit schuim beschermt het betreffende product tegen contact met regen en verschillende bronnen vocht. Als deze doosjes worden ingezet voor het verzenden en verpakken van producten, zorgt dit voor een voordeel in vergelijking met de normale doos van karton. De piepschuim dozen kunnen etenswaren of dranken vasthouden en zal zeker niet lekken of door de wanden van de container dringen. Om deze reden zijn Doosjes van piepschuim onwijs gewild.

De vochtbestendigheid van polystyreenschuim brengt het een heleboel voordelen in vergelijking met glasvezelisolatie wanneer dit materiaal toegepast wordt als bouwisolatie.

In tegenstelling tot glasvezel gaat het niet schimmelen, rotten of aan effectiviteit inboeten wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Een ander niet te vergeten voordeel van de Piepschuim box is dat het kan dienen als een effectieve isolator. Als dit schuim wordt gebruikt voor de opslag van levensmiddelen, houdt het warme voedingsmiddelen warm en natuurlijk koude voedingsmiddelen koud gedurende de levering van een eettent aan de bestemming van de besteller. Het piepschuim kan ook worden toegepast om een koelbox of vrieskist van isolatiemateriaal te voorzien, daarom is het een geschikt materiaal voor piepschuim koelboxen.

Dankzij zijn veel grotere thermische weerstand dan glasvezelbatjes of dekens kan het goed als bouwisolatie worden gebruikt. Dit helpt om de energie-efficiëntie te maximaliserenom zo de energierekeningen zo laag mogelijk te houden.

Piepschuim dozen of EPS piepschuim dozen zijn een veelgebruikt type verpakkingsmateriaal. Polystyreenschuim wordt in de voedings- en verpakkingsindustrie vaak toegepast vanwege zijn geweldige isolerende kwaliteiten. Draagbare koelers van piepschuim worden ook vaak toegepast om drinken en etenswaren tijdens langere tijd vers en koel te houden.

Meerdere miljoenen microluchtbellen in de piepschuimdoos creëren een “koude zone”, waardoor de hoeveelheid externe warmte behoorlijk wordt terug gedrongen{ tot een minimum}. Dit kenmerk zorgt ervoor dat de temperatuur in de doos constant blijft.

EPS doos Kopen in Landsmeer

Bescherming van de betreffende producten
Polystyreenschuim heeft een geweldig schokabsorberende vermogen, waardoor het bestand is tegen druk.

Het is enorm duurzaam
Tempex dozen zijn stevig en duurzaam, waardoor ze geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van verse voedingsmiddelen en andere diverse producten. Polystyreenschuim is bestand tegen vocht, waardoor een goede hygiëne niet in gevaar komt.

{Lichtgewicht|Het is licht van gewicht|Piepschuim is licht in gewicht
Piepschuim bestaat grotendeels uit luchten is daarom geschikt is voor leveringsdoeleinden. Daardoor is het ongelooflijk licht van gewicht en voegt het geen gewicht toe aan het totale product.

Het isoleert de bestelling
In vergelijking met de normale doos van karton dragen de thermische isolatie-eigenschappen van polystyreenschuim bij tot de conservering van levensmiddelen in de hele distributieketen.

Piepschuim dozen worden op enorme schaal in verschillende industrieën, omdat het materiaal een uitstekende isolator is. Laten we eens kijken hoe ze in verschillende branches worden toegepast.

{Levensmiddelenindustrie|Voedingsmiddelenindustrie|Industrie voor voedingsmiddelen|Industrie voor levensmiddelen
Polystyreenschuim heeft heeft isolerende eigenschappen die nodig zijn in de levensmiddelenindustrie. Daarom worden deze dozen vaak toegepast bij de opslag van producten en het verzenden van verse groenten en gevogelte. Het isoleert het voedsel voor lange tijd tegen de warmte van buitenaf. Daardoor voorkomt het materiaal dat voedsel gaat rotten of bederven als gevolg van een buitentemperatuursstijging. Deze containers zijn ook bestand tegen hoge druk. Daardoor zijn deze dozen ideaal voor het verzenden van voedsel. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor de verpakkingen gemakkelijker te vervoeren zijn.

Verpakkingsindustrie
Naast de levensmiddelenindustrie hebben piepschuimdozen een breed scala aan toepassingen in de industrie voor verpakken. Omdat de piepschuimdozen

Transporteer Dranken met tempex dozen

Ook bepaalde dranken moeten gekoeld worden vervoerd, vooral wanneer zeeen inhouden hebben dat kan bederven of verzuren. Voorbeelden zijn Zuivelproducten, wijn, bier en andere temperatuurgevoelige producten moeten absoluut in een koelvrachtwagen worden vervoerd.

Bloemen kunnen ook met eps koeldozen getransporteerd worden

Als u wilt dat bloemen in de gewenste staat aankomen op de plek van bestemming, dan is het onwijs belangrijk dat deze verzonden worden in een omgeving waar de temperatuur gecontroleerd wordt. Bloemen verwelken bij ongewenste omstandigheden, dus eens deze geplukt en verstuurd zijn, is het van belang dat de temperatuur gedurende het transport te handhaven om de levensduur te verlengen.

Tempex dozen, ideaal voor kaarsen

Kaarsen moeten, net als voedingsmiddelen, dranken en medische producten, in gekoelde wagens worden vervoerd om hun kwaliteit en structuur te behouden. De producten zijn namelijk gemaakt om te smelten.

Grote hoeveelheden vloeibare stoffen

Er is zeker geen ruimte voor fouten bij het transport van bulk vloeibare stoffen. En vooral niet bij het vervoeren van pulp, chemicaliën of andere oplosmiddelen. Al deze bulk vloeibare stoffen moeten gekoeld worden verstuurd.

Transporteer Verf met tempex dozen

Om zijn integriteit te behouden, moet dus ook verf in gekoelde wagens worden getransporteerd.

Transporteer gevaarlijke materialen met tempex dozen

De voorschriften moeten volledig gevolgd worden, als u iets verzuurt dat ontvlambaar of giftig is. Gevaarlijke en ontvlambare materialen moeten op een precieze temperatuur worden verscheept om ernstige incidenten te voorkomen.

Sigaren

Sigaretten en sigaren of andere tabaksproducten, zijn niet bestand tegen het hoge vochtgehalte of hitte. Om bederf te voorkomen, is het belangrijk dat producten die kunnen bederven zoals sigaretten en andere tabaksproducten altijd gekoeld worden vervoerd.

Kauwgom

De Kwaliteiten van Piepschuim-dozen.nl

Producent in Nederland met maar liefst 45 jaar ervaring in kwalitatieve piepschuim dozen

98% leveringen zijn op tijd

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de passende offertes van Piepschuim-dozen.nl in de mailbox

In maar liefst 92 van de 100 Piepschuim doos prijsaanvragen is Piepschuim-dozen.nl succesvol

EPS doos Offerte Aanvragen

Uw piepschuim doos prijsopgave binnen maximaal 24 uur in uw email bezorgd. Gegarandeerd!

Offerte Aanvragen Form
Tempex dozen Voor Transport

Wat houdt gekoelde logistiek in?

Een temperatuur gecontroleerde supply chain wordt vaak gekentmerkt als koude keten logistiek. Bij de productie van klimaatgevoelige goederen is een speciale logistiek nodig om er zeker van te zijn dat de goederen de eindgebruiker in perfecte staat bereiken. Een "koude" keten is een vereiste om dit te verwezenlijken.

De goederenbeheersprocessen, ook wel koelketenlogistiek of chill chain logistics genoemd, hebben als doel dat het transport van goederen zo veilig mogelijk kan gebeuren. Indien goed uitgevoerd, kan de koelketenlogistiek de houdbaarheid van waren verlengen met soms wel jaren.
Het is echter van cruciaal belang dat ieder onderdeel van de supply chain de gewenste temperatuur handhaaft. Aangezien in een dergelijke ”keten” behoorlijk veel schakels betrokken zijn, moet elke schakel een gewenste omgeving bieden voor de goederen die kunnen bederven in kwestie.

Als één van deze schakels wanpresteert en de temperatuur te warm of koud wordt, worden de getransporteerde bederfelijke goederen niet meer bruikbaar. Als dit gebeurt, kan dit resulteren in behoorlijke verliezen voor zowel ondernemingen als logistieke ondernemingen.

Omdat de meeste producenten dagelijks voor duizenden euro’s aan temperatuur gecontroleerde waren fabriceren, moet de koude bevoorradingsketen in tact worden gehouden.

Naast de financiële zorgen zijn er ernstige consequenties voor de de gezondheid en veiligheid wanneer temperatuur gecontroleerde vracht niet zorgvuldig wordt gecontroleerd en volgens de juiste manier wordt vervoerd.

Als de temperatuur te hoog oploopt, dan zal bij het transport van diepvriesproducten (zoals voedsel) het voedsel ontdooien.
Het kan zijn dat temperatuurschommelingen ertoe leiden dat het bevroren voedsel tijdens het transport diverse malen zal ontdooien en opnieuw bevriest. Als het vervolgens de eindgebruiker bereikt, zou dat een behoorlijk negatieve impact hebben op de eindgebruiker haar gezondheid.